Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kad neizdodas atrast pareizos vārdus

Kad neizdodas atrast pareizos vārdus
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola izlase svētdien zaudēja komandai, kas FIFA pasaules rangā dala pēdējo, 206. vietu. Vērojot Latvijas futbolu no malas, mani īpaši nesatrauc, ar ko taktiskajā ziņā nogrēkojies Aleksandrs Starkovs? Vai tiešām viņš pirms spēles bija sašņorējis kopā mūsu futbolistu bučus? Ja tā, tad gan, publisks "fui" Petrovičam. Cita lieta – Starkovs kārtējo reizi apliecinājis, ka dialogs ar līdzjutējiem viņam nevedas. Tāpat kā Latvijas Futbola federācijas vadībai.

Nešaubos, ka nav viegli pēc zaudētām spēlēm sēdēt žurnālistu priekšā un atbildēt uz derdzīgiem jautājumiem, taču katram darbam ir sava garoziņa. Protams, vari to nogriezt, bet tad apkārtējie tevi uzskatīs par vīzdegunīgu maitu. Tāds nu ir trenera darbs – ne tikai bīdīt šaha figūriņas, bet arī runāt ar presi. Bet ar preses starpniecību treneris sarunājās ar līdzjutējiem. Nu vai vismaz tiem cilvēkiem, kas ieslēguši kanālu laikā, kamēr rāda Latvijas futbola izlases spēli.

Tā vien šķiet, ka pret šo slieksni treneris Starkovs regulāri apsitis kurpes purngalu, kam sekojusi pamatīga sasvēršanās un gandrīz nenovēršams kritiens. Ja pēc pirmās spēles pret Portugāli viņš saka, ka "mūsu treneriem tā bija laba, noderīga mācība, lai redzētu, kur virzīties, un izdarītu secinājumus", bet pēc pusgada zaudējums Kosovai tiek apslacīts ar "šādi zaudējumi var būt ļoti vērtīgi komandas attīstībai nākotnē, arī no šādām spēlēm nepieciešams mācīties, piemēram, noturēt rezultāta pārsvaru", tad man kā skatītājam rodas sajūta, ka mani tur par muļķi. To vēl vairāk pastiprina LFF vadības treneri allaž stutējošā poza, kas tiek ieturēt jau kopš Starkova atgriešanās pirmās dienas, kad tikai "Skonto" stadiona vārtu stabiem nebija skaidrs, ka tas ir katastrofāls PR gājiens.

Ja 20. martā ir iestājies meteoroloģiskais pavasaris, bet sals turpina knaibīt vaigus, tad negrasos jaku atstāt mājās. Ja Starkovs saka, ka treneri gūst mācības un spēlētāji krāj pieredzi, bet pēc aptuveni gada Latvijas izlase zaudē Gibraltāram, tad, maigi sakot, jūtos vīlies šajos mācību un pieredzes uzkrāšanas manevros. Starkovu kā futbola speciālistu lai vērtē kājbumbas eksperti, bet man kā skatītājam gribas dzirdēt cilvēcisku atbildi uz Dena Brauna jaunākajā romānā uzdoto jautājumu – kas mēs esam un kurp mēs ejam? Protams, Latvijas futbola kontekstā. Jo aizdomas, kas pēdējo gadu laikā ir nosēdušās apziņā, pieklājīgam cilvēkam šo galastaciju liedz nosaukt vārdā skaļi.

"Galvenais secinājums ir tāds: visi, kas šobrīd met akmeņus mūsu virzienā, viņiem ir taisnība. Bet īsti vīrieši šādā situācijā cienīgi pārdzīvo šo neveiksmi un neatbild pretim," šī ir pagaidām pēdējā atziņa, ar kuru caur LFF filtru, mūs apgaismojis Starkovs. Katrs pats var izvērtēt, kādas emocijas viņā tā izraisa. Starkovs ne tuvu nav Latvijas futbola problēmu sakne, taču mocekļa loma šajā gadījumā neliecina par vīrišķību, bet gan stūrgalvību.

Aleksandra Starkova pēcspēļu citāti

09.06.2017 Portugāle (0:3)

"Uz šo spēli var skatīties kā mācību nākotnei. Mūsu treneriem tā bija laba, noderīga mācība, lai redzētu, kur virzīties, un izdarītu secinājumus."

12.06.2017 Igaunija (1:2)

"Komandai caur šādām spēlēm jāiegūst pieredze, jātiek pie puniem. Gan treneri, gan futbolisti izdarīs pareizos secinājumus, un tad mēs iesim uz priekšu."

31.08.2017 Ungārija (1:3)

"Pati spēle un Latvijas parādītais sniegums mani apmierina, prieks par jaunajiem spēlētājiem, kuri vēl tikai sāk savu karjeru izlasē un, manuprāt, nospēlēja cienīgi."

03.09.2017 Šveice (0:3)

"Pēdējo trīs mēnešu laikā nevaram labā līmenī aizvadīt otro spēli. Piemēram, pret Igauniju otro spēli izgāzām. Domāju, ka mums ir diezgan daudz jaunu spēlētāju, kuri šādi iegūst spēļu pieredzi."

07.10.2017 Fēru salas (0:0)

"Spēlējām pret komandu, kas ir laba un saspēlējusies. Ticēju spēlētājiem. Šobrīd mums ir tāds laiks, kad jāparāda raksturs, lai tiktu vismaz pie punkta."

10.10.2017 Andora (4:0)

"Pirms 15-20 gadiem, kad spēlējām pret Andoru, bija daudz vieglāk. Tagad naivuma dēļ skatāmies [Starkovs domā nevis sevi un izlasi, bet vispārīgi] uz Andoru un domājam, ko gan viņi vispār māk?"

13.11.2017 Kosova (3:4)

"Protams, šādi zaudējumi var būt ļoti vērtīgi komandas attīstībai nākotnē, arī no šādām spēlēm nepieciešams mācīties, piemēram, noturēt rezultāta pārsvaru."

03.02.2018 Dienvidkoreja (0:1)

"Acīmredzot kad iemācīsimies apturēt arī šāda statusa spēlētājus, arī mēs sāksim uzvarēt spēles pret stiprākām valstsvienībām."

22.03.2018 Fēru salas (1:1)

"Tikmēr šo maču Marveljā aizvadījām daudz labāk nekā iepriekšējos mačus [pret Fēru sālām]. Spēles kvalitātes, rezultāta un parādītā rakstura ziņā komandas sniegums šajā mačā mani iepriecināja un deva zināmu cerību."

25.03.2018 Gibraltārs (0:1)

"Ziniet, futbolā nereti notiek paradoksi. Šajā mačā mums piederēja pārsvars, it īpaši, pirmajā puslaikā. Savukārt otrajā puslaikā ielaidām vārtus pēc rikošeta, kas bija zināmā mērā neloģisks, ja vērtējam tieši pēc spēles gaitas..."

1 2 43 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2018-03-26 12:37, pirms 7 gadiem
Īsts vīrietis vienmēr atradīs pareizos vārdus! Futbols ir vienkārša spēle. Reizēm tu zaudē. Reizēm uzvar pretinieks. Tādās reizēs ir jāturas pie īstenām vērtībām. Trenera Starkova. Federācijas vadības. Partijas. Valdības. Bumba var pievilt, bet Starkovs - ne. Nu, palasiet, nu, ieskatieties godīgajās zilajās acīs zem augstās pieres. Petrovičs nemelo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2018-03-26 12:43, pirms 7 gadiem
Manuprāt, Starkovs ir tipisks padomju laiku mantojums, kad siltā vieta ir tik mīļa un labvēlīga, ka jāturās ar visām četrām....Protams, tie kungi, kas sēž blakus vai augstāk ir tādi paši.

  +8 [+] [-]

, 2018-03-26 12:47, pirms 7 gadiem
Aleksandrs Starkovs: ''Es atkāpjos no Latvijas futbola izlases galvenā trenera amata.''

Tas ir tik vienkārši, bet viņš to nespēj, negrib....

 +10 [+] [-]

, 2018-03-26 12:51, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Aleksandrs Starkovs: ''Es atkāpjos no Latvijas futbola izlases galvenā trenera amata.''

Tas ir tik vienkārši, bet viņš to nespēj, negrib....
Ja Tev būtu darba līgums, kas paredz monetāru kompensāciju par darbam ar valstsvienību veltīto laiku, turklāt šī kompensācija ir tāda, ka pie Maksimas kases vajadzētu strādāt gadu desmitus, lai tiktu pie tāda piķa, tad tādi vārdi pār cilvēka lūpām nāk krietni vien grūtāk. Es Starkova vietā tik viegli vis neatkāptos. Jūs? Droši vien, tikai tad, ja būtu padomā cita darba vieta, bet kuram maksātspējīgam klubam gan vajag Starkovu? Parādi tādu un Starkovs atkāpsies!

 +12 [+] [-]

, 2018-03-26 12:52, pirms 7 gadiem
Kāpēc man nepamet sajūta, ka ar futbolu te ir mazs sakars... Tas ir tikai bizness - Gunča maksā Petrovičam ļoti lielu naudu, bet Petrovičs naļikā pusi atdod Gunčam. Pamēģini atraut vepri no siles, viņš turēsies ar visām četrām.

  +6 [+] [-]

, 2018-03-26 12:54, pirms 7 gadiem
Es nesaprotu, kādēļ Starkovam kāds maksā algu? Lai mēs saņemtu mācības pret visām komandām? Un kad tās mācības tiks liktas lietā? Kaut kā jau baigā gūzma bijusi, tik neredz pozitīvos rezultātus.
Maksājam čalim tikai par rezultātiem - ničš 1/3 daļa no algas, uzvara - pilna , zaudējums - neko nesaņem. Algas daļu aprēķinot to sadalot uz spēļu skaitu kalendārajā gadā.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-26 12:54, pirms 7 gadiem
AGM rakstīja: Kāpēc man nepamet sajūta, ka ar futbolu te ir mazs sakars... Tas ir tikai bizness - Gunča maksā Petrovičam ļoti lielu naudu, bet Petrovičs naļikā pusi atdod Gunčam. Pamēģini atraut vepri no siles, viņš turēsies ar visām četrām.
Un pareizi darīs. Tāpat kā labs futbols, arī barošanās pie siles ir sistēmas, sistēmas un vēlreiz tikai sistēmas jautājums! Tāpēc pareizi rīkojas tie, kas ķeras pie sistēmas, tikai jābūt gataviem uz to, ka sistēma sevi aizstāvēs.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-26 13:01, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Ja Tev būtu darba līgums, kas paredz monetāru kompensāciju par darbam ar valstsvienību veltīto laiku, turklāt šī kompensācija ir tāda, ka pie Maksimas kases vajadzētu strādāt gadu desmitus, lai tiktu pie tāda piķa, tad tādi vārdi pār cilvēka lūpām nāk krietni vien grūtāk. Es Starkova vietā tik viegli vis neatkāptos. Jūs? Droši vien, tikai tad, ja būtu padomā cita darba vieta, bet kuram maksātspējīgam klubam gan vajag Starkovu? Parādi tādu un Starkovs atkāpsies!
grūti pateikt, ko kāds darītu kāda cita vietā... tā ir tāda filozofija, bet vienu gan varu pateikt - es Starkova vietā kostu LFF un tā kārtīgi, bet viņš klusē.. un mums rodas sajūta, ka notiek kādas iekšējas norunas, vienošanās utml
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +4 [+] [-]

, 2018-03-26 13:13, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kādi žurnālisti tādas atbildes. Zinu vairākus sporta speciālistus un sportistus, kuri ne pārāk labi attiecas pret žurnālistiem, jo to profesionalitāte ir stipri apšaubāma. Znaroks ir viss spilgtākais piemērs šai gadījumā.
Cik LV ir tiešām profesionāli futbola žurnālisti, kuri šo sporta veidu ir izkoduši līdz pašai saknei, un to saprot no visiem aspektiem? Varbūt 1-2 atradīsies, bet vairums ir tikai un vienīgi copy/paste meistari. Īpaši tie, kuri darbojas interneta sporta portālos.
Ja žurnālisti būtu izkoduši "no visiem aspektiem", tad tāda treneru profesija būtu lieka, žurnālisti paši varētu trenēt un pēc tam aprakstīt procesu

  +7 [+] [-]

, 2018-03-26 13:17, pirms 7 gadiem
Izcila bilde, atbilstoša

  +9 [+] [-]

, 2018-03-26 13:17, pirms 7 gadiem
Tipiski krievu mentalitātes komentāri no Starkova puses. Krieviem vienmēr un visur ir milzīgi kompleksi godīgi atzīt, ka ir pakaļā. Un, kā jau teicu pie blakus raksta - dažreiz tas noved pat pie dzīvību zaudēšanas - atcerieties zemūdeni Kursk. Norvēģi bija gatavi palīdzēt uzreiz, jo krievi paši nemācēja, bet krieviem bija kompleksi un kauns lūgt palīdzību laikus.

Tipiska krieva dabā ir kauns "izrādīt vājumu", jo ko tad par viņu padomās. Tāda bērnišķība patiesībā.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-26 13:19, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kādi žurnālisti tādas atbildes. Zinu vairākus sporta speciālistus un sportistus, kuri ne pārāk labi attiecas pret žurnālistiem, jo to profesionalitāte ir stipri apšaubāma. Znaroks ir viss spilgtākais piemērs šai gadījumā.
Cik LV ir tiešām profesionāli futbola žurnālisti, kuri šo sporta veidu ir izkoduši līdz pašai saknei, un to saprot no visiem aspektiem? Varbūt 1-2 atradīsies, bet vairums ir tikai un vienīgi copy/paste meistari. Īpaši tie, kuri darbojas interneta sporta portālos.
Vai variet nodefinēt, kas ir "profesionāls futbola žurnālists"?

  +7 [+] [-]

, 2018-03-26 13:21, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kādi žurnālisti tādas atbildes. Zinu vairākus sporta speciālistus un sportistus, kuri ne pārāk labi attiecas pret žurnālistiem, jo to profesionalitāte ir stipri apšaubāma. Znaroks ir viss spilgtākais piemērs šai gadījumā.
Cik LV ir tiešām profesionāli futbola žurnālisti, kuri šo sporta veidu ir izkoduši līdz pašai saknei, un to saprot no visiem aspektiem? Varbūt 1-2 atradīsies, bet vairums ir tikai un vienīgi copy/paste meistari. Īpaši tie, kuri darbojas interneta sporta portālos.
Daļēji piekrītu, Latvijā profesionālas žurnālistikas tikpat kā nav, tāpat kā futbolistu.. tikai sauc sevi par profesionāļiem, jo saņem algu..
Un tomēr - vai tas kaut kādā veidā attaisno LFF un Starkova nekompetenci? Tāds mūzīgais oponētājs esi, pat šajā situācijā, kur sevi cienošam speciālistam būtu jāspēj uzņemties atbildību. Un nevajag tagad stāstīt, ka LV futbolistu meistarības līmenis ir zemāks par Gibraltāra spēlētājiem. Tā pati Fēru izlase, kura nu jau objektīvi ir viena līmeņa komanda ar LV, demonstrē daudz skatāmāku futbolu ar labākiem rezultātiem.

  +6 [+] [-]

, 2018-03-26 13:27, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kādi žurnālisti tādas atbildes. Zinu vairākus sporta speciālistus un sportistus, kuri ne pārāk labi attiecas pret žurnālistiem, jo to profesionalitāte ir stipri apšaubāma. Znaroks ir viss spilgtākais piemērs šai gadījumā.
Cik LV ir tiešām profesionāli futbola žurnālisti, kuri šo sporta veidu ir izkoduši līdz pašai saknei, un to saprot no visiem aspektiem? Varbūt 1-2 atradīsies, bet vairums ir tikai un vienīgi copy/paste meistari. Īpaši tie, kuri darbojas interneta sporta portālos.
Tad kāpēc viņi strādā lff? Dedzina federācijas naudu un beigās uzdod tupus jautājumus? Tieši tāpēc viņi ir tur tādi savākti, lai pēc šādiem apkaunojošiem zaudējumiem nebūtu neērti jautājumi, bet gan ierindas jautājumi kā tai rakstā. Pie tam, kuram tur balss ceļas sprēgāt? Tak otrreiz neņems līdzi Eiropu apskatīt, greznā viesnīcā izgulēt, pabildēties utt

  +4 [+] [-]

, 2018-03-26 13:33, pirms 7 gadiem
Basketbola savienība izdarīja savulaik ķeizargriezienu un dažu gadu laikā progresējot jaunajiem spēlētājiem un jaunajam trenerim radīja konkurētspējīgu izlasi!!! Vai LFF jaunajai vadībai nevajadzētu darīt tāpat????

  +4 [+] [-]

, 2018-03-26 13:39, pirms 7 gadiem
Kam tad būtu jānotiek, lai tas mūdzis atkāptos!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-03-26 13:50, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka likumi strādā LFF par labu.
25. maijā stsies spēkā jaunais datu aizsardzības likums un, ja treneriem un spēlētājiem nebūs vēlme, vairs nevarēsim uzzināt, kādi spēlētāji laukumā bijuši un kāds beigās rezultāts...
Slēpts komentārs: otins

  +5 [+] [-]

, 2018-03-26 14:24, pirms 7 gadiem
Jāizdara secinājumi!!!
Otins un lonja laikam ar Petroviču kopā sadzer, tie arī ir vienīgie īstenie izlases fani!

  +4 [+] [-]

, 2018-03-26 14:25, pirms 7 gadiem
Pēc zaudējuma Kosovai Starkovs izdarīja secinājumus:
"Hmm... bet var vēl sliktāk!"

     [+] [-]

, 2018-03-26 14:25, pirms 7 gadiem
juha rakstīja: Vai variet nodefinēt, kas ir "profesionāls futbola žurnālists"?
Žurnālists, kura galvenā, un varbūt pat vienīgā tēma, par kuru tas raksta-futbols, vai kāds cits sporta veids. Kurš savu sporta veidu ir izkodis līdz kaulam, un zin par to visu no A-Z.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-26 14:27, pirms 7 gadiem
otins rakstīja: Ja nav futbolistu, kā tu saki, tad kā gan Starkovs varētu apliecināt savu kompetenci? Izlases trenerim taktisko shēmu izpildīšanai ir vajadzīgi labi futbolisti. Mūsējie nav mazāk meistarīgi par gibraltāriešiem, ko apliecināja arī spēles gaita. Spēli redzēji? Bumbu kontrolējām vairāk, uzbrukumu un momentu bija vairāk. Gibraltārs iesita cūceni, tā gadās. Neesmu Starkovam ne rads, ne brālis, bet ir stulbi uzskatīt viņu par problēmas sakni un naivi cerēt, ka jauna trenera vadībā mūsu futbolistu spēle krasi uzlabosies. Iespējams, ka Starkovam tiešām vajadzētu atkāpties, lai to pierādītu, bet tā būtu tikai laika zaudēšana, jo jaunam trenerim vajadzēs laiku, lai iepazītos ar apstākļiem, spēlētājiem, saprastu, ko kurš var vai nevar. Bet rezultāti būs atkal tādi, pēc kuriem līdzjutēji drīz sauks: TRENER, ATKĀPIES!
BET KĀ BŪTU AR KARAŠAUSKA PAŅEMŠANU IZLASĒ!!??????????????????

     [+] [-]

, 2018-03-26 14:27, pirms 7 gadiem
Nevaru sagaidīt virsrakstu "STARKOVS ATKĀPIES"

  +2 [+] [-]

, 2018-03-26 14:30, pirms 7 gadiem
A moš pietiks mocīt to nabaga veco pensionāru - Petroviču Starkovu ?
Viņa futbola resursi ir izsmelti jau sen !!!
Kā sapratāt,šis koments ir adresēts mūžīgajam LFF prezidentam Guntim !!!

  +2 [+] [-]

, 2018-03-26 14:39, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Aleksandrs Starkovs: ''Es atkāpjos no Latvijas futbola izlases galvenā trenera amata.''

Tas ir tik vienkārši, bet viņš to nespēj, negrib....
Starkovs: nu es jau atkāptos, bet tā nauda ir tik liela, ko man maksā, ka man nav gribasspēka, lai to izdarītu!

     [+] [-]

, 2018-03-26 14:43, pirms 7 gadiem
Ja ne Starkovs, tad kas?!

     [+] [-]

, 2018-03-26 14:46, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Žurnālists, kura galvenā, un varbūt pat vienīgā tēma, par kuru tas raksta-futbols, vai kāds cits sporta veids. Kurš savu sporta veidu ir izkodis līdz kaulam, un zin par to visu no A-Z.
Un kurš ir objektīvs, bez jebkādiem aizspriedumiem, simpātijām vai antipātijām pret aprakstāmajiem/intervējamajiem cilvēkiem.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-26 15:19, pirms 7 gadiem
otins rakstīja: Ja nav futbolistu, kā tu saki, tad kā gan Starkovs varētu apliecināt savu kompetenci? Izlases trenerim taktisko shēmu izpildīšanai ir vajadzīgi labi futbolisti. Mūsējie nav mazāk meistarīgi par gibraltāriešiem, ko apliecināja arī spēles gaita. Spēli redzēji? Bumbu kontrolējām vairāk, uzbrukumu un momentu bija vairāk. Gibraltārs iesita cūceni, tā gadās. Neesmu Starkovam ne rads, ne brālis, bet ir stulbi uzskatīt viņu par problēmas sakni un naivi cerēt, ka jauna trenera vadībā mūsu futbolistu spēle krasi uzlabosies. Iespējams, ka Starkovam tiešām vajadzētu atkāpties, lai to pierādītu, bet tā būtu tikai laika zaudēšana, jo jaunam trenerim vajadzēs laiku, lai iepazītos ar apstākļiem, spēlētājiem, saprastu, ko kurš var vai nevar. Bet rezultāti būs atkal tādi, pēc kuriem līdzjutēji drīz sauks: TRENER, ATKĀPIES!
Par kādiem rezultātiem var būt runa?, pēc šīs spēles vairs nav kam zaudēt, ja nu vienīgi Vatikāns ar pāvestu vārtos būs mūsu pretinieks! Ir vienkārši jāatlaiž visa šī braņģa! LFF un trenerim šobrīd ir darbs, jebkuru, kurš neizdara savu darbu ir jāatlaiž, vai tas ir gateris, vai veikals, vai fabrika, vai izlase! Un teikt ka treneris nav vainīgs ir naivi, ja mēs uzskatām ka mūsu futbolisti ir tik pat labi kā Gibraltāra šuvēji, apsargi un frizieri, tā nav, mūsu futbolisti ir futbolisti, un ja treneris vienīgo ko var pateikt ir "ej iesit vārtus" vai arī "ja tev skrien virsū pretinieks sit to bumbu cik vien tālu vari"! Pie Pahara arī nebija spīdoši rezultāti, bet sāka parādīties spēle un es atsāku skatīties LV spēles tagad vienīgais kas mani interesē pēc cik minūtēm no spēles sākuma mēs pretinieku pusē iegūsim kontroli pār bumbu, starp citu pret Fēru salām atlases spēlē tas notika tikai 18.minūtē!! LFF un Starkov atkāpies, ja nē aicinu neiet uz LV spēlēm!

  +8 [+] [-]

, 2018-03-26 15:42, pirms 7 gadiem
...Trisviru grupa tiek apzagts...-tiek izzagts Latvijas futbols...-sie tris viri no LFF dasnas siles barojas pat ilgak neka musu kaiminvalsts prezidents parvalda krievu valsti...-Indriksonu dinastija...-Mezecku dinastija...-Starkovs un Zuks no gada gada tiek suminati...-tiek goda celti...-Bez siem viriem nebutu Latvijas futbola...-nebutu sodienas sasniegumu...-vienu no viniem pazist visa Eiropa...-vinam ir sakari visa Eiropa...-divi no viriem ir klaji demagogi...-skaistu vardu paudeji...-bet ceturtais...-ceturtais ir izveicigs naudas mahinators...-pateicoties kuram,mums nav stadionu,nav hallu...-ar verienu tiek graiziti un klati savu laiku nokalpojusie,maksligie segumi...-tas viss piederas pie lietas...-lai futbols so viru vadiba Latvija zeltu un ziedetu...-Nav pat skaidrs cik ilgi vilksies odioza Skonto stadiona saga...-kur te vel jauns stadions...-igauni var...-lietuviesi,baltkrievi var...-mums ir labi...-ta ka ir...-ka tik sile naudina saglabajas...-Maskavas ''Spartak''...-azerbaidzaniem Starkova demagogija nebija vajadziga...-nav rezultata...-vari iet...-tikai te,Latvija,no.gada gada Starkova demagogija veiksmigi darbojas...-ar.to tiek baroti zurnalisti...-tiek baroti futbola fani...-Starkovs un vina komanda ir muzigi...-ta bija...-ta ir...-ta bus laiku laikos...-jo Grostonas.ielas darboniem no LFF ir labi,ir silti savos mikstajos kreslos...

     [+] [-]

, 2018-03-26 17:14, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Aleksandrs Starkovs: ''Es atkāpjos no Latvijas futbola izlases galvenā trenera amata.''

Tas ir tik vienkārši, bet viņš to nespēj, negrib....
Viņš latviski vai tad māk salikt teikumu kopā? Toties gūst labu pieredzi jau kopš neatkarības atjaunošanas laikiem, kas ļauj cerīgi skatīties nākotnē.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-26 17:20, pirms 7 gadiem
fall in love rakstīja: Viņš latviski vai tad māk salikt teikumu kopā? Toties gūst labu pieredzi jau kopš neatkarības atjaunošanas laikiem, kas ļauj cerīgi skatīties nākotnē.
Tā 2 teikumu pateikšana latviski preses konferenču sākumā vispār ir nekam nederīga, mēģina te pielabināties.

     [+] [-]

, 2018-03-26 17:25, pirms 7 gadiem
acmee23 rakstīja: Manuprāt, Starkovs ir tipisks padomju laiku mantojums, kad siltā vieta ir tik mīļa un labvēlīga, ka jāturās ar visām četrām....Protams, tie kungi, kas sēž blakus vai augstāk ir tādi paši.
Precīzāk grūti pateikt.
1 2 43 komentāri