Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Pārcelta bijušā Anglijas izlases trenera Hodžsona vizīte Latvijā

Krišs Upenieks

Pārcelta bijušā Anglijas izlases trenera Hodžsona vizīte Latvijā
Rojs Hodžsons
Foto: AP/Scanpix

Privātu iemeslu dēļ uz pagaidām nezināmu laiku pārcelta bijušā Anglijas futbola izlases galvenā trenera Roja Hodžsona lekcija PRO-UEFA kategorijas treneriem Rīgā.

Slavenā angļu speciālista tikšanās ar pašreizējās PRO-UEFA kategorijas treneru licences kursu programmas dalībniekiem, kā arī šīs programmas iepriekšējiem absolventiem bija paredzēta 23. novembrī Rīgā.

Savas trenera karjeras laikā pašlaik 69 gadus vecais Rojs Hodžsons vadījis dažādus Anglijas klubus, ieskaitot "Fulham", "Liverpool" un "West Bromwich Albion". Tāpat viņš strādājis ar vairākiem klubiem Zviedrijā, Šveicē, Dānijā, Norvēģijā un Itālijā, kā arī vadījis Šveices, Somijas, Apvienoto Arābu Emirātu un Anglijas izlases. Ar Anglijas valstsvienību nopelniem bagātais treneris strādāja no 2012. līdz 2016. gadam.

Rojs Hodžsons līdztekus trenera darbam ilglaicīgi darbojies dažādās Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un Starptautiskās futbola federāciju asociācijas (FIFA) darba grupās, kā arī vadījis virkni izglītojošu lekciju futbola treneriem no visas pasaules.

Latvijas Futbola federācija (LFF) tuvākajā laikā vienosies ar Roju Hodžsonu par lekcijas organizēšanu citā laikā, par ko tiks paziņots atsevišķi.

Izmantotie resursi:
Pārcelta Roja Hodžsona vizīte Latvijā -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja