Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''United'' izrādījusi interesi par Neimāru un veikusi pārrunas ar PSG

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mančestras ''United'' izrādījusi interesi par Neimāru un veikusi pārrunas ar PSG
Neimārs. Foto: AFP/Scanpix

Francijas vadošais sporta laikraksts ''L'Equipe'' ziņo, ka Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' veicis pārrunas ar Parīzes ''Saint-Germain'' par iespējamo brazīlieša Neimāra pārcelšanos uz Lielbritāniju. Jau iepriekš tika vēstīts, ka PSG neiebilstu šajā starpsezonā šķirties no pēdējo gadu viena no līderiem.

Darbīga vasara var būt gaidāma Parīzes ''Saint-Germain'', jo visdrīzāk to pametīs argentīnietis Lionels Mesi, taču netiek izslēgta arī šķiršanās no brazīlieša Neimāra. Jau iepriekš Francijas vadošais sporta laikraksts ''L'Equipe'' ziņoja, ka PSG neiebilstu no Neimāra šķirties un būtu gatava viņu sūtīt īrē uz kādu citu klubu ar iespējamu izpirkumu.

Traumas dēļ Neimārs šajā sezonā nav spēlējis kopš februāra, bet pirmdien ''L'Equipe'' ziņo, ka atsevišķas pārrunas sākušās ar Anglijas Premjerlīgas klubiem, konkrēti atklājot Mančestras ''United'' vārdu. Publikācijā vēlreiz norādīts, ka PSG pie noteiktiem nosacījumiem būtu gatava tam, ka Neimārs Parīzi pamet, taču tajā pašā laikā uzsvērts, ka šajā situācijā klubs nav pārdevēja statusā. Vienības iekšienē vieni uzskata, ka līdz ar šo soli varētu izveidot krietni disciplinētāku komandu, bet citi vērš uzmanību uz komandas būvēšanu ap vienu zvaigzni, Kiljanu Mbapē.

Neimārs uz Parīzi par rekordsummu 222 miljoniem eiro pārcēlās 2017. gada augustā, taču biežo savainojumu dēļ Francijas čempionātā aizvadījis tikai 50% spēļu un nospēlējis tikai 47% minūšu – 112 spēlēs viņam ir 82 vārti un 52 rezultatīvas piespēles. Šosezon Francijas čempionātā un Čempionu līgā Neimārs ir aizvadījis 26 spēles, guvis 15 vārtus un izdarījis 13 rezultatīvas piespēles. Februārī viņam apritēja 31 gads.

PSG tuvojas savam kārtējam Francijas augstākās līgas titulam. Divas kārtas līdz čempionāta beigām vienībai ir sešu punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju ''Lens''. Jau šajā nedēļas nogalē vienība var nodrošināt 11. titulu vēsturē un devīto kopš 2012./2013. gada sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Art...

     [+] [-]

, 2023-05-23 19:42, pirms 10 mēnešiem
Pīle.

     [+] [-]

, 2023-05-23 19:47, pirms 10 mēnešiem
No negotiations ongoing between Man United and PSG for Neymar Júnior, as of now. Nothing concrete, no talks… at least with current owners/board.

(Source: @FabrizioRomano)

     [+] [-]

, 2023-05-23 20:13, pirms 10 mēnešiem
Viens ir skaidrs bez Kataras naudas nevarees United ciiniities ar Mancity,Newcastle kam neierobezoti finansialie liidzekli! Newcatle jau priekshaa Mancity grafikam kaa saaka kad lielais pikis ienaacis!