Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Līdz Pasaules kausam sadzīs – argentīnieša Di Marijas savainojums nav pārāk nopietns

Agris Suveizda

Līdz Pasaules kausam sadzīs – argentīnieša Di Marijas savainojums nav pārāk nopietns
Anhels Di Marija. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs Turīnas "Juventus" pavēstījis, ka 34 gadus vecajam argentīniešu malējam pussargam Anhelam Di Marijam būs jāizlaiž aptuveni 20 dienas.

Otrdienas vakarā Turīnas "Juventus" piedzīvoja fiasko Izraēlā, Čempionu līgā ar 0:2 piekāpjoties Haifas "Maccabi", bet jau pirmā puslaika vidū spēle bija galā Di Marijam. Tomēr bažas par Pasaules kausa izlaišanu nav piepildījušās – argentīnietim konstatēts paceles cīpslas zemas pakāpes bojājums, un viņam ierindā vajadzētu atgriezties jau novembra sākumā. Pirmo spēli Pasaules kausā Argentīna aizvadīs 22. novembrī pret Saūda Arābiju, vēl grupā būs Meksika un Polija.

Di Marijam visdrīzāk nāksies izlaist piecas spēles – A sērijā derbiju pret "Torino", mājas spēli pret "Empoli" un izbraukuma spēli pret "Lecce", toties viņš varētu spēlēt jau 6. novembrī pret Milānas "Inter". Sāpīgāks zaudējums būs Di Marijas prombūtne Čempionu līgā, kur gaidāma izbraukuma spēle Lisabonā un mājas spēle pret PSG, kas plānota 2. novembrī un Parīzē astoņus gadus pavadījušajam spēlētājam varētu būt vēl par agru.

"Juventus" Čempionu līgā četrās spēlēs ieguvusi tikai trīs punktus, līdz minimumam samazinot izredzes tikt astotdaļfinālā un arī riskējot ar Eirokausu sezonas turpinājumu – savstarpējo spēļu rādītāji ar "Maccabi" ir vienādi, un šobrīd komandas šķir divu vārtu starpība kopējā grupas bilancē. A sērijā "Juventus" ar 13 punktiem deviņās spēlēs ir astotajā vietā un no līderes "Napoli" atpaliek par 10 punktiem. Di Marija jaunajā klubā paguvis aizvadīt septiņas spēles, piecreiz ejot sākumsastāvā, gūstot vienus vārtus un izdarot četras rezultatīvas piespēles.

UEFA Eirokausu spēles šosezon pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/it/news/ar...