Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Hearts'' treneris: ''RFS iesita lieliskus vārtus un tie mainīja spēles gaitu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Hearts'' treneris: ''RFS iesita lieliskus vārtus un tie mainīja spēles gaitu''
Robijs Nīlsons. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/FK RFS

Skotijas futbola komandas ''Heart of Midlothian'' galvenais treneris Robijs Nīlsons pēc izcīnītās uzvaras UEFA Eiropas Konferences līgas grupu turnīra spēlē pār RFS ar 2:1 akcentēja labo sākumu, kā arī RFS iesistos vārtus 39. minūtē, kuri ir mainījuši tālāko spēles gaitu.

Ceturtdienas vakarā trešo zaudējumu piecās UEFA Eiropas Konferences līgas spēlēs piedzīvoja RFS, kas izbraukumā ar 1:2 piekāpās Edinburgas ''Heart of Midlothian''. Tas nozīmē, ka grupu turnīru rīdzinieki noslēgs apakšgrupas pēdējā vietā, bet pēdējo maču tā aizvadīs nākamnedēļ savā laukumā pret Itālijas ''Fiorentina''.

''Spēli sākām ļoti labi. Spēlējām ar lielu enerģiju, izdarījām spiedienu uz pretinieku un tas vainagojās ar diviem gūtajiem vārtiem,'' savas komandas sniegumu pirmo 15 minūšu laikā slavēja Skotijas kluba galvenais treneris Robijs Nīlsons. Jau līdz 12. minūtei mājinieki iesita abus savus vārtus, kas tiem vēlāk palīdzēja nodrošināt uzvaru.

''Pēc tam pārstājām darīt to, kas mums nesa rezultātu. Sākām izdomāt liekas piespēles un pieņēmām vieglākos lēmumus. RFS iesita lieliskus vārtus, un tie mainīja turpmāko spēles gaitu,'' turpināja skotu galvenais treneris. ''Guvām mācību. Zinām, ka nevaram šādās spēlēs pārstāt spēlēt manierē, kas mums dod rezultātu.''

A grupā gan jau vienu kārtu pirms apakšgrupu turnīra beigām noskaidrojies, ka ārā no grupas izkļūs Turcijas komanda ''Basaksehir'' un Itālijas ''Fiorentina'', kurām abām ir izcīnīti desmit punkti. Trešo vietu ieņems ''Heart of Midlothian'', bet noslēdzošo turnīra debitante RFS.

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.İstanbul Başakşehir531111:210
2.Fiorentina531111:610
3.Heart of Midlothian52035:136
4.RFS50232:82

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...