Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

H grupa: Vai ''Real'' uzvarēs izbraukumā?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

H grupa: Vai ''Real'' uzvarēs izbraukumā?
Vai Madrides ''Real'' spēs uzvarēt izbraukumā?
Foto: AFP

Šovakar plkst. 19:30 Sanktpēterburgā ar spēli starp vietējo ''Zenit'' un Madrides ''Real'' sāksies UEFA Čempionu Līgas grupu turnīra otrā kārta H grupā. Otrajā spēlē baltkrievu ''BATE'' uzņems Turīnas ''Juventus''. Šīs spēles sākums plkst. 21:45.

''Zenit'' – ''Real''

Grupas pirmajā spēlē Sanktpēterburgā tiksies Krievijas čempioni ''Zenit'' un Spānijas labākā komanda Madrides ''Real''. Kā ierasts, UEFA Čempionu Līgas spēles Krievijā sakarā ar laika starpību notiek agrāk – šoreiz plkst.19:30. ''Real'' Sanktpēterburgā ierodas kā grupas līderi pēc pirmajā spēlē izcīnītās uzvaras pret ''BATE'' ar 2:0. ''Zenit'' izbraukumā ar 0:1 piekāpās ''Juventus''.
Ņemot vērā pēdējo spēļu sniegumu, par favorītiem varētu uzskatīt spāņus, taču viņiem ir bēdīga izbraukuma spēļu statistika – ''Real'' izbraukumā nav uzvarējuši pēdējās septiņas spēles. Taču madridiešu galvenais treneris Bernds Šusters ir pārliecināts, ka šai neveiksmju sērijai beidzot ir jābeidzas: ''Mūsu pēdējās divas uzvaras izbraukumā Spānijas čempionātā parādīja to, ka esam lieliskā formā.''
''Zenit'' pēc zaudējuma pirmajā spēlē vairs nav, kur atkāpties un šovakar ir jāuzvar. To, kā ''Zenit'' savā laukumā prot spēlēt pret Eiropas grandiem, mēs redzējām pavasarī, kad ceļā uz UEFA Kausa izcīnīšanu krievi savā laukumā sagrāva Vācijas grandu ''Bayern''. Tiesa, tas bija pavasarī, un kopš tā laika daudz kas ir mainījies, un ''Zenit'' vienība pēc garās sezonas izskatās nogurusi.

''BATE'' – ''Juventus''

Abas komandas ar mainīgām sekmēm uzsākušas šīs sezonas turnīru – ''BATE'' zaudēja Madridē ar 0:2, bet ''Juventus'' ne bez grūtībām ar 1:0 pārspēja ''Zenit''. Abām komandām šajā turnīrā ir atšķirīgi mērķi. Baltkrieviem jau nokļūšana grupu turnīrā ir milzīgs sasniegums un debijas reizē komandai galvenais ir nospēlēt labi, turpretī ''Juventus'' apmierinās tikai un vienīgi kvalificēšanās nākošajai kārtai. Turīniešiem šobrīd ir pamatīgas problēmas ar vārtu gūšanu. Itālijas čempionātā gūti tikai četri vārti piecās spēlēs, bet Čempionu Līgā vienīgie vārti pagaidām gūti pēc komandas vecmeistara Alessandro Del Pjēro soda sitiena. Komandas galvenajam trenerim Klaudio Ranjēri noteikti būs, par ko padomāt pirms spēles, ņemot vērā to, ka komandai traumas dēļ nevarēs palīdzēt Dāvids Trezegē. Līdz ar to atbildības nasta atkal gulsies uz Del Pjēro pleciem, kuram centīsies palīdzēt Amauri.

H grupa

VKomandaSUNZGV:ZVP
1. Real 1 1 0 0 2:0 3
2. Juventus 1 1 0 0 1:0 3
3. Zenit 1 0 0 1 0:1 0
4. BATE 1 0 0 1 0:2 0

Betway.com prognozes

Zenit 2.70
Neizškirts 3.20
Real 2.45

BATE 8.50
Neizšķirts 4.25
Juventus 1.35

Izmantotie resursi:
uefa.com
betway.com