Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Tuhels un "Bayern" pēc trīs zaudējumu sērijas izlemj šķirties vasarā

Agris Suveizda

Oficiāli: Tuhels un "Bayern" pēc trīs zaudējumu sērijas izlemj šķirties vasarā
Tomass Tuhels. Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas superklubs Minhenes "Bayern" pavēstījis, ka pēc abpusējas vienošanās pieņemts lēmums vasarā priekšlaikus izbeigt sadarbību ar galveno treneri Tomasu Tuhelu.

Bavārijas futbola klubs ir piedzīvojis trīs zaudējumus pēc kārtas, izbraukumā piekāpjoties Lēverkūzenes "Bayer" (0:3), Romas "Lazio" (0:1) un "Bochum" (2:3), turklāt divos mačos pēc kārtas komandu mazākumā atstāja franču aizsargs Dajo Upamekano. Pēc katras no neveiksmēm vadība turpināja paust dzelžainu vēlmi saglabāt amatā Tuhelu, kurš savukārt publiski atkārtoja, ka grib turpināt darbu un palīdzēt komandai izkļūt no bedres. Līdz sezonas beigām sadarbību tiešām nolemts turpināt, taču vasarā līgums tiks izbeigts gadu pirms termiņa beigām.

"Labā, atklātā diskusijā nokļuvām pie abpusēja lēmuma vasarā izbeigt sadarbību," kluba mājaslapā citēts izpilddirektors Jans Kristiāns Drēzens. "Mūsu mērķis ir nākamajā sezonā ar jaunu treneri doties jaunā futbola virzienā, bet līdz tam visi vēlamies sasniegt maksimāli iespējamo gan Čempionu līgā, gan arī Bundeslīgā [no kausa pret 3. līgas klubu "Bayern" izkrita jau novembrī – A.S.]. Esam pārliecināti, ka arī pēc 0:1 Romā savās mājās ar fanu atbalstu spēsim kvalificēties ceturtdaļfinālam."

Tuhels amatā stājās pirms 11 mēnešiem, martā nomainot savu kādreizējo spēlētāju Juliānu Nāgelsmanu un dažus mēnešus vēlāk izcīnot Vācijas titulu. Ar Londonas "Chelsea" 50 gadus vecais Tuhels ir triumfējis Čempionu līgā, ar PSG izcīnījis divus Francijas titulus un sasniedzis Čempionu līgas finālu, bet ar Dortmundes "Borussia" ir ieguvis Vācijas kausu. Viņš ir trenējis arī "Mainz" un "Augsburg" otro komandu.

Minhenes "Bayern" ar 50 punktiem 22 spēlēs ieņem otro vietu Bundeslīgā, par astoņiem punktiem atpaliekot no Lēverkūzenes "Bayer", un sestdien uzņems piektajā vietā esošo "Leipzig" (40). Atgādinām, ka vasarā darbu neturpinās arī "Liverpool" un "Barcelona" galvenie treneri Jirgens Klops un Čavi Ernandess, tāpat krēsls varētu atbrīvoties Neapolē, kur ar Slovākijas izlases treneri Frančesko Kalconu pašlaik ir spēkā tikai īstermiņa līgums. Vācu mediji ziņo, ka "Bayern" prioritāte ir sava bijušā spēlētāja un pašreizējā "Bayer" vadītāja Šavi Alonso nolīgšana.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2024/0...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-21 13:12, pirms 2 mēnešiem
Tātad tomēr necentīsies līdz sezonas beigām glābt situāciju? Ok, tiekamies nākamsezon!

  +1 [+] [-]

, 2024-02-21 15:52, pirms 2 mēnešiem
Nesaprotu, kā treneris var vadīt komandu un cerēt uz kādu respektu no spēlētajiem, ja visiem jau ir zināms fakts, ka treneris tiek/tiks atlaists.

Cik saprotu, tad lielākā daļa asistentu nāca komplektā ar Tuhelu, tapēc īsti nemaz nebūtu roku, kurās nodot komandu, ja viņu atlaistu tagad uz sitienu.

Sezona norakstīta, sarkanā mašīna ir pazaudējusi savu rokrakstu.
Patika Sanē teiktais, ka Tuhels atnāca no Chelsea un pārvērta Bayern par Chelsea2.

     [+] [-]

, 2024-02-21 15:52, pirms 2 mēnešiem
Uz Liverpool, Klopa vietā! 👍

     [+] [-]

, 2024-02-21 17:10, pirms 2 mēnešiem
kas notiktu ja pēkšņi sencionāli Bayern paņemtu ČL un Bundi?

Tāpat neko nesarunātu?

     [+] [-]

, 2024-02-21 17:40, pirms 2 mēnešiem
User0,7 rakstīja: Uz Liverpool, Klopa vietā! 👍
Ej pakaries!

     [+] [-]

, 2024-02-21 17:45, pirms 2 mēnešiem
Fliks, Alonso vai Hēnesa brāļa dēls, kurš šobrīd vada Štutgarti. Ideāli derētu Klops, bet neticās, ka viņi būs gatavi maksāt.

     [+] [-]

, 2024-02-21 17:50, pirms 2 mēnešiem
Edgars rakstīja: Fliks, Alonso vai Hēnesa brāļa dēls, kurš šobrīd vada Štutgarti. Ideāli derētu Klops, bet neticās, ka viņi būs gatavi maksāt.
Klops morāli un emocionāli ir iztukšots, pats teica ka noguris.
Šobrīd labākais variants priekš viņa būtu vadīt kādu izlasi, jo tad būs vairāk brīvais laiks un arī nenāksies bez darba pavisam sēdēt!

  -1 [+] [-]

, 2024-02-21 18:54, pirms 2 mēnešiem
Bomzis tas Tuhels jeb ka to kuceenu sauca. Iedod tādus špīlerus un ito pajāj

     [+] [-]

, 2024-02-22 09:53, pirms 2 mēnešiem
Čavars, tas kas no Japānas rakstīja: kas notiktu ja pēkšņi sencionāli Bayern paņemtu ČL un Bundi?

Tāpat neko nesarunātu?
Drīzāk pūcei aste uzziedēs nekā Bayern paņems ČL šosezon

     [+] [-]

, 2024-02-22 12:42, pirms 2 mēnešiem
Pandora rakstīja: Ej pakaries!
Vecīt, tas bija joks. Tādu klaunu nemūžam negribētu pie Liverpool stūres🤦🏻‍♂️

     [+] [-]

, 2024-02-22 19:13, pirms 2 mēnešiem
..ko var piesaukt Klopu kā bavāru treneri? pirmkārt, viņš neiet prom no Liverpūles, jo tur viss slikti, viņš grib atpūsties. otrkārt, viņš Liverpūlē ir izveidojis otro jauno sastāvu, ar kuru var dabūt visu un to diez vai iemainītu pret veciem krabjiem, kur viss jāsāk no jauna. tad jau drīzāk viņš paņemtu Dortmundi patrenēt. kaut kad. pēc gadiem.