Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasi ilgi vadījušais Šketovs pārņem TFK "Salaspils" stūri

Agris Suveizda

Latvijas izlasi ilgi vadījušais Šketovs pārņem TFK "Salaspils" stūri
Artūrs Šketovs. Foto: Sanita Ieva Sparāne, LFF

Latvijas telpu futbola virslīgā notikusi vēl viena treneru maiņa – telpu futbola klubs "Salaspils" pavēstījis par Artura Šketova stāšanos pie komandas stūres.

Pagājušajā nedēļā Latvijas čempionātā atgriezās titulētais portugāļu speciālists Orlandu Duarte, kurš pievienojās vicečempionei RFS, kas ir Duartes savulaik vadītā "Nikara" pēctece, bet šonedēļ Virslīgas apritē atgriezies arī pieredzējušākais latviešu telpu futbola treneris Arturs Šketovs, kurš 18 gadus vadīja Latvijas vīriešu izlasi un joprojām ir pie Latvijas sieviešu un Latvijas U19 izlašu stūrēm.

Virslīgā Šketovs visilgāk vadījis "Rabu", kas bija Duartes "Nikara" galvenā sāncense, bet 2022. gada vasarā kļuva par "Petrow", kas sezonas laikā pārtapa par "Riga", galveno treneri. Palīdzējis "Riga" izcīnīt titulu, pagājušās sezonas laikā Šketovs amatu gan atstāja – viņu vēlāk aizvietoja portugāļu treneris Tjagu Polidu.

TFK "Salaspils" pagājušajā sezonā trenēja Igors Lapkovskis. Regulārajā sezonā komanda ar 27 punktiem 16 spēlēs ierindojās trešajā vietā uzreiz aiz abiem grandiem, labākas savstarpējo spēļu bilances dēļ apsteidzot Kuldīgas "Nikeru" (6:0, 4:4). Ceturtdaļfinālu salaspilieši sāka ar 3:0 pār Jēkabpils "Lūšiem" un izvirzījās vadībā arī izbraukuma spēlē, tomēr piedzīvoja divus saspringtus zaudējumus – 1:2 un 3:5 (pagarinājumā).

Komandas rezultatīvākais spēlētājs ar deviņiem vārtiem bija Aleksejs Panfilovs, bet astoņus guva Andrejs Burenkovs un Oļegs Peņkovskis. Latvijas kausā "Salaspils" ar 8:3 pieveica "Madonu", bet ceturtdaļfinālā ar 0:7 piekāpās "Riga".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/tfksalaspi...

     [+] [-]

, 2024-06-05 10:02, pirms 2 nedēļām
Kāpēc "latiši" tik maz spēlē futzālu?

     [+] [-]

, 2024-06-05 11:07, pirms 2 nedēļām
Viss notiks po russki.