Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

RFS telpu futbola komandu vadīs portugāļu speciālists Duarte

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS telpu futbola komandu vadīs portugāļu speciālists Duarte
Orlandu Duarte. Foto: RFS Futsal

LETA. RFS telpu futbola vienību vadīs portugāļu treneris Orlandu Duarte, ceturtdien pavēstīja vienība.

Duarte savulaik Latvijā no 2012. līdz 2019.gadam vadīja "Nikars" vienību, ar kuru kopā septiņas reizes izcīnīja Latvijas čempiontitulu. Kopš 2022.gada "Nikars" vienība nonākusi RFS paspārnē, nomainot arī komandas nosaukumu.

"Man ir liels prieks atgriezties vietā, kur iepriekš biju ļoti laimīgs! Šeit man ir daudz draugu un cilvēki, kas velta sevi telpu futbolam! Mūsu mērķis būs izaugt kā komandai, attīstīt savas prasmes kā komandai un cīnīties par pirmo vietu visās sacensībās," teica Duarte.

Pēc "Nikars" pamešanas Duarte pārcēlās uz Franciju, bet pēdējās sezonās viņš pavadīja Polijā, ar Glivices "Piast" izcīnot Polijas čempiontitulu.

Duarte karjeras laikā ir strādājis visaugstākajā klubu un izlašu līmenī, vadot ne tikai Lisabonas klubu "Sporting", bet arī Portugāles izlasi, ar kuru 2000.gadā viņš izcīnīja Pasaules kausa bronzas medaļas.

RFS telpu futbolisti šosezon Latvijas čempionāta finālā ar 1-3 piekāpās "Riga" otro gadu pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2024-05-30 11:36, pirms 3 nedēļām
"RFS Futsal" gluži kā ... "Riga Football"?