Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Igvains grib palikt "Juventus", bet varētu tikt pārdots Romai vai "West Ham"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Igvains grib palikt "Juventus", bet varētu tikt pārdots Romai vai "West Ham"
Gonsalo Igvains. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Itālijas čempionei Turīnas "Juventus" piederošais uzbrucējs Gonsalo Igvains varētu atgriezties Anglijas Premjerlīgā, pievienojoties "West Ham". Tāpat par viņu interesējas "AS Roma".

Savulaik par 90 miljoniem eiro iegādātais argentīnietis pagājušās sezonas sākumā tika izīrēts "AC Milan", Itālijas čempionātā 15 spēlēs gūstot sešus vārtus, bet pēc tam viņš pārcēlās uz Londonas "Chelsea". Premjerlīgā viņš 14 spēlēs sāncenšu vārtsargus pārspēja piecas reizes, palīdzot "Chelsea" ierindoties trešajā vietā un uzvarēt UEFA Eiropas līgā.

Atgriezies pēc īres, Igvains grib palikt "Juventus" rindās, tomēr interesi par viņa iegādi izrāda "AS Roma" un "West Ham". Londonas komandas rindas šovasar pametuši Marko Arnautovičs, Endijs Kerols un Lukass Peress, tādējādi tiek meklēts aizvietotājs uzbrukumā.

Palikšanai Turīnā gan par labu runā tas, ka komandas galvenais treneris būs Maurīcio Sarri, kurš iepriekš trenēja "Chelsea" un kura vadībā Igvains spēlējis arī "Napoli" rindās. Tomēr "Juventus" apsver iespēju iegādāties bijušo Milānas "Inter" kapteini Mauro Ikardi, un, ja piepildīsies šis scenārijs, tad Igvainam vietas komandā nebūs.

"Chelsea" pēc sezonas beigām atteicās no iespējas iegādāties 31 gadu veco argentīniešu uzbrucēju.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-07-13 16:56, pirms 5 gadiem
Chinautovichu var aizvietot, bet Andy Carroll bija overrated chalis kurs visu laiku lazaretē.