Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"BATE" treneris: "Esmu lepns ar komandu!"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"BATE" treneris: "Esmu lepns ar komandu!"
"BATE" galvenais treneris Viktors Gončarenko.
Foto: AFP

UEFA Čempionu līgā vakardienas mačos par lielāko pārsteigumu parūpējās Baltkrievijas "BATE", savā laukumā spēlējot neizšķirti 2:2 ar Itālijas "Juventus". Komandas galvenais treneris Viktors Gončarenko pēc spēles atzina, ka ir lepns ar komandu, tomēr ir nedaudz sarūgtinātas par nenosargāto divu vārtu pārsvaru.

"Mums jābūt lepniem par šo komandu. Ņemot vērā, ka tā ir Čempionu līga un to, ar kāda līmeņa sāncenšiem tikāmies, mēs sasniedzām ļoti labu rezultātu. Tomēr nākot uz preses konferenci izjutu arī sarūgtinājumu, jo mēs bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru, taču galu galā tikām tikai pie punkta," sacīja "BATE" treneris.

"Juventus" galvenais treneris Klaudio Ranieri neslēpa, ka Baltkrievijas kluba spēle viņa komandu ir šokējusi: "Pirmā pusstunda mums bija īsts murgs. Mēs zinājām, ka "BATE" ir laba komanda, un tās futbolsiti to arī pierādīja. Viņi bija ātrāki, bet mēs vienkārši netikām līdzi. Domāju, ka neizšķirts priekš mums ir labs iznākums, jo tomēr zaudējām divus vārtus. Gribu pateikties saviem spēlētājiem, kuri spēja ātri saņemties un centās mainīt spēles gaitu līdz pat mača beigām."

Gončarenko arī paironizēja par Baltkrievijas plašsaziņas līdzekļu attieksmi pirms šīs spēles: "Gribu pateikties Baltkrievijas medijiem, televīzijām, vietējiem žurnālistiem, jo viņi par mums neizrādīja nekādu interesi. Tas mums deva papildus motivāciju. Viņi rakstīja par "Dinamo" stadionu, par "Juventus", par viņu lieliskajiem spēlētājiem. Mēs zinām, kad dzimis Del Pjero un Nedveds, bet ko jūs zināt pat Rodionovu, Staseviču, Hagušu? Turpiniet tāda stilā."

Izmantotie resursi
uefa.com