Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" uzbrucējs Nunjess iesit hat-trick pārbaudes spēlē pret Meksiku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" uzbrucējs Nunjess iesit hat-trick pārbaudes spēlē pret Meksiku
Darvins Nunjess. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Gatavojoties "Copa America", pārliecinošu uzvaru pārbaudes spēlē izcīnījusi Urugvajas izlase, kas Denverā ar 4:0 pieveica Meksiku. Ar trīs vārtiem panākumu kaldināja Liverpūles uzbrucējs Darvins Nunjess.

Darvins Nunjess pirmos vārtus guva jau septītajā minūtē, izmantojot jucekli pie pretinieku cietokšņa. Pirmā puslaika beigās uzbrucējs pretuzbrukumā panāca jau 3:0, bet 49. minūtē Nunjess rezultatīvi pabeidza centrējumu un ar hat-trick noformēja spēles gala iznākumu.

Nunjess ar 18 vārtiem bija "Liverpool" aizvadītās sezonas otrais labākais vārtu guvējs, atpaliekot tikai no Mohameda Salāha.

Vienus vārtus Urugvajas labā guva Fakundo Pelistri. 22 gadus vecais labais spārns kopš 2020. gada pieder "Manchester United", bet vairāk ticis izīrēts uz Spāniju. Šajā sezonā viņš spēlēja "Granada" rindās.

Meksikas valstsvienībai labākā iespēja bija drīz pēc nonākšanas iedzinējos, bet Roberto Alvarado raidītā bumba atdūrās pret urugvajiešu vārtu pārliktni. Meksikāņiem bija problēmas ar Marselo Bjelsas trenēto sāncenšu presingu.

"Copa America", kas norisināsies ASV, sāksies 20. jūnijā. Urugvaja C apakšgrupā spēlēs pret mājiniekiem, kā arī Panamu un Bolīviju. Meksikai B grupā pretī stāsies Ekvadora, Venecuēla un Jamaika.

Pašreizējā čempione ir Argentīna, kas 2021. gada finālā ar 1:0 pieveica Brazīliju, spēlei norisinoties Riodežaneiro.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/report/...