Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Ar Deku kļuvu par tādu treneri, kāds esmu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Mourinju: "Ar Deku kļuvu par tādu treneri, kāds esmu"
Žozē Mourinju
Foto: AP

Milānas "Inter" galvenais treneris Žozē Mourinjo paziņojis, ka labprāt vēlētos atkal strādāt kopā ar Deku. Tieši ar Deku sastāvā Mourinju vadītā komanda "Porto" 2004. gadā negaidīti uzvarēja Čempionu līgā.

Atgādināsim, ka Deku vēl pavisam nesen izteicās, ka vēlas atstāt Londonas "Chelsea", jo komandā vairs nejūtas laimīgs. Tas daudzējādā ziņā izskaidrojams ar to, ka pie teikšanas šajā komandā viņš pēdējā laikā ticis ļoti maz. Viena no komandām, kas ir ieinteresēta viņa pakalpojumos, ir Milānas "Inter", kuras galvenais treneris ir Žozē Mourinju. Mourinju kopā ar Deku strādājis jau iepriekš, tādēļ viņš būtu priecīgs atkal iegūt šo spēlētāju savā īpašumā:

"Es būtu apmierināts atkal strādāt kopā ar Deku. Atceros tos labos brīžus, kurus kopā piedzīvojām, to labo darbu, ko padarījām, kā arī tās trofejas, kuras izcīnījām. Es palīdzēju Deku izaugt, bet tieši ar tādiem spēlētājiem kā viņš, es kļuvu par tādu treneri, kāds esmu tagad. Ja tas ir iespējams, ka viņš var nokļūt "Inter", tas būtu lieliski mums abiem."

Ļoti iespējams, ka "Chelsea" komandu varētu atstāt arī vēl viens portugālis Rikardu Karvalju, kurš izteicis vēlmi atkal strādāt kopā ar Mourinju: "Es atkal gribētu strādāt Mourinju vadībā. Lielākā daļa trofeju, kuras es ieguvu, tika izcīnītas Mourinju vadībā."

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: rezervists

  -3 [+] [-]

, 2009-06-13 16:18, pirms 15 gadiem
būtu izcili. Deku tiešām ir viens no tiem spēlētājiem, kas pietrūkst Interam pilnai laimei un ČL. kā arī Mauriņjo ir vienīgais, kas prot Deku izmantot. daudzi izmanto to, ka Deku ir ļoti daudzpusīgs. Rijkārds kļūdījās liekot viņu dziļāk laukumā tādēļ, ka viņam ir ģeniāla laukuma pārredzamība un spēles izpratne. piespēles un ātrums. bet, kad Porto Deku bija uzbrūkošais pussargs, tad viņš spēlēja vislabāk... būtībā viss sākās no Skolari, kad viņš izmantoja Deku kā centrālo, tā arī aizgāja. nez kāpēc visi tā aizmirsa par Porto laikiem.
ceru redzēt Deku Interā. tiešām, mīļākā līga, viens no mīļākajiem klubiem un viens no mīļākajiem spēlētājiem.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-13 16:39, pirms 15 gadiem
lai kā nepatiktu Maurinju,bet nu visu cieņu,ka neaizmirst tos spilgtos spēlētājus,kas viņu patiešām padarija par to,kas viņs tagad ir,jo tas Porto bija ļoti spilgts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-13 19:20, pirms 15 gadiem
pavelsp rakstīja: Jose tajaa bildee izskataas peec Dzērāja
man gan nē. esmu redzējis dzērājus, un neviens no viņiem nav līdzīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja