Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kedira: "Mūsu sapnis ir pārspēt "Barcelona""

Kedira: "Mūsu sapnis ir pārspēt "Barcelona""
Sami Kedira (pa labi) Vācijas izlases rindās
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" jauniegūtais pussargs Sami Kedira, kurš neilgu laiku atpakaļ parakstīja piecu gadu līgumu ar karalisko klubu, pastāstījis par savu gatavību jaunajai sezonai, kā arī atzinis, ka komandas sapnis ir uzvarēt līdzšinējos čempionus "Barcelona".

Pēc Kediras vārdiem, patlaban viņš atrodas lieliskā formā un ar nepacietību gaida čempionāta sākumu. "Ilgi gaidīju to brīdi, kad pievienošos "Real", iepazīšu komandas biedrus un galveno treneri Žozē Mourinju," atzīst Vācijas izlases spēlētājs.

Futbolists arī neslēpj, ka viens no komandas mērķiem gaidāmajā sezonā ir pārspēt ilggadējos konkurentus "Barcelona" komandu.

"Domāju, ka mūsu mērķis šajā sezonā ir uzvarēt viņus un būt labākiem Spānijas čempionātā. Noskaņojums komandā ir kaujiniecisks. Pateicoties Pasaules Kausa izcīņai atrodos lieliskā formā un nevaru vien sagaidīt, kad sāksies īstās spēles," optimisma pilns ir Kedira.

Vācijas pilsētā Štutgartē dzimušais Kedira pirms pievienošanās Madrides "Real" četras sezonas aizvadīja dzimtajā klubā VfB "Stuttgart", kur 98 aizvadītajās spēlēs atzīmējās ar 14 vārtu guvumiem. Tāpat viņš ir aizvadījis 15 spēles Vācijas U-21 izlasē un guvis piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
Marca.com