Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Potītes operācija dzēš Netu cerības ar Portugāli aizbraukt uz Pasaules kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Potītes operācija dzēš Netu cerības ar Portugāli aizbraukt uz Pasaules kausu
Pedru Netu (no labās). Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Wolverhampton Wanderers" pavēstījis, ka 22 gadus vecajam uzbrucējam Pedru Netu būs nepieciešama potītes operācija. Tādējādi zudušas viņa cerības iekļūt Portugāles sastāvā dalībai Pasaules kausā.

Pedru Netu savainojumā iedzīvojās sestdien, kad viņa pārstāvētā komanda ar 0:2 piekāpās "West Ham". Portugāļu uzbrucējs tika nomainīts 24. minūtē. Klubs pavēstījis, ka traumētas saites, tāpēc šonedēļ plānota potītes operācija.

"Diemžēl tas nozīmē, ka viņš nebūs vesels laikā, kad notiks Pasaules kauss," paziņojumā paudusi "Wolverhampton Wanderers". 22 gadus vecais Netu valstsvienībā aizvadījis trīs spēles.

Nule viņš bija izsaukts uz UEFA Nāciju līgas cīņām pret Čehiju un Spāniju, bet laukumā nedevās.

Netu nav vienīgais "Wolves" uzbrucējs ar traumu. Šobrīd veseli ir tikai vasarā par 31,4 miljoniem eiro iegādātais Gonsalu Gedišs, kā arī Djegu Kosta, kurš Anglijas klubu papildināja kā brīvais aģents un pagaidām nav labākajā formā.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Wolves" ar vienu uzvaru astoņās spēlēs ieņem 18. vietu, apsteidzot tikai "Leicester City" un jaunpienācēju "Nottingham Forest", abām atpaliekot par divu punktu tiesu.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-10-07 18:44, pirms 2 gadiem
Bildē ir Rubens Neves nevis Pedro Neto