Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Maningers: "Baltkrievi bija pelnījuši punktu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Maningers: "Baltkrievi bija pelnījuši punktu"
Alekss Maningers
Foto: digitale

Turīnas "Juventus" futbola kluba vārtsargs Alekss Maningers pēc vakar izcīnītā punkta pret "BATE" futbolistiem atzinis, ka baltkrievu futbolisti bija pelnījuši neizšķirtu, jo spēlēja patiešām labi.

Maningeram vakar bija iespēja doties laukumā Turīnas kluba pamatsastāvā, jo savainojuma dēļ nevarēja spēlēt Džanluidži Bufons. Vairākas viņa darbības gan pārliecību neradīja, taču vainot viņu ielaistajos vārtos arī nevajadzētu. Pats vārtsargs uzslavēja pretinieku futbolistus:

"Nevarētu teikt, ka es būtu ļoti vīlies, jo pirmajā puslaikā "BATE" spēlēja patiešām labi. Mājiniekiem sākumā bija liels pārsvars, īpaši spilgti viņi izskatījās mača pirmajās 25 minūtēs. Mums pat paveicās, ka pārtraukumā devāmies pie rezultāta 2:2.

Pēc pārtraukuma mums bija iespējas iesist uzvaras vārtus, taču neizdevās. Par pretinieka nenovērtēšanu nevar būt ne runas, jo mēs skatījāmies videoierakstus ar viņu spēlēm, tādēļ zinājām, ka baltkrievu komanda ir laba."

Izmantotie resursi:
uefa.com