Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" paziņo, ka Ikardi un Naingolans neietilpst tās plānos un komandu pametīs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Inter" paziņo, ka Ikardi un Naingolans neietilpst tās plānos un komandu pametīs
Mauro Ikardi. Foto: Imago Sport/Scanpix

Itālijas futbola kluba Milānas "Inter" direktors Bepe Marota atklātis atzinis, ka vienības turpmākajos plānos nav vietas nedz beļģu pussargam Radžam Naingolanam, nedz argentīniešu uzbrucējam Mauro Ikardi, kurš pagājušajā sezonā bija komandas kapteinis.

"Kad būvē projektu, ir nepieciešami pareizie cilvēki. Runājām ar pašiem spēlētājiem, respektējam viņu līgumus, bet izskaidrojām kluba pozīciju, un tas šajā situācijā ir pats svarīgākais," teica Marota. Abiem "Inter" sastāvā nevēlamajiem spēlētājiem piemīt skandaloza slava, un viņu aiziešana nav liels pārsteigums.

"Abi futbolisti ļoti labi zina, ka neietilpst mūsu nākotnes plānos. Tas nenozīmē, ka apšaubām viņu talantu vai spējas, jo abi ir lieliski spēlētāji. Tomēr talants var uzvarēt mačos, kamēr komanda uzvar čempionātā, un tas ir mūsu mērķis. Cienām viņus, bet viņi nav daļa no mūsu projekta," pauda Marota.

26 gadus vecais Ikardi pārstāv "Inter" kopš 2013. gada, kad par viņu tika samaksāti 6,5 miljoni eiro. Argentīnietis ātri kļuva par komandas uzbrukuma līderi, un savā veiksmīgākajā sezonā (2017./18.) viņš 34 spēlēs guva 29 vārtus. Tiesa, pagājušajā sezonā sāncenšu vārtsargus izdevās pārspēt tikai 11 reizes, un fonā viņu pavadīja skandāli.

Ikardi aģents ir viņa sieva, un notika asas diskusijas par jaunu līgumu. Nesaskaņas aizgāja tik tālu, ka argentīnietim tika atņemta kapteiņa aproce, kas tika nodota vārtsargam Samiram Handanovičam. Protestējot pret šādu pavērsienu, Ikardi atteicās iziet laukumā UEFA Eiropas līgas mačā.

31 gadu vecais Naingolans "Inter" rindās pavadījis tikai vienu sezonu. Pirms tam viņš pārstāvēja "AS Roma", bet pagājušajā vasarā tika nopirkts par 24 miljoniem. Naingolana sakarā biežāk pieminēta Beļģijas izlase – rakstura dēļ viņš netika sastāvā pirms pagājušā gada Pasaules kausa, un neapmierinātais pussargs pēc tam paziņoja, ka vairs nekad nespēlēs izlasē.

Izmantotie resursi:
https://sport.sky.it/calciomercato/...

     [+] [-]

, 2019-07-06 17:18, pirms 5 gadiem
Ikardi uz MU pretīm dodot Lukaku ,tādas baumas pašlaik

     [+] [-]

, 2019-07-06 17:26, pirms 5 gadiem
divi, iespējams, labākie spēlētāji "neietilpst plānos"
nu nez vai Lukaku būs tas glābējs, pret lejasgala komandām varbūt
mēģināšu nebūt ļauns, tāpēc teikšu tikai, ka Inter krīze turpinās

     [+] [-]

, 2019-07-06 22:58, pirms 5 gadiem
"Inter" viss notiek. Būs pārbūve pēc trenera prāta. Nebūtu tik pārliecināts, ka "Juvei" vajadzētu Ikardi. Tāpat ceru, ka Divala paliks un atkal uzspīdēs, jo Sarri viņu var izmantot tāpat kā Insinji.

     [+] [-]

, 2019-07-07 12:02, pirms 5 gadiem
Par Divalu piekrītu viennozīmīgi. Par Ikardi... nu, ja var dabūt par pusvelti, tad varbūt nav tik slikti, ka ir tāds variants. Savukārt Igvainu nāksies atdot par pusvelti. Un vispār, gan jau Sarri ir skatījums, un jāļauj viņam rīkoties.
Hose Girtinho rakstīja: "Inter" viss notiek. Būs pārbūve pēc trenera prāta. Nebūtu tik pārliecināts, ka "Juvei" vajadzētu Ikardi. Tāpat ceru, ka Divala paliks un atkal uzspīdēs, jo Sarri viņu var izmantot tāpat kā Insinji.

     [+] [-]

, 2019-07-07 14:41, pirms 5 gadiem
timoty rakstīja: Par Divalu piekrītu viennozīmīgi. Par Ikardi... nu, ja var dabūt par pusvelti, tad varbūt nav tik slikti, ka ir tāds variants. Savukārt Igvainu nāksies atdot par pusvelti. Un vispār, gan jau Sarri ir skatījums, un jāļauj viņam rīkoties.
Principā Sarri skatījums varētu būt daudz maz skaidrs. Viņam ir savs stils un filosofija, tāpēc atliek tikai sakombinēt spēlētājus un piepirkt klāt nepieciešamos. Bet viss jau ir procesā. Man joprojām sāp sidrs, ka De Lihtam tik daudz būs jāmaksā, bet nu ja Sarri ir pārliecināts, ka tā vajag, tad neko darīt. Turklāt Sarri modelī viņš iekļausies daudz labāk nekā Allegri modelī.