Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" sastāvā atgriežas Komans, bet izkrīt Millers un Kimihs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bayern" sastāvā atgriežas Komans, bet izkrīt Millers un Kimihs
Kingslijs Komans. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Francijas futbola izlases pussargs Kingslijs Komans pēc traumas sadziedēšanas pirmdien atgriezās Vācijas bundeslīgas čempiones Minhenes "Bayern" sastāvā.

Muskuļa traumas dēļ 26 gadus vecais francūzis nav spēlējis gandrīz mēnesi, bet pagaidām nav zināms vai viņš rīt varēs doties laukumā UEFA Čempionu līgas mačā ar čehu vienību Plzeņas "Viktoria".

Tikmēr komandas treniņā šodien nebija Tomasa Millera un Jošua Kimiha, kuriem nedēļas nogalē konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Viņu vietā rīt laukumā varētu doties Seržs Gnabrī un Leons Gorecka.

UEFA Čempionu līgas B apakšgrupā "Bayern" ar sešiem punktiem pēc divām kārtām ir līderi. Spāņu grands "Barcelona" ar trīs punktiem ieņem otro vietu, trīs punkti ir arī trešajā vietā esošai Itālijas A sērijas komandai Milānas "Inter", kamēr "Viktoria" punktus nav izcīnījusi un ieņem pēdējo pozīciju.