Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Keins: ''Nevēlējos noslēgt karjeru ar nožēlu, ka neesmu pieredzējis citas līgas''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Keins: ''Nevēlējos noslēgt karjeru ar nožēlu, ka neesmu pieredzējis citas līgas''
Harijs Keins. Foto: picture alliance/Scanpix

Angļu uzbrucējs Harijs Keins pēc debijas Vācijas granda Minhenes ''Bayern'' rindās medijiem atzinis, ka nav vēlējies visu karjeru pavadīt vienā līgā.

''Nevēlējos noslēgt karjeru ar nožēlu, ka neesmu pieredzējis citas līgas un kultūras. Visu līdzšinējo karjeru pavadīju Anglijā un Premjerlīgā, tāpēc paies laiks, kamēr pielāgošos Vācijas futbolam. Kā jūs redzējāt ar ''Leipzig'', šajā līgā spēlē lieliskas komandas. Tas būs patiess izaicinājums,'' nākamajā dienā pēc debijas Minhenes ''Bayern'' rindās teica Harijs Keins.

''Zinu, ka cilvēki sagaida ''Bayern'' uzvaram Bundeslīgā katru sezonu, taču domāju, ka pretinieki kļūst arvien spēcīgāki un to paveikt būs arvien grūtāk. Man pēc iespējas ātrāk jāpielāgojas vācu futbolam un jāsaprot, kā spēlēt,'' turpināja Anglijas izlases uzbrucējs.

Minhenes ''Bayern'' sestdienas vakarā Vācijas Superkausā ar 0:3 kapitulēja ''Leipzig''. 30 gadus vecais anglis Harijs Keins bavāriešu rindās debitēja mača 63. minūtē, nākdams laukumā uz maiņu.

Tomasa Tuhela trenētā ''Bayern'' 18. augustā Bundeslīgas sezonu sāks ar spēli viesos pret Brēmenes ''Werder''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...