Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Konte apstiprināts par Itālijas galveno treneri

Konte apstiprināts par Itālijas galveno treneri
Antonio Konte
Foto: LaPresse/Scanpix

Par Itālijas futbola valstsvienības galveno treneri šodien oficiāli tika nosaukts Antonio Konte, kurš iepriekš darbojās valsts čempionvienībā Turīnas "Juventus". Ar Konti ir parakstīts divu gadu līgums.

45 gadus vecais itāļu futbola speciālists Antonio Konte šovasar negaidīti pameta Turīnas "Juventus", ar kuru iepriekšējās trijās sezonās izcīnīja trīs "Serie A" titulus. Lai gan iepriekš Konte noliedza, ka varētu vadīt Itālijas izlasi, šodien medijus pāršalca ziņa, ka bijušais "Juventus" treneris tomēr parakstīs līgumu ar Itālijas Futbola federāciju. Vakarā jaunums tika apstiprināts arī oficiāli.

Konte liks parakstu uz divu gadu līguma ar kopējo atalgojumu 7,2 miljonu eiro apjomā. Bijušais "Juventus" treneris kļūs par otro vislabāk apmaksāto treneri pasaulē, atpaliekot vienīgi no sava tautieša Fabio Kapello, kurš vada Krievijas izlasi. Lielu daļu no Kontes algas gan uzņemsies Itālijas izlases sponsors "Puma", kas oficiālā paziņojumā apstiprināja, ka turpinās sadarbību ar itāļu valstsvienību.

Kontes oficiālā prezentācija būs 19.augustā. Astoņkārtējais Itālijas čempions (piecas reizes kā futbolists) valstsvienības galvenā trenera amatā nomainīs Čezāri Prandelli, kurš atkāpās pēc neveiksmīgā Pasaules kausa finālturnīra (Itālija nepārvarēja grupu turnīru).

Izmantotie resursi:
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita
Federazione Italiana Giuoco Calcio - Sito...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-14 20:40, pirms 10 gadiem
nu vismaz tā... citādi būtu par skumju ))
Forza Italia!
Forza Juve!

     [+] [-]

, 2014-08-15 12:01, pirms 10 gadiem
Apsveicu Itālijas fanus, laba izvēle, lai gan man personīgi gribējās redzēt tur Mančīnī.