Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Gadu nespēlējušais Neimārs nākamnedēļ varētu atgriezties laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gadu nespēlējušais Neimārs nākamnedēļ varētu atgriezties laukumā
Neimārs. Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimārs, kurš krustenisko saišu un ceļgala savainojuma dēļ nav spēlējis gadu, nākamajā nedēļā varētu iziet laukumā Saūda Arābijas kluba "Al Hilal" spēlē Āzijas Čempionu līgā.

Pagājušā gada oktobrī Neimārs Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Urugvaju pārplēsa kreisā ceļgala krusteniskās saites un menisku, un viņam nekavējoties tika veikta operācija. Izlaidis gadu, 32 gadus vecais uzbrucējs 21. oktobrī varētu atgriezties laukumā.

29. septembrī Neimārs atgriezās "Al Hilal" treniņos, bet tagad pastāv cerība, ka 21. oktobrī brazīlietis varētu iziet laukumā Āzijas Čempionu līgas duelī viesos pret "Al Ain".

Lai Neimārs varētu atgriezties, jāsaņem zaļā gaisam no Brazīlijas izlases ārsta Rodrigu Lasmara, kurš veica savainotā ceļgala operāciju. Sagaidāms, ka Lasmars jau tuvākajās dienās dosies uz Saūda Arābiju, lai aplūkotu futbolistu.

2023. gada augustā Neimārs pameta Parīzes "Saint-Germain" un pārcēlās uz Saūda Arābiju, bet "Al Hilal" rindās paguva aizvadīt tikai piecas spēles, līdz iedzīvojās savainojumā.

Brazīlijas Futbola konfederācija cer, ka Neimārs novembrī būs gatavs Pasaules kausa kvalifikācijas mačiem pret Venecuēlu un Urugvaju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com.br/futebol/art...

     [+] [-]

, 2024-10-14 20:04, vakar
Varbūt nevajag sevi tā mocīt?!