Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bijušais Anglijas izlases treneris Maklārens vadīs Jamaikas valstsvienību

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais Anglijas izlases treneris Maklārens vadīs Jamaikas valstsvienību
Stīvs Maklārens. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Par Jamaikas nacionālās futbola izlases galveno treneri apstiprināts angļu speciālists Stīvs Maklārens, trešdien pavēstīja Jamaikas Futbola federācija (JFF).

Līgums ar 63 gadus veco bijušo Anglijas izlases vadītāju noslēgts uz diviem gadiem.

"Nevilcinājos pieņemt piedāvājumu, kas šajā manas trenera karjeras posmā ir ideāli man piemērots," pēc līguma parakstīšanas sacīja Maklārens.

Pēdējos divus gadus angļu speciālists strādāja Premjerlīgas vienībā Mančestras "United", kur bija viens no galvenā trenera Erika ten Haga asistentiem.

Karjeras laikā Maklārens kā galvenais treneris vadījis tādas komandas kā angļu "Middlesbrough", "Nottingham Forest", "Derby County", Ņūkāslas "United" un Londonas "Queens Park Rangers" (QPR), nīderlandiešu "Twente" un Vācijas Bundeslīgas klubu "VfL Wolfsburg".

Anglijas izlases galvenā trenera postenī Maklārens bija no 2006.gada maija līdz 2007.gada novembrim, kad tika atbrīvots no amata, jo valstsvienība nespēja kvalificēties 2008.gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

Iepriekš Jamaikas izlasi vadīja islandietis Heimirs Hallgrimsons, kurš pēc neveiksmīgā komandas snieguma "Copa America" turnīrā atkāpās jūlija sākumā. Karjeru islandietis turpinās pie Īrijas izlases stūres.

Izmantotie resursi:
LETA