Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hļebs: ''Es nožēloju, ka pametu ''Arsenal''''

Hļebs: ''Es nožēloju, ka pametu ''Arsenal''''
Aleksandrs Hļebs atkal Vācijas kluba "Stuttgart" formā
Foto: AP

Vācijas kluba ''Stuttgart'' un Baltkrievijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Hļebs intervijā atzinis, ka pieļāva kļūdu, pamezdams ''Arsenal''. Spēlētājs vēl jo projām nožēlo šo nepareizo soli.

Pēc četru gadu pārtraukuma futbolists atkal ir pievienojies Vācijas Bundeslīgas klubam ''Stuttgart'', kura sastāvā jau spēlēja pirms tam. Līgums uz vienu gadu tika noslēgts pēc tam, kad Hļebam izveidojās grūta sezona Barselonā. Jāatzīst, ka baltkrievs iepriekšējā sezonā reti bija ticis spēlēt Katalonijas komandā.

''Protams, ka es nožēloju ''Arsenal'' pamešanu,'' ''ESPN'' pavēstīja futbolists. ''Es katru nedēļu spēlēju vienā no aizraujošākajām komandām Eiropā. Šis klubs vienmēr bijis Top 4 Premjerlīgā un vienmēr pretendēja uz uzvarām Čempionu līgā.''

''Jāatzīst arī, ka mani un komandu vadīja viens no lieliskākajiem treneriem – Arsēns Vengers. Es pilnveidoju savu spēli pie viņa, kļuvu psiholoģiski spēcīgāks, kā arī attīstīju sevi kā komandas spēlētāju,'' piebilda Hļebs.

''Vēl neviens spēlētājs nav kļuvis vājāks, trenējoties pie Vengera. „Arsenal” pamešana man bija nepareizs lēmums.''

''Futbolistam nepieciešams spēlēt laukumā un palīdzēt komandai. Lai arī es biju spēcīgās ''Barsas'' sastāvā, es jutos ļoti nošķirts no visiem komandas panākumiem un laimes brīžiem,'' ar nožēlu secināja Hļebs.

Futbolists atzina, ka ''Arsenal'' komandai iepriekšējā sezona arī bija neizdevusies. Taču viņš cer, ka šosezon Londonas klubs var uzveikt Mančestras ''United''. ''Godīgi sakot es vēl jo projām sekoju līdzi ''Arsenal'' gaitām katru nedēļu. Es ceru, ka viņiem šogad izdosies sasniegt visus mērķus. Komandai ir reālas iespējas uzvarēt Premjerlīgā, ja vien to nepiemeklēs kādas spēlētāju traumas.''

Jāatgādina, ka Hļeba sadarbība ar Barselonu nonāca zem jautājuma zīmes tad, kad katalonieši piedāvāja viņam kopā ar Samuelu Eto’O pamest klubu apmaiņā pret Zlatanu Ibrahimoviču. Līdz tam baltkrievu futbolists aizvadīja tikai 19 spēles, kurās tā arī nespēja gūt vārtus Barselonas labā.

''Barselona bija mans sapņu klubs kopš laikiem, kad es vēl biju bērns. Tomēr es nevarēju turpināt komandā atrasties, ja nesaskatīju iespēju tur spēlēt. Man ir 28 gadi un neviens nevar zināt, cik daudz man vēl atlicis spēlēt. Man nācās rīkoties, tāpēc izdarīju izvēli uz vietu, kur kādreiz biju laimīgs. ''Stuttgart'' bija labākais variants priekš manis. Es esmu nospēlējis piecus lieliskus gadus šajā Vācijas komandā un es ļoti labi zinu, cik ambicioza tā ir.''

Izmantotie resursi:
espnstar.com

 +12 [+] [-]

, 2009-08-13 15:42, pirms 15 gadiem
Ja parasti speletaji saka.. ka Nee nenožēloju.. tad preiks ka Hļebs ir godīgs un atzīst to

 +12 [+] [-]

, 2009-08-13 15:44, pirms 15 gadiem
Nu jānožēlo i,ka aizej no viena no labākajiem pasaules klubiem,pie tam vēl tāda,kur dod spēlēt!!!

  +6 [+] [-]

, 2009-08-13 15:47, pirms 15 gadiem
es domāju, ka visi zināja, ka Hļebs nožēlos.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-13 15:48, pirms 15 gadiem
Nu jau par vēlu čalīt Tagat ir tikai viens ceļš,jāpierāda sevi Stuttgart sastāvā un tad jau atpakaļ uz Barsu un pamatsastāvā

  +7 [+] [-]

, 2009-08-13 15:49, pirms 15 gadiem
pavisam driz dzirdesim lidzigus komentarus no vairakiem jaunizceptajiem "realistiem"

     [+] [-]

, 2009-08-13 16:09, pirms 15 gadiem
timoty rakstīja: pavisam driz dzirdesim lidzigus komentarus no vairakiem jaunizceptajiem "realistiem"
kapec viss asociejas ar Real, nu un ka vini nopirka Realam Ronaldu un Kaka, vini pasi gribeja tur noklut un komanda speles galvenas vijoles, tas nav tas pats, kas nopirkt Hlebu un zinat vai vins iederesies, tie ir dazada limena speletaji

     [+] [-]

, 2009-08-13 16:12, pirms 15 gadiem
timoty - +1, bet nedomāju, ka mēs tādus komentārus dzirdēsim, jo parasti tomēr šādas savas "pārdomas" spēlētāji nedara zināmu plašākām sabiedrības masām. Pieļauju, ka no tiem spēlētājiem, kuri savulaik devušies uz Real, Barca, arī Chelsea un MU u.c. spēcīgākajiem klubiem ir diezgan daudz spēlētāju, kuri šādu soli nožēlo. Daudzreiz tā ir savu spēju pārvērtēšana, jo gandrīz neviens [Dudeks ir vienīgais] spēlētājs uz šiem klubiem neiet ar domu - forši pasēdēšu uz soliņa. Visi domā, ka spēs spēlēt pamatsastāvā, bet treneris dod tikai dažas iespējas un, ja tās nemāk izmantot [štrunts, ka objektīvu iemeslu dēļ], tad attiecīgi tiek nosēdināts uz soliņa tālākā gala.

  -3 [+] [-]

, 2009-08-13 16:13, pirms 15 gadiem
nu Hlebs jau ari kadreiz gribeja nokljut Barsaa...
un Real dazhu meneshu laika ir nopirkushi daudz vairak neka divus tevis minetos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-08-13 16:23, pirms 15 gadiem
Starp citu "Real" par vilšanos varētu būt Benzēmā. Jo nav šaubu, ka gan Ronaldu, gan Kakā būs sastāvā. Jo, vai nu Negredo, vai Benzēmā, vai Iguans vairāk sēdēs uz soliņa nekā spēlēs. Ticu, ka Benzēmā varēs "nokost" Negredo, bet šaubos par to, ka viņš ir diži labāks par Iguanu.

     [+] [-]

, 2009-08-13 16:25, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: timoty - +1, bet nedomāju, ka mēs tādus komentārus dzirdēsim, jo parasti tomēr šādas savas "pārdomas" spēlētāji nedara zināmu plašākām sabiedrības masām. Pieļauju, ka no tiem spēlētājiem, kuri savulaik devušies uz Real, Barca, arī Chelsea un MU u.c. spēcīgākajiem klubiem ir diezgan daudz spēlētāju, kuri šādu soli nožēlo. Daudzreiz tā ir savu spēju pārvērtēšana, jo gandrīz neviens [Dudeks ir vienīgais] spēlētājs uz šiem klubiem neiet ar domu - forši pasēdēšu uz soliņa. Visi domā, ka spēs spēlēt pamatsastāvā, bet treneris dod tikai dažas iespējas un, ja tās nemāk izmantot [štrunts, ka objektīvu iemeslu dēļ], tad attiecīgi tiek nosēdināts uz soliņa tālākā gala.
problema gandriz visos gadijumos ir vienada - speletajus kaa likums paarperk pec tam kad kada kluba tie ir lieliski uzspidejushi, kas ir ne tikai vinju pashu, bet ari komandas trenera un komandas kopuma nopelns. Nu un tad biezhi izradaas ka jaunajaa vieta tada " sakjere" ar komandu neizveidojas, nakoshais solis - it kaa blaavaaks sniegums, vel nakoshais - rezervistu solins...

  +2 [+] [-]

, 2009-08-13 16:27, pirms 15 gadiem
Eh, nu ko tur tagad gausties. Tikai izredzētajiem savā karjerā izkrīt iespēja pamēģināt savus spēkus Barsā. Gļebam nesanāca.

Kā joko Arsenal fani: Kurš gan no mūsu spēlētājiem negribētu spēlēt Barsā?

  +2 [+] [-]

, 2009-08-13 16:53, pirms 15 gadiem
bet man bija žēl,kad Hļebs pameta Arsenal,tajā sastāvā viņs iederējās perfekti un spēlēja labi....

     [+] [-]

, 2009-08-13 18:27, pirms 15 gadiem
Hļeba man tiešam žēl, viņš ir talantīgs spēlētājs, bet Barc netika pie apliecināšanas, neuzticība no trenera puses. Ceru kā atdzims viņš. erepublik.com: eRepublik - The New World | Online Social...

     [+] [-]

, 2009-08-13 19:33, pirms 15 gadiem
Peec sezonas vai peec divaam kaut ko liidziigu teiks arii Ronaldu par Man Utd un seru Aleksu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-13 21:18, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: es domāju, ka visi zināja, ka Hļebs nožēlos.
Personiigi es, jaa! Taa buutiibaa notiek ar visiem, kas aiziet no shii kluba pirms laika. Piemeeram, taadaam legjendaam kaa Henry un Pires viss daudz maz stokos, domaaju Gilberto arii. Bet, piemeeram, Anelka dabuuja puspasauli izskraidiit un gruuti teikt, vai Chelsea ir atradis savu vietu. Kas paslaik notiek ar Reijesu? Flamini? Hlebu? Aizbeega, gribot ko labaaku un kur tagad ir?
Adebajors buus naakoshais!

     [+] [-]

, 2009-08-13 22:57, pirms 15 gadiem
Ta tas ir parverteja savas spejas,jo Barca tomer konkurence daudz lielaka.Un vispar vins piemineja jusanos atrautam no komandas titulu iegusanas brizos-tagad vins zin ka jutas rezervists.Te es domaju tala gala rezrvists kurs tiek uz sola,bet laukuma ta ari neiziet.Un so der visiem atcereties-tad kad kada komanda klust par cempioniem ne visi futbolisti jutas ka cempioni,jo visu turniru vai ari 90 procentus no spelem ir nosedejusi mala tad ir tada pretiga sajuta-noskirtibas sajuta.
Taka futbolsitam ir jaizverte pirms vins dodas uz kadu specigaku klubu,jo es zinu,ka futbolsiti zin,ka vini sedes uz sola,bet nezin akdel cer uz kaut ko un tomer pariet uz grandu.Lai gan Arsenal jaua ri ir grands.Vardu sakot dazreiz labak ir zile roka neka mednis koka,jo si zile kadriez var parversties ari par medni roka-ka piemeram ar Arsenal izcinits premjerligas cempiona tituls,nu tas Gleba gadijuma.Bet varbut citam svarigaka ir nauda un tadel apriet uz citu klubu-tas ir ka kuram.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-13 23:03, pirms 15 gadiem
Bet varbut,ja Glebs neizietu uz Barcu vins nozelotu,ka palika Arsenal,jo visn doamtu-ehh butu izcinijis trofejas-gan cl,gan Spanija.
Nu vismaz pie sevis vins domatu,ja nu es butu ticis sastava un izcinijis sis trofejas,taka nav teikts,ka vins nenozelotu ari tad,ja paliktu Arsenal.Jo tada ir civleka domasana nozelot izdarito,bet uz visu tacu var paskatities no divam pusem.Taka anv ko nozelot spele Stutgarte un aks zin varbut atpakal uz Arsenal tiksi-veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-14 08:46, pirms 15 gadiem
es ar, arsenālā tu lidoji!

     [+] [-]

, 2009-11-04 20:57, pirms 15 gadiem
esmu spelejis arsenal bet aizgaju jo samazinaja algu atkall latvija