Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Ungārijas izlase nākamās divas mājas spēles aizvadīs aiz slēgtām durvīm

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ungārijas izlase nākamās divas mājas spēles aizvadīs aiz slēgtām durvīm
Ungārijas futbola izlases līdzjutēji. Foto: Alex Pantling/AP/Scanpix

UEFA šodien noteikusi bargu sodu par Ungārijas futbola izlases līdzjutēju izdarībām "Euro 2020" finālturnīra mačos, lemjot, ka Ungārijas izlase nākamās divas mājas spēles UEFA turnīros aizvadīs aiz slēgtām durvīm.

UEFA atsaukusies uz ungāru līdzjutēju uzvedību 15. jūnija spēlē pret Portugāli, 19. jūnija mačā pret Franciju (abas norisinājās Budapeštā), kā arī 23. jūnija cīņā Minhenē. Ungāru izlases līdzjutēji esot izcēlušies ar diskriminējošām darbībām un saukļiem, kas pārkāpj UEFA noteiktās ētikas normas.

Tā rezultātā UEFA Ētikas un Disciplīnas komisija noteikusi nākamo divu Ungārijas mājas spēļu aizvadīšanu aiz slēgtām durvīm, kā arī 100 tūkstoš eiro sodu Ungārijas futbola federācijai. Ungārijai tiks noteikts divus gadus ilgs probācijas periods, kurā tiks izvērtēts, vai Ungārijai piešķirt vēl vienu mājas spēli bez līdzjutēju klātbūtnes.

Tāpat šajās spēlēs, kuras neapmeklēs skatītāji, Ungārijas futbola federācijai stadiona tribīnēs redzamā vietā būs jāizvieto baneris ar uzrakstu "#EqualGame", kā arī UEFA logotips virs tā.

UEFA neesot apmierinājis ungāru līdzjutēju veiktais gājiens, kas vērsts pret atsevišķu komandu piekopto mešanos ceļos pirms spēles, kā arī homofobiska rakstura tekstu izpaušana uz baneriem.

Izmantotie resursi:
https://disciplinary.uefa.com/insid...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-09 22:17, pirms 3 gadiem
Ha, ha, malači ungāri! Varavīksnes sniegpārslas dabūs savu EqualGame uz banera, un? Ungāru fani to izlasīs, un kļūs toleranti? Varavīksne vienkārši bezspēcīgā niknumā mēģina atriebties un pazemot ungārus, pretī dabūs vēl lielāku naidu

  -2 [+] [-]

, 2021-07-09 22:39, pirms 3 gadiem
slikti, ja liberastisms no spēka pozīcijām spiež uz veselīgu neokonservatīvismu ar liberālisma iezīmēm

     [+] [-]

, 2021-07-10 10:54, pirms 3 gadiem
Nu ir tas slimi- kamēr angļu fani uzvedas kā neandertālieši, tikmēr viss štokos, varbūt kādu simbolisku soda naudu uzliks, bet šeit pamēģini protestēt pret kaut ko, kas noteikts par "neaizskaramo" tēmu...

     [+] [-]

, 2021-07-10 10:59, pirms 3 gadiem
Šitos visus kas metās uz ceļa vajadzētu ar sūdainu mietu nostaigāt. Par laimi Tokija jau pateica ka visi kas nometīsies uz ceļa dabūs diskābolu.