Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Pogbā seko Ronaldu un preses konferencē no galda novāc ''Heineken'' pudeli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pogbā seko Ronaldu un preses konferencē no galda novāc ''Heineken'' pudeli
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Krištianu Ronaldu piemēram sekojis Francijas pussargs Pols Pogbā, kurš pēc uzvaras pār Vāciju ar 1:0 preses konferencē nebija priecīgs par uz galda esošo alus zīmola ''Heineken'' pudeli, to noņemot un noliekot zem galda. Lieki teikt, ka ''Heineken'' ir viens no čempionāta lielākajiem sponsoriem.

2020. gada Eiropas čempionāta laikā futbolisti ne tikai parāda savas prasmes laukumā, bet izrāda savu viedokli par atsevišķiem sponsoru sarūpētiem dzērieniem preses konferenču laikā. Tā, piemēram, Portugāles līderis Krištianu Ronaldu pirms atklāšanas mača pret Ungāriju noraidīja vēlmi atvēsināties ar ''Coca-Cola'', paužot, ka jādzer ūdens.

Pēc Francijas uzvaras atklāšanas spēlē pret Vāciju ar 1:0, līdzīgi rīkojies Francijas spēlētājs Pols Pogbā, kurš nav iebildis par ''Coca-Cola'' pudelītēm, tomēr izrādījis nepatiku par alus ''Heineken'' atrašanos līdzās mikrofoniem. Pogbā aši noņēma ''Heineken'' pudeli no galda un nolika zem tā.

''Heineken'' ir viens no lielākajiem 2020. gada Eiropas čempionāta sponsoriem.

  +5 [+] [-]

, 2021-06-16 20:44, pirms 3 gadiem
Nez ko sponsori par tādiem gājieniem saka...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: bļāviens-nu

     [+] [-]

, 2021-06-16 21:31, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: klauns
toč klauns, pēc intervijas aizies uz savu numuriņu un koksa 'burbuli" iešņauks

     [+] [-]

, 2021-06-17 05:48, pirms 3 gadiem
Toties par to tagad visur raksta. Tātad reklāma strādā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2021-06-17 08:56, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: Es vairāk domāju ka ja Ronaldo un Pogba ir līgums ar citu kompāniju kura piedāvāja saldinatos, alkoholu vai jebkādu citu dzērienu, viņš vienkārši pēc līguma nedrīkst atrasties ar citu zīmola preci.

Piemēram ja tagad būtu PK un preses konference būtu Mesi, cik stulbi izskatītos kā reklāmas viņš ir ar Pepsi, bet preses konferencē priekšā coca-cola?
Ronaldo nedzer saldinātos un alko(tēvs bija alkoholiķis).
Pogba cik zināms ir muslims.

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:52, pirms 3 gadiem
Un kāpēc lai sportistiem būtu jāatbalsta strebekļi, kurš pašiem netīk? Turklāt tas ir čempionātā, kurā viņi pārstāv savu valsti un nevis kaut kādu kluba apsikolu.

     [+] [-]

, 2021-06-17 14:34, pirms 3 gadiem
Labāku reklāmu grūti iedomāties - visās ziņās..
Gandrīz vai sagribējās to suslu..

     [+] [-]

, 2021-06-17 19:51, pirms 3 gadiem
Āksts viņš ir tapēc, ka neatkarīgi no iemesliem, aiz mugursas vismaz trīs Heineken uzraksti tāpat viņam paliek
Skaidrs, ka katram var būt individuāli līgumi un ne vienu reizi vien ir bijušas problēmas spēlētājiem ar izlases līgumiem, piemēam Adidas sponorētam čalim problēma, ka izlase spēlē Nike formās...
Bet citādi ir diezgan pastulbi savas personiskās intereses vai pārliecības celt augstāk par turnīra spnonsoriem Tad nespēlē vispār tai turnīrā...

  +2 [+] [-]

, 2021-06-17 20:59, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: Āksts viņš ir tapēc, ka neatkarīgi no iemesliem, aiz mugursas vismaz trīs Heineken uzraksti tāpat viņam paliek
Skaidrs, ka katram var būt individuāli līgumi un ne vienu reizi vien ir bijušas problēmas spēlētājiem ar izlases līgumiem, piemēam Adidas sponorētam čalim problēma, ka izlase spēlē Nike formās...
Bet citādi ir diezgan pastulbi savas personiskās intereses vai pārliecības celt augstāk par turnīra spnonsoriem Tad nespēlē vispār tai turnīrā...
Zini, nepiekritīšu Tev, ka āksts vai ka, lūk, bezjēdzīgi bija pudelīti vākt nost, kad aizmugurē loguči sadrukāti. Tas ir demostratīvs žests un tas rada reakciju, pārdomas (re, pat Latvijā - sportacentrs.com). Ronaldo nolika prom saldās kolas, Pogba noliek alus pudeli. Pēc būtības es nevarētu viņiem piekrist vairāk - sports un politika nav problēma, bet sports un alkohols/cukurotie dzērieni - tas neiet kopā. Tās pudelītes vajag demonstratīvi nokrāmēt zem galda - kaut vai lai jaunajiem liktu padomāt, kāpēc pro sportists tā dara. Varbūt tāpēc viņš ir pro sportists?

     [+] [-]

, 2021-06-18 09:13, pirms 3 gadiem
Viņi laikam aizmirst, kas viņiem maksā algas.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-18 14:13, pirms 3 gadiem
Es teiktu, ka tas ir akmens organizatoru/menedžmenta dārziņā. Nu bļāviens - visi taču pirms tam zina - kuri spēlētāji piedalīsies preses konferencē. Vai tiešām grūti pirms tam noskaidrot vai konkrētajam spēlētājam nebūs iebildumu, ja viņam uz galda atradīsies tas un tas. Ja spēlētājam ir iebildumi, tad attiecīgās pudeles uz galda nemaz neliek un atstāj tikai logučus aiz muguras. Manuprāt, tas ir mazāks ļaunums, nekā tad, ja spēlētājs tavu padzērienu demonstratīvi pamet zem galda.
Es saprotu, ka Cocacola un Heinekens iebliezuši tajā visā milzu naudu un viņiem ir uzstādījums - pudelei jābūt uz galda, lai tur plīst vai lūzt, bet nu... tās pudeles/saturs ir domāts faniem, nevis futbolistiem.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-18 15:15, pirms 3 gadiem
super. Man ar šis alus ir ārā no mana potenciāli kādreiz dzeramo alus saraksta dēļ covid huiņas propogandas.

visu cieņu domājošajiem futbolsitiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-19 18:54, pirms 3 gadiem
jagris rakstīja: Labāku reklāmu grūti iedomāties - visās ziņās..
Gandrīz vai sagribējās to suslu..
Tu esi muļķis, ja domā, ka šāda tipa reklāma nes labumu, tā dara tieši pretējo, paskaties par cik nokritās coca cola akcijas pēc Ronaldu preses konferences.
Runājot par Heineken, es uzskatu, ka sportā reklamēt šādā veidā alkoholu vispār ir nepareizi..tāpat jau ir aizmugurē uz reklāmas stenda.

     [+] [-]

, 2021-06-19 19:03, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ronaldo nedzer saldinātos un alko(tēvs bija alkoholiķis).
Pogba cik zināms ir muslims.
Eiropā Alko nav aizliegts un savas debīlās verga jūtas pret allahu, atrodoties Eiropas teritorijā un piedaloties Eiropas čempionātā, demonstratīvi nav jāizrāda!

     [+] [-]

, 2021-06-19 19:14, pirms 3 gadiem
Limpompo rakstīja: Zini, nepiekritīšu Tev, ka āksts vai ka, lūk, bezjēdzīgi bija pudelīti vākt nost, kad aizmugurē loguči sadrukāti. Tas ir demostratīvs žests un tas rada reakciju, pārdomas (re, pat Latvijā - sportacentrs.com). Ronaldo nolika prom saldās kolas, Pogba noliek alus pudeli. Pēc būtības es nevarētu viņiem piekrist vairāk - sports un politika nav problēma, bet sports un alkohols/cukurotie dzērieni - tas neiet kopā. Tās pudelītes vajag demonstratīvi nokrāmēt zem galda - kaut vai lai jaunajiem liktu padomāt, kāpēc pro sportists tā dara. Varbūt tāpēc viņš ir pro sportists?
Labi, nost ar Alko, bet ko tu teiktu, ja, piemēram, čempionāta sponsors būtu retsorāns ar nosaukumu Trīs Ruksīši, Nif-Nif, Naf-Naf, Nuf-Nuf un uz galda tiktu noliktas trīs ruksīšu galviņas, arī būtu jāvāc nost?

     [+] [-]

, 2021-06-19 22:03, pirms 3 gadiem
A_Burts XXL rakstīja: Labi, nost ar Alko, bet ko tu teiktu, ja, piemēram, čempionāta sponsors būtu retsorāns ar nosaukumu Trīs Ruksīši, Nif-Nif, Naf-Naf, Nuf-Nuf un uz galda tiktu noliktas trīs ruksīšu galviņas, arī būtu jāvāc nost?
Ja tu prasi man, tad es uzskatu, ka ēdienam dzērienam vai jebkam citam nav vietas preses konferencēs uz galda, izņemot ūdeni. Reklāmai ir paredzēti reklāmas stendi un laiks televīzijā utt.

     [+] [-]

, 2021-06-20 21:44, pirms 3 gadiem
Es arī neuzskatu, ka Heineken ir alus...

     [+] [-]

, 2021-06-22 11:47, pirms 3 gadiem
A_Burts XXL rakstīja: Eiropā Alko nav aizliegts un savas debīlās verga jūtas pret allahu, atrodoties Eiropas teritorijā un piedaloties Eiropas čempionātā, demonstratīvi nav jāizrāda!
un ko tu teiktu ja kaut kaads liels pasakums notiktu taij valstii kur tos sunus eed??un reklamas noluukos uz galda tev cepts suns uzlikts