Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" pārdos vairākus spēlētājus

Madrides "Real" pārdos vairākus spēlētājus
Rafaels van der Vārts
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas superklubs Madrides "Real", visticamāk, tuvākajā laikā pārdos vairākus spēlētājus. Galvenie kandidāti uz aiziešanu esot Fernando Gago, Rafaels van der Vārts, Mamadū Diarā un Lasana Diarā.

Madrides "Real" ģenerālmenedžeris Horhe Valdano laikrakstā Marca apstiprinājis, ka komandā esot pārāk daudz augstas raudzes spēlētāju, tāpēc jau tuvākajās dienās vairāki varētu tikt pārdoti. Valdano gan izteicās, ka štatu samazināšana neattieksies uz spāņu futbolistiem. Kā vēsta Marca, starp potenciālajiem upuriem ir četri spēlētāji - argentīnietis Fernando Gago, Mali izlases spēlētājs Mamadū Diarā, Francijas izlases pussargs Lasana Diarā, kā arī Oranžo spēlētājs Rafaels van der Vārts.

Lai arī jaunais galvenais treneris Žozē Mourinju franču balsta pussargu esot iekļāvis savos plānos, viņš varētu tikt pārdots, ja klubs saņemtu pienācīgu piedāvājumu (aptuveni 15 miljonu vērtībā). Savukārt Mali pussargam Mamadū Diarā pēc gada beigsies līgums, tāpēc "Real" no viņa šķirties varētu jau šovasar, lai iegūtu naudu par pārejas maksu.

Pēc uguņošanas iepriekšējā vasarā Madrides "Real" šajā starpsezonā turpināja papildināt jau tā zvaigžņot sastāvu, papildinoties ar sešiem spēlētājiem. Skaļākie "Real" pirkumi ir topošās superzvaigznes Anhels di Marija (25 miljoni eiro) un Mesuts Ezils (presē pārejas summa svārstās no 15 līdz 18 miljoniem). Vēl uz Madridi pārcēlās pieredzējušais portugāļu aizsargs Rikardu Karvalju (astoņi miljoni), Sami Kedira (divpadsmit), Pedro Leons (desmit) un Serhio Kanaless (četrarpus).

Izmantotie resursi:
Marca.com