Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Morinju uz A sērijas spēli ņēmis mikrofonu, lai pasargātu sevi no tiesneša

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morinju uz A sērijas spēli ņēmis mikrofonu, lai pasargātu sevi no tiesneša
"Roma" galvenais treneris Žuzē Morinju. Foto: EPA/Scanpix

Pēc Itālijas A sērijas 33. kārtas spēles, kurā ''Roma'' spēlēja neizšķirti 1:1 pret ''Monza'', pirmo galvenais treneris Žuzē Morinju atklāja, ka uz to devies ar mikrofonu, lai ierakstītu visas spēles laikā veiktās sarunas un tādējādi sevi pasargātu no mača tiesneša, kurš, viņaprāt, esot briesmīgs.

Ar savdabīgu rīcību Itālijas A sērijas spēlē pret ''Monza'' izcēlies ''Roma'' galvenais treneris Žuzē Morinju, kurš uz to devies ar mikrofonu, lai tādējādi varētu ierakstīt mača laikā notikušās sarunas ar, piemēram, tiesnešiem. ''Uz spēli devos ar mikrofonu. Es visu ierakstīju. No brīža, kad pametu ģērbtuvi, un līdz atgriešanās tajā vienkārši sevi pasargāju,'' pēc mača teica speciālists.

Viņš īpaši bija neapmierināts ar 96. minūtē pieņemto lēmumu piešķirt noraidījumu Zeki Čelikam. Pēc spēles Morinju netaupīja kritiku mača galvenajam tiesnesim Danielem Čifi. ''Viņš ir sliktākais tiesnesis. Nulle empātijas, nulle komunikācijas. Piešķirt otro dzelteno kartīti spēlētājam, kurš vienkārši paslīd. Pārstāju strādāt 20 līdz 30 minūtes līdz mača beigām, jo biju pārliecināts, ka citādi man piešķirs noraidījumu. Lēmu, ka šoreiz tādu iespēju viņam nedošu,'' soģi kritizēja Morinju, kurš šajā A sērijas sezonā jau trīs reizes ir noraidīts, tostarp vienu reizi to lēmis Čifi.

''Ticiet man, esmu pieredzējis daudzus slikta līmeņa tiesnešus,'' savu sakāmo turpināja Morinju. ''Parasti, kad runāju par tiesnešiem, to daru, jo tiem bijusi nozīmīga ietekme uz spēles rezultātu. Konkrētais tiesnesis ir briesmīgs. Viņam nav nekādas empātijas, viņš piešķir sarkano kartīti 96. minūtē spēlētājam, kurš noguruma dēļ paslīd.''

Pēc aizvadītām 33 spēlēm ''Roma'' ar 58 punktiem ieņem septīto vietu čempionātā. Tikpat punktu ir sestajā un piektajā vietā esošajām ''Milan'' un ''Atalanta'', bet ceturtā pozīcija (''Inter'') ir divu punktu atstatumā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-05-04 23:54, pirms gada
Tas ir likumīgi!?

     [+] [-]

, 2023-05-05 13:33, pirms gada
Riherts pērn ko līdzīgu gribēja paveikt?

     [+] [-]

, 2023-05-05 16:15, pirms gada
1 rakstīja: Riherts pērn ko līdzīgu gribēja paveikt?
Viens otra cienīgi treneri, tikai Mouriņju ir bijušas arī veiksmes.