Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola leģenda Rikardinju neturpinās spēlēt Latvijas čempionē ''Riga''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola leģenda Rikardinju neturpinās spēlēt Latvijas čempionē ''Riga''
Rikardinju. Foto: Riga Futsal Club

Portugālis Rikardinju paziņojis, ka neturpinās sportista karjeru ''Riga'' telpu futbola klubā, kurā aizvadīja iepriekšējo sezonu un kļuva par Latvijas futzāla čempionu.

Latvijas telpu futbola čempionē ''Riga'' vairs nespēlēs šī sporta veida leģenda Rikardinju, kurš par to paziņojis sociālajos tīklos. ''Mans laiks ''Riga'' ir noslēdzies. Laiks jaunam izaicinājumam. Paldies un vēlu visu to labāko nākotnē,'' viņš raksta.

Pirms nonākšanas ''Riga'' komandā Portugāles izlases zvaigzne Rikardinju pasaulē labākā telpu futbolista atzinību bija izpelnījies 2010., 2014., 2015., 2016., 2017. un 2018. gadā. Valstsvienības rindās viņš bija kronēts gan par pasaules (2021. gadā), gan par Eiropas čempionu (2018. gadā).

Kopā ar ''Riga'' tika izcīnīts Latvijas kauss un Latvijas čempiones tituls, finālsērijā apspēlējot RFS. Taču UEFA Čempionu līgā neizdevās iekļūt labāko četriniekā, Elites kārtas grupas izšķirošajā mačā ar 2:3 zaudējot ''Barcelona''.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-22 19:15, pirms 2 mēnešiem
Kas tad ar Rigas komandu notiek?
Viens uz RFS, cits pasaka ka vairs nespeles, kurs nakamais ?

  +1 [+] [-]

, 2024-07-22 20:04, pirms 2 mēnešiem
Tur jau reāli ir vismaz puse no pagājušā gada sastāva atbrīvoti. Vismaz cik no viņu Instagram var noprast. Arī no staffa cilvēki ir atlaisti/aizgājuši. Nav ne jausmas,kas tur notiek, bet skaidrs, ka nekas labs. Šīs divas zvaigznes būs nereāli ar kādu aizstāt. Visdrīzāk,ka RFC ir nolēmuši ekonomēt uz futzāla. Loti daudz pagājušajā sezonā iztērēja uz šīm zvaigznēm, bet īsti atpakaļ tas neko neienesa. Futzāla čempionu līgā bez Final 4 arī neko nenopelnīsi. Ja vispār tur kaut ko var nopelnīt.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-22 21:18, pirms 2 mēnešiem
Pareizi ir! Konkuretspejigi spēlētāji nevēlas palikt tādā klubā, kur valda bardaks no vadības puses. Labāk aiziet uz to pašu RFS. Algas normāli neizmaksā un paliek parādā. Pa ausu galam dzirdēju ka ar nodokļu maksāšanu āri tur neviens nenodarbojas.

     [+] [-]

, 2024-07-23 07:38, pirms 2 mēnešiem
Gudrīši, tur viss notiek, paskatieties komandas sastāvu, neviens nav atlaists ir izgājuši 2 veterāni Legionāri, un vietējie spēlētāji uz TFK salaspili, ar ko klubam ir sadarbība

https://www.zerozero.pt/equipa/riga...