Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Portāls: Pogbā vecākais brālis un bērnības draugi šantažē ''Juventus'' futbolistu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Portāls: Pogbā vecākais brālis un bērnības draugi šantažē ''Juventus'' futbolistu
Pols Pogbā pa kreisi. Foto: AFP/Scanpix

Turīnas ''Juventus'' pussargs Pols Pogbā vērsies Francijas policijā ar apgalvojumu, ka viņa vecākais brālis Matiass un bērnības draugi apvienojušies šantāžistu grupā, lai no futbolista piedzītu 13 miljonus eiro, vēstī Francijas medijs ''franceinfo''.

Svētdienas vakarā Pogbā 32 gadus vecais brālis Matiass savā ''Instagram'' profilā publicēja video četrās valodās (franču, angļu, itāļu un spāņu), kurā sola atklāt jaunākā brāļa personības šķautnes, kas viņa līdzjutējiem, pārstāvētajām komandām un sponsoriem liktu apšaubīt ''Juventus'' futbolista godīgumu.

Matiass Pogbā izplatītajā video arī sacījis, ka ir gatavs atklāt svarīgas lietas par Parīzes ''Saint-Germain'' zvaigzni Kiljanu Mbapē un Pola Pogbā aģenti Rafaelu Pimentu.

Pats Pols Pogbā kopā ar savu juridisko komandu, māti un aģenti izplatījis paziņojumu: ''Diemžēl nesenie Matiasa Pogbā paziņojumi publiskajā telpā mums nav pārsteigums. Pols iepriekš saņēmis draudus un izspiešanas mēģinājumus no organizētās noziedzības grupējuma. Esam informējuši Francijas un Itālijas varasiestādes. Kamēr norisinās izmeklēšana, vairāk komentārus nesniegsim.''

Pēc ''franceinfo'' rīcībā esošās informācijas viens no grupējuma galvenajiem dalībniekiem ir Matiass Pogbā, kurš video publicējis pēc šīs informācijas izskanēšanas. Francijas medijs arī ziņo, ka grupējumā iesaistīti Pola bērnības draugi. Portālam zināms, ka šantāžistu grupa no Francijas izlases futbolista vēlas izspiest 13 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.francetvinfo.fr/sports/...
https://www.instagram.com/p/ChxTsAC...

     [+] [-]

, 2022-08-29 16:14, pirms 2 gadiem
...Pogbā būs kādu nositis pusaudžu gados?

  +2 [+] [-]

, 2022-08-29 16:21, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...Pogbā būs kādu nositis pusaudžu gados?
Nē, slapināja gultu līdz trīspadsmit gadu vecumam.

     [+] [-]

, 2022-08-29 16:27, pirms 2 gadiem
gan jau saistīts ar nepilngadīgām meitenēm, vai vienkārši sanarkoja un izmantoja sievietes kas cits vēl varētu satraukt publiku, tas ka kādu piekāva vai lietoja narkotikas? nedomāju

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 17:41, pirms 2 gadiem
Ar tādiem draugiem pat nevajag ienaidniekus

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 17:42, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: gan jau saistīts ar nepilngadīgām meitenēm, vai vienkārši sanarkoja un izmantoja sievietes kas cits vēl varētu satraukt publiku, tas ka kādu piekāva vai lietoja narkotikas? nedomāju
100% pāris gadus atpakaļ ar tak nāca ziņas, ka puse Francijas izlases ar k-kādu nepilngadīgo prostitūtu gulējuši ar Riberī un Benzemā priekšgalā.

     [+] [-]

, 2022-08-29 22:37, pirms 2 gadiem
Tagad gan nevarēs vainot MU, Mourinho tiešām bija taisnība par to, ka Pogba ir kā vīruss. Ja tik tiešām kaut ko sastrādājis pagātnē, tad gan vajadzēja maksimāli visu izdarīt, lai par to neuzinātu.
Par Mbapē lasīju, ka Pogba kaut kāds ģimenes draugs, kas ir šamanis, esot lūdzis, lai Mbapē tiktu noburts un Pogba būtu labāks par viņu (šitas no Fabrizio Romano bija).