Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vēl viens anglis Minhenē? "Bayern" izrāda interesi par Tripjēru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vēl viens anglis Minhenē? "Bayern" izrāda interesi par Tripjēru
Kīrans Tripjērs gūst vārtus no tiešā brīvsitiena. Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempiones Minhenes "Bayern" aizsardzību janvāra pāreju logā varētu papildināt angļu malējais aizsargs Kīrans Tripjērs, kurš pārstāv "Newcastle United".

Nespējot vienoties ar Parīzes "Saint-Germain" par labās malas aizsarga Nordi Mukjeles īri, Minhenes "Bayern" kompasu pagriezusi citā virzienā un sākusi sarunas par Kīrana Tripjēra pievienošanos komandai.

33 gadus vecais labās malas aizsargs bija viens no pirmajiem "Newcastle United" pirkumiem, kad komanda nonāca Saūda Arābijas īpašnieku rokās. Šajā sezonā Premjerlīgas 19 mačos viņš izcēlies ar septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet sniegums pēdējo nedēļu laikā krities.

Tripjēra kļūdas maksāja zaudētus vārtus gan 0:3 neveiksmē pret "Everton", gan 1:4 zaudējumā pret "Tottenham".

"Bayern" galvenais treneris Tomass Tuhels iepriekš strādāja Premjerlīgā. Šosezon komandas uzbrukuma zvaigzne ir Harijs Keins, bet nule uz īres tiesībām no "Tottenham" pievienojās Ēriks Daiers.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2024-01-20 00:28, pirms 3 mēnešiem
Visus bijušos Tottenham spēlētājs kopā vāc.