Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Bonuči: "Angļu līdzjutēji izsvilpa mūsu himnu – tas mani motivēja"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bonuči: "Angļu līdzjutēji izsvilpa mūsu himnu – tas mani motivēja"
Foto: RS/Scanpix

Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās Eiropas čempionāts futbolā. Par čempioni kļuva Itālija, kas pēcspēles 11 metru sitienos pārspēja Anglijas izlasi. Spēle notika Vemblija stadionā, un Itālijas izlases centra aizsargs izteicās, ka angļu līdzjutēju ūjināšana un svilpšana Itālijas himnas skanēšanas laikā viņu esot motivējusi.

Leonardo Bonuči, kurš tika iekļauts "Euro 2020" simboliskajā izlasē, komentēja gūtos vārtus, kas otrajā puslaikā ļāva izlīdzināt rezultātu finālā: "Es biju pareizajā vietā un pareizajā laikā. Pēc gūtajiem vārtiem mēs atguvām ticību tam, ka varam izcīnīt Eiropas čempionāta galveno trofeju."

"Šo uzvaru vēlos veltīt tiem, kas pēdējā pusotra gada laikā atstājuši šo pasauli," Bonuči turpināja. "Īpaši vēlos šo uzvaru veltīt Paulo Rosi [Rosi devās mūžībā aizvadītā gada decembrī]. Šis kauss, kuru izcīnījām, ir veltīts viņam un visiem itāļiem, kuri ir cietuši." Rosi futbola vēsturē iegājis ar savu paveikto 1982. gadā, kad viņš aizveda Itālijas izlasei līdz uzvarai Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Rosi toreiz finālturnīrā guva sešus vārtus.

"Angļi mūsu nacionālās himnas laikā svilpa, viņi domāja, ka futbolu ir atgriezuši mājās," Bonuči turpināja. "Man un manam vecajam draugam Džordžio Kjelīni tas nebija nekas cits kā motivācijas lādiņš. Tas mums deva motivāciju uzvarēt."

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/bonucci...

 +14 [+] [-]

, 2021-07-13 16:20, pirms 3 gadiem
tupie angļi

 +10 [+] [-]

, 2021-07-13 16:22, pirms 3 gadiem
Angļu līdzjutēji ir vispretīgākie primāti, nesaprotu, kas kaiš visiem tiem neangļiem, kas par to izlasi fano.

  +6 [+] [-]

, 2021-07-13 16:34, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Angļu līdzjutēji ir vispretīgākie primāti, nesaprotu, kas kaiš visiem tiem neangļiem, kas par to izlasi fano.
Es par angļiem krasi domas izmainīju pirms padsmit gadiem, kad lidojums no/uz Uk kļuva kā ar autobusu uz Rēzekni aizšaut. Redzēju viņus darbībā gan šeit (ok, piekodušies, norāvušies u.t.t.), bet lielais šoks bija ka tā itkā kulturālā tauta ir prasti cūkas arī savā zemē. Ej Liverpulē pa ielu un tāds nāks Tev pretī rītdams hotdogu, ko neapēd to tāpat gaitā izmet, pat nepaskatoties vai nav misene tuvumā. Tadus skatus atskatoties saproti ka tā ir tupa cūku nācija. Bet par futbolu, nebiju tā ka par katru cenu par viņiem, bet nekas nebija pretī. Nezinu kāpēc. Cilvēks nav racionāls. Par spīti ko zināju kādi ir, likās ok ja šie paceltu. Laikam tāpēc ka iesēdies šiem tāds mocekļu tēls - futbola nācija, kas neko neizcīna, paklīp, nepaveicas u.t.t.. Starp citu gadus atpakaļ spāņi arī ar to mocījās, par viņiem tā runāja, bet kad to salauza, tad kļuva par totālo futbola dominanti, kas ir jauprojām. Bet angļi neuzvarēja un arī tas ir labs iznākums. Kaut kā tā. Bezsakars.

     [+] [-]

, 2021-07-13 16:57, pirms 3 gadiem
Himnu izsvilpt nav īsti korekti! Pārejās darbības no fanu puses kaut kādā mērā sauktu par jautrām un izklaidējošam! Labāk ar tādiem faniem nekā vispār bez faniem!

  +6 [+] [-]

, 2021-07-13 17:41, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Es par angļiem krasi domas izmainīju pirms padsmit gadiem, kad lidojums no/uz Uk kļuva kā ar autobusu uz Rēzekni aizšaut. Redzēju viņus darbībā gan šeit (ok, piekodušies, norāvušies u.t.t.), bet lielais šoks bija ka tā itkā kulturālā tauta ir prasti cūkas arī savā zemē. Ej Liverpulē pa ielu un tāds nāks Tev pretī rītdams hotdogu, ko neapēd to tāpat gaitā izmet, pat nepaskatoties vai nav misene tuvumā. Tadus skatus atskatoties saproti ka tā ir tupa cūku nācija. Bet par futbolu, nebiju tā ka par katru cenu par viņiem, bet nekas nebija pretī. Nezinu kāpēc. Cilvēks nav racionāls. Par spīti ko zināju kādi ir, likās ok ja šie paceltu. Laikam tāpēc ka iesēdies šiem tāds mocekļu tēls - futbola nācija, kas neko neizcīna, paklīp, nepaveicas u.t.t.. Starp citu gadus atpakaļ spāņi arī ar to mocījās, par viņiem tā runāja, bet kad to salauza, tad kļuva par totālo futbola dominanti, kas ir jauprojām. Bet angļi neuzvarēja un arī tas ir labs iznākums. Kaut kā tā. Bezsakars.
Nu ok, es jau pats nedaudz meloju, ja saku, ka nesaprotu - sevišķi, ja favorīti ir izvēlēti agrā jaunībā (kad diez, vai baigi racionāli uz lapas sarakstīja plusus un mīnusus ) tad tas gandrīz vai kā akmenī iekalts.
Pašam taču joprojām tāds real madrid nedaudz sirdij tuvs, kaut arī klubu futeni vairs neskatos, nav tur vispār nekā racionāla. Un cilvēkam jau vispār ir ārkārtīgi grūti izmainīt pieradumu un stereotipus.

Bet nu, bļin, pēc šī čempja pat neticu pats tam, ko saku, bet es pat atbalstīšu, ja krievi vēlreiz saorganizēs faiterus šitiem pa purnu sadot. Vienmēr uzskatīju angļu fanu kontingentu par primātiem, bet, ka TIK primāti, ka pat dāņiem (pat sievietēm, meitenēm) piepisas pec uzvaras, nu wtf vienkārši. Tas ir pat stipri zem visiem čurbanu/slāvu tupajiem kodeksiem, kuri domā, ka īstam fanam ir jāizkaujas 30:30 un jānodedzina kvartāls. Angļi ir zem visa, pilnīgi neandertālieši.

     [+] [-]

, 2021-07-13 17:41, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Angļu līdzjutēji ir vispretīgākie primāti, nesaprotu, kas kaiš visiem tiem neangļiem, kas par to izlasi fano.
Nefanoju par angļiem, bet varu ieteikt 2 versijas, kāpēc ne-angļi fano par viņiem. Viena - vienkārši nepatīk otra komanda. Otra - patīk kā angļi spēlē futbolu un nedomā par to, kādi ir fani - norobežo laukumu no tribīnes.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-13 17:42, pirms 3 gadiem
TrakaisBurkaaans rakstīja: Himnu izsvilpt nav īsti korekti! Pārejās darbības no fanu puses kaut kādā mērā sauktu par jautrām un izklaidējošam! Labāk ar tādiem faniem nekā vispār bez faniem!
Spīdināt vartsargam acīs lāzeri - tas ir jautri un izklaidējoši? Uzbrukt sievietēm un bērniem tas ir jautri un izklaidējoši?

  -1 [+] [-]

, 2021-07-13 17:53, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Nefanoju par angļiem, bet varu ieteikt 2 versijas, kāpēc ne-angļi fano par viņiem. Viena - vienkārši nepatīk otra komanda. Otra - patīk kā angļi spēlē futbolu un nedomā par to, kādi ir fani - norobežo laukumu no tribīnes.
Kas tur var patik Angļu spēlē tagad? Ļoti neskatāmu spēli viņi EURO rādīja.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-13 18:14, pirms 3 gadiem
Autor, nomaini bildi, jo tajā nav Bonuči. Ja domāji, to čaļi ar kausu uz galvas, tad tas ir Isinje.

     [+] [-]

, 2021-07-13 18:55, pirms 3 gadiem
Tetovējumi atšķiras.

     [+] [-]

, 2021-07-13 19:07, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Nefanoju par angļiem, bet varu ieteikt 2 versijas, kāpēc ne-angļi fano par viņiem. Viena - vienkārši nepatīk otra komanda. Otra - patīk kā angļi spēlē futbolu un nedomā par to, kādi ir fani - norobežo laukumu no tribīnes.
Muļķīgas versijas. Nevar fanot par kādu, jo ienīsti otru, runa ir par tiem, kas fano par angļiem visu turnīru. Un nekādu skatāmo fuci viņi sen jau nav rādījuši. Atbilde ir viena - šampinjonu lasītāji samīlējušies savos kungos.

     [+] [-]

, 2021-07-13 19:22, pirms 3 gadiem
Shii Anglija kaa komanda - vienkaarshi tizli, ko tur paarmest. Speeleetaaji jau cuuciibas nestraadaaja, speeleeja, kaa maak.

Tiesneshi un Steerlinga sods - visiem viss skaidrs, ne jau tur speeleetaaju vaina.

Shii Anglija kaa fani - divas bumbas laukumaa, laazeriitis, himnu izsvilpshana, necienja pret citu valstu faniem (Daanijas u.c.) - uzspljaut vinjiem par maz!

Tfu, tfu, tfu no manis!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-13 19:25, pirms 3 gadiem
Dēļ tā ka pirms kādiem 150 gadiem angļi slānīja visus iezemiešus pēc kārtas, sākot ar indusiem un beidzot ar maoriem, viņiem sēž iekšā, ka viņi ir pārāki par visiem. Tas ka tas sen beidzies un nekad vairs tā nebūs - ar to viņi nespēj sadzīvot. Otri tādi paši ir nedaudz uz austrumiem. Kādus 50 gadiņus mēģināja turēties kā līdzīgi ar lielvarām un sadomājas ka patiešām tādi ir. To ka tā vairs nekad nebūs arī nespēj pieņemt un ar to sadzīvot.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-13 19:27, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Nefanoju par angļiem, bet varu ieteikt 2 versijas, kāpēc ne-angļi fano par viņiem. Viena - vienkārši nepatīk otra komanda. Otra - patīk kā angļi spēlē futbolu un nedomā par to, kādi ir fani - norobežo laukumu no tribīnes.
Bet vienu lietu tie angļi māk - uzspiest pasaulei savus produktus. Futbolu, mūziku, visiem visu laiku jāskatās ko tur kaut kādi karalīši un hercogēni darās...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-13 19:30, pirms 3 gadiem
Debīlie angļi.

     [+] [-]

, 2021-07-13 19:35, pirms 3 gadiem
Sterlings krita pie katras niecîgas sadursmes, cerot uz pendeli UN noźélojami ka tiesneśi uzķérãs,kã spélé ar dãñiem!

     [+] [-]

, 2021-07-13 19:40, pirms 3 gadiem
Vēl pie reizes - Lando Norris mugged and McLaren watch stolen after Euro 2020 final:
https://www.bbc.com/sport/formula1/...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-13 21:20, pirms 3 gadiem
optimuss rakstīja: Vēl pie reizes - Lando Norris mugged and McLaren watch stolen after Euro 2020 final:
https://www.bbc.com/sport/formula1/57818938
Nu te divejádas sajútas , dzhekiņš nav tikko no ciemata atbraucis bet labi zina kas ir Londonma un tās kriminālā vide .. Tad vēl šikojas braukājot ar McLaren auto pa ielām apkārt ... Ja pašām nav kārtīgu tuvcīņas prasmes un nekaunības lai pret parastiem tirliņiem ar nažiem aizstāvētos, tad nav ko līst laukā uz tādiem pasākumime bez normāla miesassarga ! Vai tiešām kādi 2000-3000 funti bija žēl ?! Nedomāju ka normāls miessargs uz vakaru īpaši vairāk maksā ...

     [+] [-]

, 2021-07-14 00:04, pirms 3 gadiem
Kiričoko esot nostrādājis pirms pēdējā sitiena. Izrādās tas darbojas.