Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Spānijas uzlecošā zvaigzne Jamals "Euro 2024" laikā nokārtojis eksāmenus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Spānijas uzlecošā zvaigzne Jamals "Euro 2024" laikā nokārtojis eksāmenus
Lamins Jamals. Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas čempionāta vēsturē jaunākais futbolists Lamins Jamals pirms astotdaļfināla dueļa pret Gruziju saņēmis patīkamas ziņas – viņš nokārtojis eksāmenus un pabeidzis skolu. 16 gadus vecais Jamals ir Spānijas pamatsastāva futbolists.

"Pēc treniņa saņēmu ziņu, ka eksāmenā gājis labi. Esmu visu nokārtojis. Ja godīgi, tad telefonā ieraudzīju ziņu, ka esmu nokārtojis eksāmenu, uzreiz aizvēru aplikāciju un piezvanīju mammai," stāstīja Lamins Jamals, kurš pabeidzis vidusskolu.

Atbildot uz jautājumu, vai komandas biedri uzrauga, lai viņš būtu pabeidzis mājas darbus, Jamals pasmaidīja, ka nē, taču jokus par to nākas dzirdēt itin bieži. "Mums ir daudz brīvā laika. Kad esmu savā numuriņā un nav, ko darīt, tad ņemu planšeti un pildu mājas darbus. Ja Niko Viljamss vai Fermins Lopess sauc, tad eju kopā ar viņiem spēlēt Playstation," par savu ikdienu stāstīja Jamals.

Dodoties Spānijas izlases starta sastāvā atklāšanas spēlē pret Horvātiju, tobrīd 16 gadus un 338 dienas vecais Jamals kļuva par visu laiku jaunāko futbolistu Eiropas čempionāta vēsturē. Viņš izlases rindās aizvadījis desmit mačus, izceļoties ar diviem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

17 gadi Jamalam, kurš ikdienā pārstāv "Barcelona", apritēs dienu pirms Eiropas čempionāta fināla.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2024-06-29 15:18, aizvakar
Rēķinot to, ka viņš pāris gadu laikā nopelnīs vairāk naudas nekā mēs dzīves laikā tad no diploma jēgas nebūs. Galvenais, lai pauris strādā.