Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Milan" pēc sezonas negrasās turpināt sadarbību ar Ibrahimoviču

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Medijs: "Milan" pēc sezonas negrasās turpināt sadarbību ar Ibrahimoviču
Zlatans Ibrahimovičs. Foto. EPA. Scanpix

Pašreizējā Itālijas čempionvienība AC "Milan" pēc sezonas, visticamāk, šķirsies no pieredzējušā Zlatana Ibrahimoviča, ziņo "footmercato.net".

Zviedru uzbrucēja spēkā esošais līgums ar komandu beigsies jūnijā, un "Milan" neesot plānu to pagarināt. Ibrahimovičs savainojumu dēļ izlaidis arī lielāko daļu šīs sezonas, kurā "Serie A" tabulā Milānas klubs ieņem trešo pozīciju ar 51 punktu, par četriem atpaliekot no Romas "Lazio". Tāpat milāniešiem priekšā arī Čempionu līgas ceturtdaļfināla duelis ar A sērijas līdervienību "Napoli".

Pirms gada Ibrahimovičam tika veikta ceļgala operācija, kā rezultātā nācās izlaist lielāko daļu šīs sezonas. Zlatans atgriezās laukumā 26. februārī, bet 18. marta spēlē pret "Udinese" veica jaunu ierakstu A Sērijas vēsturē - realizējot 11 metru soda sitienu, 41 gada un 166 dienu vecumā uzbrucējs kļuva par visu laiku vecāko vārtu guvēju turnīrā. Tas arī ir Zlatana vienīgais vārtu guvums šosezon aizvadītajās četrās spēlēs.

Zviedrijas futbola leģenda Milānā aizvada ceturto sezonu pēc kārtas, bet kopā savas karjeras laikā klubu pārstāvējis sešas sezonas, 163 spēlēs gūstot 93 vārtus visos turnīros. Pats Zlatans gan iepriekš paudis, ka beigt futbolista gaitas vēl nevēlas.

Izmantotie resursi:
https://www.footmercato.net/a346824...

     [+] [-]

, 2023-04-07 14:28, pirms gada
Spezzia viņu jau gaida!

     [+] [-]

, 2023-04-07 15:07, pirms gada
oxa rakstīja: Spezzia viņu jau gaida!
Par dārgu, nepavilks vińa prasības

     [+] [-]

, 2023-04-07 19:26, pirms gada
uz mettu