Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Futbolbumbas: Latkovskis par Virslīgas tiesāšanos, Starkovs un gada TOPi

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājām Sportacentrs.com raidījuma #FUTBOLBUMBAS noslēdzošo 28. epizodi. Viesos šoreiz bijušais Latvijas futbola Virslīgas izpilddirektors Emīls Latkovskis, kurš nedaudz pagājis malā no futbola, bet gatavs kādā brīdī atgriezties. Raidījumā apspriedām Virslīgas noslēgumu, Emīls itin plaši pastāstīja par Virslīgas virtuvi un apspriedām LFF prezidenta amata kandidātus. RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs intervijā pastāstīja par šī kluba situāciju pēc neiekļūšanas Eirokausos. Tāpat sastādījām vairākus 2017. gada TOPus - TOP5 skaistākie vārti, skaistākais sieviešu gols, TOP3 vārtsargu kļūdas, TOP3 rupjības, kā arī izgriezums no spilgtākās preses konferences.

Visus iepriekšējos raidījuma #FUTBOLBUMBAS ierakstus variet atrast šeit: Arhīvs
Vērtējums: +6

  +4 [+] [-]

, 2017-11-15 21:38, pirms 6 gadiem
Malači! Esmu noskatījies visus raidījumus "Futbolbumbas".Domāju,ne man vienam patīk analītiskie raidījumi un ceru,ka nākošsezon turpināsiet tālāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-17 02:53, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Malači! Esmu noskatījies visus raidījumus "Futbolbumbas".Domāju,ne man vienam patīk analītiskie raidījumi un ceru,ka nākošsezon turpināsiet tālāk.
Lai kā es gribētu, bet man laiks mūsu VL - labākajam bumbu spēles čempim Latvijā - video apskatos, kas ir vienīgais vispār, nav bijis laika.
Toties lepojos ar 4 EK (SPA, VEN un LIE 2x) spēlēm un 17 VL un LK spēlēm, kur Liepāja maukusi!!! + POR SUI AND EST