Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" noraida "West Ham" 17 miljonu piedāvājumu par Negredo

Andrejs Siliņš

"Sevilla" noraida "West Ham" 17 miljonu piedāvājumu par Negredo
Alvaro Negredo paliks Seviļā
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas "La Liga" čempionāta futbola kluba "Sevilla" vadība atteikusies no 17 miljoniem eiro - par tādu summu Anglijas Premjerlīgas vienība "West Ham United" vēlējās iegādāties seviļiešu uzbrucēju Alvaro Negredo.

""West Ham" piedāvāja 17 miljonus ar iespēju iegūt vairāk bonusos, bet mēs šo variantu neizskatām, un arī spēlētājs atteicās," paziņoja "Sevilla" kluba prezidents Hosē Marija Del Nido. "Viņam vēl ar mums ir līgums uz četriem gadiem. Šeit viņš jūtas kā mājās. Viņš ir guvis daudzus vārtus un iepriecinājis mūs ar savu futbolu."

27 gadus vecais Alvaro Negredo "Sevilla" rindās spēlē kopš 2009. gada un aizvadītajā sezonā komandas labā Spānijas čempionātā un kausa izcīņā guva 31 vārtus. Kopš 2009. gada Negredo ir Spānijas valstsvienības dalībnieks, palīdzot komandai izcīnīt uzvaru 2012. gada Eiropas čempionātā.

"Sevilla" aizvadīto sezonu pabeidza devītajā vietā "La Liga" turnīrā, taču dažādu apstākļu dēļ ar to pietika, lai kvalificētos UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra trešajai kārtai.

Vienu spēlētāju "Sevilla" jau pārdevusi uz Angliju - par vairāk nekā 17 miljoniem mārciņu "Manchester City" vienībai pārdots uzrūkošais pussargs Hesuss Navass.

"West Ham United" aizvadīto sezonu Premjerlīgā noslēdza desmitajā pozīcijā.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-04 23:04, pirms 11 gadiem
Pareizi darīja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-04 23:16, pirms 11 gadiem
tieši tā...viņš ir daudz vairāk vērts!!!!

     [+] [-]

, 2013-06-04 23:29, pirms 11 gadiem
Negredo jānāk atpakaļ uz klubu, kur pirms 6 gadiem pie teikšanas netika. Sevillai divu atslēgas spēlētāju zaudējums būtu par smagu, Valensijas variants (Vilja + Silva), kura gan tagad pamazām sāk atgriezties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-05 08:52, pirms 11 gadiem
Ņemot vērā cik viņš šogad iesita, par maz. WHU arī nav pievilcīgākais klubs tāda līmeņa spēlētājam. Tomēr domāju, ka šogad viņš tiks pārdots, par krietni lielāku summu.

     [+] [-]

, 2013-06-05 09:31, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Ņemot vērā cik viņš šogad iesita, par maz. WHU arī nav pievilcīgākais klubs tāda līmeņa spēlētājam. Tomēr domāju, ka šogad viņš tiks pārdots, par krietni lielāku summu.
summa ir adekvāta,lielāku varētu prasīt par Soldado no Valencijas, īstais moments ir kluba līmenis un iespējas,kāda jēga viņam iet uz WHU,ja Seviļā ir lielākas iespējas arī kaut ko izcīnīt,nevis tikai pa tabulas vidusdaļu mētāties un ārpus vietējā čempionāta degunu ārā nebāzt

     [+] [-]

, 2013-06-05 09:35, pirms 11 gadiem
spinaats rakstīja: Negredo jānāk atpakaļ uz klubu, kur pirms 6 gadiem pie teikšanas netika. Sevillai divu atslēgas spēlētāju zaudējums būtu par smagu, Valensijas variants (Vilja + Silva), kura gan tagad pamazām sāk atgriezties.
ja kādu ar Real no Seviļas ņems,tad tas drīzāk būs pussargs Kondogbija,par viņu jau daudzi klubi interesējas

     [+] [-]

, 2013-06-05 09:37, pirms 11 gadiem
Kā 17 mio par Negredo var būt adekvāta summa, ja Falkao maksāja 60?

LaLiga top scorers
3 Radamel Falcao Atletico Madrid 28
4 Álvaro Negredo Sevilla FC 25

NilsK rakstīja: summa ir adekvāta,lielāku varētu prasīt par Soldado no Valencijas, īstais moments ir kluba līmenis un iespējas,kāda jēga viņam iet uz WHU,ja Seviļā ir lielākas iespējas arī kaut ko izcīnīt,nevis tikai pa tabulas vidusdaļu mētāties un ārpus vietējā čempionāta degunu ārā nebāzt

     [+] [-]

, 2013-06-05 10:15, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Kā 17 mio par Negredo var būt adekvāta summa, ja Falkao maksāja 60?

LaLiga top scorers
3 Radamel Falcao Atletico Madrid 28
4 Álvaro Negredo Sevilla FC 25
nu salīdzināji Falkao ar Negredo,Flakao ir planšetdators,kamēr Negredo ir peidžeris,viena tipa uzbrucējs,kā mūsu pašu Rudņevs vai tas pats City Džeko

     [+] [-]

, 2013-06-05 10:17, pirms 11 gadiem
plus vēl,ja nebūtu Monaco,kas ķer visus kas pieejams,tad Falkao summa būtu par kādiem 10-20 milj mazāka

     [+] [-]

, 2013-06-05 10:30, pirms 11 gadiem
Labi, labi, bet abiem ir 27 gadi, abi guvuši gandrīz identisku skaitu vārtu La Ligā, kas uzbrucējam tomēr ir galvenais rādītājs, turklāt Negredo vēl spānis (svarīgi klubiem, kuriem jāievēro kvotas). Tādēļ viņu transfēru summa nevar atšķirties gandrīz 4 reizes vai par vairāk kā 40 mio.
Runājot par "viena tipa uzbrucēju" Džeko, izskatās, ka Mourinjo viņš ir galvenā transfēru prioritāte.

     [+] [-]

, 2013-06-05 10:58, pirms 11 gadiem
katram futbolistam ir savas kvalitātes un tās ar nosaka viņa vērtību,nevis vecums vai gūtie vārti,Negredo ir tarāna tipa uzbrucējs,kas uz to vien spēlē,ka atradīsies īstajā vietā un ar spēku nostums aizsargus,bet Falkao var izveidot momentu jau vidējā līnijā,dot piespēles un pats izveidot no nekā momentu,iedosi bumbu Negredo ar muguru pret vārtiem aizsargu ielenkumā 99,9% gadījumos aizsargi viņu noēdīs, Falkao bieži kaut ko izveidos,tur ar rodas cenu starpība

     [+] [-]

, 2013-06-05 11:01, pirms 11 gadiem
Chelsea transfēru prioritāte ir Cavani,tik izpirkuma maksa par lielu un City interese,kas gatava maksāt vairāk,tieši tāpēc ar grib kādu pārdot (Luizu kā pirmo),lai var iesaistīties cīņā

     [+] [-]

, 2013-06-05 11:16, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Labi, labi, bet abiem ir 27 gadi, abi guvuši gandrīz identisku skaitu vārtu La Ligā, kas uzbrucējam tomēr ir galvenais rādītājs, turklāt Negredo vēl spānis (svarīgi klubiem, kuriem jāievēro kvotas). Tādēļ viņu transfēru summa nevar atšķirties gandrīz 4 reizes vai par vairāk kā 40 mio.
Runājot par "viena tipa uzbrucēju" Džeko, izskatās, ka Mourinjo viņš ir galvenā transfēru prioritāte.
Tās ir dažādas cenu kategorijas, Falkao ir starp top 3 uzbrucējiem pasaulē, Negredo nav, kāpēc, to jau NilsK aprakstīja. Bet gan jau ka virs 20 arī par Negredo varētu droši prasīt.

     [+] [-]

, 2013-06-05 11:31, pirms 11 gadiem
Es arī nedomāju viņus pielīdzināt vienu otram, bet tikai uzvērt ar piemēra palīdzību, ka 17 par Negredo ir par maz. Turklāt svarīgs faktors, ka viņš ir spānis. Piemēram, EPL D-Amerikas uzbrucējam zem 20 mio transfēru vērtībā varētu būt problēmas ar darba atļauju, Negredo tas nedraud. Spāņu klubiem, savukārt vietējais ir +. Turklāt arī kvalitatīvu tarānu šobrīd tirgū nemaz nav daudz, nez vai Negredo būtu daudz švakāks par Kerolu.
march_2k rakstīja: Tās ir dažādas cenu kategorijas, Falkao ir starp top 3 uzbrucējiem pasaulē, Negredo nav, kāpēc, to jau NilsK aprakstīja. Bet gan jau ka virs 20 arī par Negredo varētu droši prasīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-05 12:09, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: summa ir adekvāta,lielāku varētu prasīt par Soldado no Valencijas, īstais moments ir kluba līmenis un iespējas,kāda jēga viņam iet uz WHU,ja Seviļā ir lielākas iespējas arī kaut ko izcīnīt,nevis tikai pa tabulas vidusdaļu mētāties un ārpus vietējā čempionāta degunu ārā nebāzt
Nu daudz ir atkarīgs arī no tā, kāda īsti situācija Seviljai ir ar finansēm. Spānijā absolūti lielākajai daļai ir lielas problēmas, tādēļ jautājums, vai ar Navasa pārdošanu tās uz nākamo sezonu tiek atrisinātas. Tas pats attiecas uz Valensiju, kura zaudējusi ļoti būtiskus ienākumus no ČL. Negredo diez vai ieinteresēs kādu top klubu. Kaut gan iespējams Arsenal vai Tottenham iesaistās. Bet citādi - WestHam, kā arī vairums citu vidēja līmeņa EPL klubu, var atļauties maksāt Negredo lielāku algu nekā Seviljā. Nu un par čempionāta līmeni arī protams sūdzēties nevar. Ja WHU tik ļoti vajadzēs, iespējams piedāvās 20m, vairāk gan diez vai atļausies.

     [+] [-]

, 2013-06-05 12:10, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Es arī nedomāju viņus pielīdzināt vienu otram, bet tikai uzvērt ar piemēra palīdzību, ka 17 par Negredo ir par maz. Turklāt svarīgs faktors, ka viņš ir spānis. Piemēram, EPL D-Amerikas uzbrucējam zem 20 mio transfēru vērtībā varētu būt problēmas ar darba atļauju, Negredo tas nedraud. Spāņu klubiem, savukārt vietējais ir +. Turklāt arī kvalitatīvu tarānu šobrīd tirgū nemaz nav daudz, nez vai Negredo būtu daudz švakāks par Kerolu.
17 par maz, jā, bet jebkas ap un virs 30 jau būtu varka Seviļai.

     [+] [-]

, 2013-06-05 12:16, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Nu daudz ir atkarīgs arī no tā, kāda īsti situācija Seviljai ir ar finansēm. Spānijā absolūti lielākajai daļai ir lielas problēmas, tādēļ jautājums, vai ar Navasa pārdošanu tās uz nākamo sezonu tiek atrisinātas. Tas pats attiecas uz Valensiju, kura zaudējusi ļoti būtiskus ienākumus no ČL. Negredo diez vai ieinteresēs kādu top klubu. Kaut gan iespējams Arsenal vai Tottenham iesaistās. Bet citādi - WestHam, kā arī vairums citu vidēja līmeņa EPL klubu, var atļauties maksāt Negredo lielāku algu nekā Seviljā. Nu un par čempionāta līmeni arī protams sūdzēties nevar. Ja WHU tik ļoti vajadzēs, iespējams piedāvās 20m, vairāk gan diez vai atļausies.
Spānijā visiem ir problēmas ar naudu, bet Navass nupat par 23 M aizgāja, tā kā varētu vairs nebūt tiks spiedīgi, un uzbrucēji jebkurā gadījumā ir visdārgākie no visām pozīcijām. TB ja par Navasu iekasēja 23, tad Negredo varētu maksāt vismaz tikpat.
Valensija arī 1-2 varētu pārdot, Soldado/Banega/Ramī visticamākie kandidāti.

     [+] [-]

, 2013-06-05 12:47, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Spānijā visiem ir problēmas ar naudu, bet Navass nupat par 23 M aizgāja, tā kā varētu vairs nebūt tiks spiedīgi, un uzbrucēji jebkurā gadījumā ir visdārgākie no visām pozīcijām. TB ja par Navasu iekasēja 23, tad Negredo varētu maksāt vismaz tikpat.
Valensija arī 1-2 varētu pārdot, Soldado/Banega/Ramī visticamākie kandidāti.
Domāju visiem, izņemot Barsu un Real! Bet par Negredo un Sevilju tieši tā arī domāju, ka ja klubs ar Navasa pārdošanu nosedz visas problēmas ar kredītiem utt., tad par zemāku summu kā 30m nepārdos, priekš kam? Bet ja problēmas saglabājas, var nākties pārdot arī lētāk, jo miljardieru klubiņi neizskatās ka ieinteresēsies + vēl jau tiks mesti skatieni Valensijas virzienā...

     [+] [-]

, 2013-06-05 13:05, pirms 11 gadiem
23 par Navasu ir ar visiem add on'iem, kas var arī neiestāties, samaksātā summa ir 17. Turklāt darījums vēl nav oficiāls.
march_2k rakstīja: Spānijā visiem ir problēmas ar naudu, bet Navass nupat par 23 M aizgāja, kandidāti.