Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Bundeslīga sāksies bez Riberī un Podoļska

Bundeslīga sāksies bez Riberī un Podoļska
Franks Riberī
Foto: AFP

Šovakar ar spēli starp pašreizējo čempioni "Wolfsburg" un "Stuttgart" sāksies jaunā Vācijas Bundeslīgas sezona futbolā. Diemžēl savainojumu dēļ pirmās kārtas spēles nāksies izlaist Minhenes "Bayern" zvaigznei Frankam Riberī un Vācijas izlases uzbrucējam Lukašam Podoļskim, kurš no Minhenes pārcēlies atpakaļ uz "Köln" komandu. Zaudējumi sastāvos ir arī citiem klubiem.

"Bayern" galvenais treneris Luiss van Gāls šodien apstiprināja, ka sestdienas spēlē pret "Hoffenheim" Riberī laukumā laukumā nedosies, bet turpinās trenēties pēc atlabšanas no kājas savainojuma. "Franks jūtas labi, taču ar trim treniņiem nepietiek, lai sasniegtu optimālo formu," teica van Gāls. Tāpat apstiprināts, ka "Bayern" sastāvā nebūs iekļauti uzbrucēji Miroslavs Kloze un Luka Toni. Uz jautājuma zīmes ir arī Hosē Ernesto Sosas dalība spēlē. Jau ziņots, ka aizvakar potītes traumu guva centra aizsargs Martins Demikelis, kurš būs spiests iztikt bez futbola apmēram septiņas nedēļas.

Savukārt "Köln" spēlē pret Dortmundes "Borussia" augšstilba traumas dēļ palīdzēt nevarēs Podoļskis, šodien apstiprināja galvenā trenera asistents Mihaels Henke. "Lukašs atsvaidzinājis augšstilba savainojumu. Risks ir pārāk liels, ka viņš varētu iedzīvoties vēl dziļākā traumā."

Arī citām komandām nav klājies vieglāk. Gelzenkirhenes "Shalke 04" komandā atkārtotu kājas savainojumu pēc atgriešanās treniņos guvis Kristians Panders, par kura prombūtnes ilgumu vēl nav skaidri zināms. Tāpat kājas trauma piemeklējusi Visenti Sančesu, kurš nevarēs spēlēt apmēram divas līdz četras nedēļas. Savukārt Dortmundes "Borussia" būs spiesta iztikt Sebastiana Kela un Dedes, kā arī pilnīgas skaidrības nav par vārtsarga Romāna Vīdenfellera.

Traumas nav saudzējušas arī Brēmenes "Werder" futbolistus - Naldo un Sebastianu Bēnišu, kuri izlaidīs maču pret Frankfurtes "Eintracht".

"Hoffenheim" rindās spēlei pret "Bayern" nebūs pieteikti uzbrucējs Demba Ba, Tobiass Veiss un jaunieguvums Prinss Tago. Toties atgriešanās sagaidāma uzbrucējam Vedadam Ibisevičam, kuram tik lieliski iesākto pagājušo sezonu pārtrauca krustenisko saišu plīsums un apmēram pusgadu ilga ārstēšanās.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de
sport1.de
bild.de

  +3 [+] [-]

, 2009-08-07 20:59, pirms 15 gadiem
Šaise!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-08-07 21:04, pirms 15 gadiem
gazxs rakstīja: Šaise!!!
juu ...un veel jau demikelis nebuus..

     [+] [-]

, 2009-08-07 21:08, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: juu ...un veel jau demikelis nebuus..
Ceru, ka arī bez šiem abiem Bayern neatstās nekādas cerības pārējiem sezonas sākumā...

  +2 [+] [-]

, 2009-08-07 21:10, pirms 15 gadiem
gazxs rakstīja: Ceru, ka arī bez šiem abiem Bayern neatstās nekādas cerības pārējiem sezonas sākumā...
"Hoffenheim" parādīs kā pirmo apli komandām jāaizvada

  +3 [+] [-]

, 2009-08-07 21:11, pirms 15 gadiem
Cillis rakstīja: "Hoffenheim" parādīs kā pirmo apli komandām jāaizvada
visi jau daudz maz paziist tagad hofieshus...buus gruutaak nekaa pagajusajaa sezona

     [+] [-]

, 2009-08-07 21:13, pirms 15 gadiem
Cillis rakstīja: "Hoffenheim" parādīs kā pirmo apli komandām jāaizvada
Nu Dievs dod viņiem tik 6niekā pēc pirmā apļa..., nekā personīga

  +3 [+] [-]

, 2009-08-07 22:03, pirms 15 gadiem
Šis raksts pierāda to, ka esports bez korektora izskatās ļoti neveikli!
Labojiet kļūdas BEIDZOT!!