Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Anglijas Futbola asociācija cenšas vienoties par stiprā alus pārdošanu 1/8 finālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Anglijas Futbola asociācija cenšas vienoties par stiprā alus pārdošanu 1/8 finālā
Mirklis no Serbijas un Slovēnijas valstsvienību spēles. Serbu līdzjutēji nomētā slovēni Ēriku Janžu. Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācija (FA) kopā ar Futbola līdzjutēju asociāciju un Lielbritānijas futbola policiju piedalījusies pārrunās ar Gelzenkirhenes pašvaldību, cenšoties panākt stiprā alus pārdošanu stadionā Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā pret Slovākiju, kurš notiks svētdienas vakarā.

Līdz šim "Euro 2024" spēlēs līdzjutējiem pārdots vien alus ar nelielu grādu skaitu. Pārstrādājamās plastmasas glāzēm noteikta trīs eiro "depozīta" maksa – katrs pircējs to var atgūt, pēcāk glāzi nododot tam paredzētos punktos. Tomēr daudzi tam atmetuši ar roku un glāzes metuši uz laukuma – vai nu traucējot pretiniekiem veikt stūra sitienu izspēles, vai tādējādi atspoguļojot attieksmi par savas komandas parādīto sniegumu.

Viens no "mērķiem" otrā tipa gadījumā bijis Anglijas izlases treneris Gerijs Sautgeits, kurš pēc grupu turnīra izskaņā nospēlētā neizšķirta (0:0) pret Slovēniju saņēma savu daļu neapmierināto līdzjutēju mesto glāžu šalts.

Anglijas un Slovākijas dueļa uzvarētājs ceturtdaļfinālā spēkosies pret Šveices un Itālijas pāra spēcīgāko komandu.

Izmantotie avoti:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2024-06-28 14:16, pirms 3 dienām
Apaļgalvji grib pieliet mūli?

     [+] [-]

, 2024-06-28 14:32, pirms 3 dienām
šitiem sivēniem vispār neko nepārdot, ja neprot uzvesties!
naudas ieņēmumi patīk visiem, bet uz play-off spēlēm netrūkst gribētāju.
Angļiem pirms spēlēm multeni "Si-si-dra" profilakses nolūkā parādīt, varbūt labāk uzvedīsies.
i priekš kam šiem to stipro alu stadionā, vai tad nevar mūli pieliet pirms tam, problēma, ka līdz 90.min. sāk noskaidroties?

  -1 [+] [-]

, 2024-06-28 15:29, pirms 3 dienām
Līdzjutēji ir kļuvuši krietni nekulturālāki, pirms katras spēles ir pretinieku himnas izsvilpšanas sacensības, priekšmetu mešana uz laukuma. Un vēl grib stiprāku alu... Kādēļ angļus vispār pielaiž nopietnām sacensībām?

  -1 [+] [-]

, 2024-06-28 15:57, pirms 3 dienām
Es tomer skatoties sportu un samaksajot lielu naudu pa biletem, ari gribetu lielaku klastu, vainu ar stiprinatu alu vai viskiju, rumu!

Piemeram katara manuprat vispar bija aizliegts alus, es uz tadu turniru nebrauktu pat ja man izmaksatu biletes un viesnicu, aizlidotu un viesnica pie tv dzertu skatitos

     [+] [-]

, 2024-06-28 15:58, pirms 3 dienām
Organizatori nopietni cerēja, ka 3 EUR būs arguments, lai nodotu glāzi kaut kādā punktā?
Es teiktu tā, ka depozītmaksai būtu jābūt vismaz 300 EUR. tad varbut tās glāzes nemestu uz laukuma pusi.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-28 16:03, pirms 3 dienām
kasagrande rakstīja: Līdzjutēji ir kļuvuši krietni nekulturālāki, pirms katras spēles ir pretinieku himnas izsvilpšanas sacensības, priekšmetu mešana uz laukuma. Un vēl grib stiprāku alu... Kādēļ angļus vispār pielaiž nopietnām sacensībām?
atrodoties stadiona ari es spidinatu acis lazeriti vai mestu uz laukuma kaut ko traucejot pretiniekiem, tas ir tikai normali!

     [+] [-]

, 2024-06-29 06:46, aizvakar
dalbajobs rakstīja: Organizatori nopietni cerēja, ka 3 EUR būs arguments, lai nodotu glāzi kaut kādā punktā?
Es teiktu tā, ka depozītmaksai būtu jābūt vismaz 300 EUR. tad varbut tās glāzes nemestu uz laukuma pusi.
Smieklīgs komentārs no kāda, kas mammai prasa naudu aliņam Es biju uz spēli un faktiski visi atdeva glāzes, saņemot atpakaļ naudu (Latvijā būtu jāpamācās, kā un cik vienkārši tas notiek).