Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Klinsmans: "Mums vēl daudz jāstrādā"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Klinsmans: "Mums vēl daudz jāstrādā"
Jirgens Klinsmans
Foto: AFP

Vakar Vācijas Bundeslīgas atklāšanas mačā Minhenes "Bayern" savā laukumā cīnījās neizšķirti ar "Hamburger SV" - 2:2. Pēc mača domās par spēli dalījušies komandu treneri un spēlētāji.

"Bayern" galvenais treneris Jirgens Klinsmans: "Kā trenerim man, protams, gribējās iegūt trīs punktus, un mēs jau bijām uz pareizā ceļa. Tomēr, ja apkopo visu notikušo, rezultāts ir taisnīgs. Mums priekšā vēl liels darbs. Vēl neesam gatavi radīt spiedienu uz pretinieku vārtiem - to varēsim tikai ar labu fizisko formu nākamajās nedēļās. Pēc saraustītā sagatavošanās cikla varu būt apmierināts."

"Hamburger SV" galvenais treneris Martins Jols: "Kad pēc 15 nospēlētām minūtēm zaudē ar 0:2, vienmēr esi priecīgs, ja vēl izdodas izcīnīt punktu. Pie 2:0 es jau domāju, ka tas ir neiespējami. Spēlējām ar sirdi, brīžiem ļoti labi, tomēr pieļāvām arī kļūdas."

"Bayern" kapteinis Marks van Bommels: "Ar pirmo pusstundu esmu apmierināts, jo tad mēs kontrolējām cīņas gaitu. Pēc tam vairākās situācijās vairs īsti nebijām savās vietās. Mums ir daudz savainoto, kas nevarēja spēlēt, taču tā nevar būt atruna."

"Hamburger SV" vārtu guvējs Pjotrs Trohovskis: "Ja mēs nebūtu ielaiduši abus agros vārtus, tad būtu paņēmuši visus trīs punktus. Esam pietiekami pašpārliecināti, lai arī bez Rafaēla van der Vārta nākotnē skatītos ar pozitīvismu."

Saistītais raksts:
"Bayern" sāk ar smagnēju neizšķirtu

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-16 18:33, pirms 16 gadiem
Kops julija vidus intervijas Klinsmans nepartraukti stasta, ka daudz jāstrada, novelu vinjam izturibu shaja saspringtaja situacija! Visas galvenas speles vel prieksa!