Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Dalība Pasaules kausā briesmās: Pogbā būs nepieciešama meniska operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dalība Pasaules kausā briesmās: Pogbā būs nepieciešama meniska operācija
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas futbola kluba Turīnas "Juventus" pussargam Polam Pogbā tiks veikta savainotā meniska operācija, un tiek prognozēts, ka viņš atlabs divus mēnešus. Pasaules kauss startēs pēc divarpus mēnešiem.

Šovasar Pols Pogbā pameta "Manchester United" un atgriezās Itālijas klubā Turīnas "Juventus". Taču gatavošanās jaunajai sezonai nebija veiksmīga. Vienībai jūlijā atrodoties tūrē Amerikas Savienotajās Valstīs, pussargs iedzīvojās savainojumā.

Šodien pieņemts lēmums veikt traumētā meniska operāciju. Tiek prognozēts, ka Pogbā nāksies izlaist divus mēnešus, bet "Juventus" rindās viņš laukumā varētu atgriezties tikai janvārī jeb pēc Pasaules kausa.

Pasaules kauss Katarā norisināsies no 20. novembra līdz 18. decembrim, un Pogbā pārstāvētā Francija aizstāvēs pirms četriem gadiem izcīnīto titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/paul-pogba-juven...

     [+] [-]

, 2022-09-05 22:21, pirms 2 gadiem
..gribēja tikt no spēcīgākā Mančestras kluba,ManUTD, prom..tad nu LŪDZU!