Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Dešāns: "Ungāri aizvadīja savas dzīves labāko maču"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dešāns: "Ungāri aizvadīja savas dzīves labāko maču"
Didjē Dešāns. Foto: AFP/Scanpix

Šodien "Euro 2020" spēlē pasaules čempionei Francijai neizdevās pieveikt ungārus (1:1). Francūžu galvenais treneris Didjē Dešāns pauda pārliecību, ka pretinieki aizvadījuši dzīves labāko spēli.

"Esmu apmierināts. Priecāties nav iemesla, bet esmu apmierināts. Nezaudējām un pievienojām punktu tiem trim, kas jau bija mūsu īpašumā. Domāju, ka tas ļauj mums pirms apakšgrupas noslēdzošās spēles saglabāt pārliecību," pauda Didjē Dešāns.

"Ungārija bija lieliska. Viņi laukumā atdeva visu. Mums izdevās panākt izlīdzinājumu, nevienā brīdī nepadevāmies un nepacēlām balto karogu. Zināju – ja neatdosim visus spēkus, tad mēs neuzvarēsim. Mūsu mērķis ir kvalificēties nākamajam posmam, un ar četriem punktiem mums ir drošības spilvens. Protams, gribēju, lai pēc šīs spēles mums būtu seši punkti," sacīja Francijas galvenais treneris.

"Ungāri aizvadīja dzīves labāko spēli, un es apsveicu viņus. Mums pirmajā puslaikā bija daudzas iespējas, taču nespējām realizēt. Bija daudz sitienu, ieskaitot sitienu pa stabu. Uzskatu, ka mums bija vairāki ļoti labi nogriežņi, īpaši pirmajā puslaikā," atzina Dešāns.

Viņam tika jautāts par Karima Benzemā neizmantoto iespēju un uzbrucēja sniegumu, ņemot vērā, ka viņš nav guvis vārtus. Kā pauda Dešāns, tad viņš nešaubās par pieredzējušo uzbrucēju un viņam joprojām uzticas. "Un Karims to zina," teica Dešāns.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/

     [+] [-]

, 2021-06-20 09:38, pirms 3 gadiem
..sākums tiešām bija nikns, nevienā brīdī nelikās, ka Francija var zaudēt. problēma bija tikai viena – bumba negāja vārtos. iespēju bija daudz, tikai vārtu rāmis drusku par šauru, ha.