Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Bayern" kvalificējas izslēgšanas spēlēm, "Napoli" pārspēj "City"

A grupa: "Bayern" kvalificējas izslēgšanas spēlēm, "Napoli" pārspēj "City"
"Napoli" uzbrucējs Edinsons Kavani
Foto: Alberto Pizzoli/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas A grupā tika aizvadītas divas spēles. Pirmo vietu un ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm nodrošināja Minhenes "Bayern", kas ar 3:1 savu skatītāju klātbūtnē pārspēja pastarīti "Villarreal". Savukārt "Napoli", pateicoties Neapolē izcīnītajai uzvarai ar 2:1 pār Mančestras "City", pakāpās uz otro vietu grupā, palielinot savas izredzes uz kvalificēšanos izslēgšanas mačiem.

"Bayern" sagādā piekto zaudējumu "Villarreal"

Minhenē vietējais "Bayern" uzņēma Spānijas "Villarreal". Bavārijas vienība jau pirms mača bija sev praktiski nodrošinājusi iekļūšanu nākamajā kārtā, savukārt spāņiem bija atlikušas vien teorētiskas izredzes uz 3. vietu grupā (ceļazīme uz Eiropas līgu).

Jau spēles trešajā minūtē mājinieki izvirzījās vadībā – pēc Toni Krosa piespēles labā pozīcijā nonāca Franks Riberī, kurš prasmīgi pārcēla bumbu pāri Djegu Lopezam, izvirzot vadībā bavāriešus – 1:0. Gūtie vārti nekādā mērā neizmainīja spēles ritējumu – bavārieši turpināja dominēt pār viesiem, nemitīgi apdraudot Lopeza sargātos vārtus. Laba iespēja rezultātu dubultot bija Arjenam Robenam, taču viņa izdarītais sitiens lidoja tieši virsū vārtsargam. Vadību bavāriešiem nostiprināt izdevās jau 23. minūtē – Timoščuka tālsitiens atsitās pret vārtu stabu, taču pie atlēcošās bumbas pirmais piesteidzās Mario Gomess, kurš netraucēti to ieraidīja jau tukšos vārtos. Puslaika otrajā daļā mājinieku spiediens mazinājās, tomēr viesiem, neskaitot Valero sitienu, Noieru pārspēt iespēju nebija. “Bayern” pārtraukumā varēja doties ar komfortablu divu vārtu pārsvaru.

Atgriezušies no pārtraukuma, laukuma saimnieki turpināja uzbrukt, iespiežot viesus aizsardzībā. Tas gan netraucēja “Villarreal” rezultāta starpību samazināt – De Guzmans 50. minūtē ar sitienu no gaisa bumbu ieraidīja “Bayern” vārtu stūrī – 1:2. Intriga gan izpalika, jo bavārieši spāņiem vairs neļāva izvērsties. Turpinājumā vairākas reizes uzbrukuma smailē nonāca Riberī. Pirmie mēģinājumi francūzim nebija sekmīgi. Vēlāk gan Riberī, atņemdams bumbu “Villarreal” aizsargiem, guva savus otros vārtus – pēc sadarbības ar Krosu tika apmānīts arī Djegu Lopezs, un 69. minūtē francūzis atjaunoja komfortablu divu vārtu pārsvaru – 3:1. Turpinājumā pāris reizes spēlēs nācās iesaistīties arī Noieream. Vislielākās grūtības vārtsargam sagādāja Marko Rubena sitiens 80. minūtē. Beigās "Bayern" varēja rezultāta starpību palielināt vēl, tomēr vārti mačā vairs netika gūti, spēlei noslēdzoties ar 3:1 bavāriešu labā. Uzvara Vācijas flagmanei nodrošina pirmo vietu A grupā un vietu izslēgšanas mačos.

"Napoli" uzvar un turpina cīņu par iekļūšanu nākamajā kārtā

Tikmēr Neapolē tika aizvadīta spēle par otro vietu A grupā, kurā “Napoli” uzņēma Premjerlīgā teicami spēlējošo Mančestras “City”.

Mača ievadā iniciatīva piederēja laukuma saimniekiem, tomēr ātri vien “City” spēli līdzsvaroja. Spēles ievadā komandas apmainījās ar vairākiem bīstamiem uzbrukumiem. Aizraujošā, uzbrukumiem bagātā spēlē rezultāts tika atklāts 17. minūtē, kad pēc stūra sitiena Edinsons Kavani bumbu ar galvu ieraidīja vārtu tuvajā stūrī, apmānot Hārtu un vadībā izvirzot Neapoles vienību – 1:0. Pēc nepilnas minūtes Kavani izmantoja viesu apjukumu, vēlreiz bīstami apdraudot viesu vārtus, taču "City" spēja atgūties. Vispirms mazliet vārtiem garām sita Silva, vēlāk laba iespēja no vārtu priekšas izcelties bija arī Balotelli, kurš 33. minūtē, pielabodams Silvas rikošetu, arī panāca izlīdzinājumu – 1:1. Pirmā puslaika izskaņā daudz pārliecinošāk izskatījās “City” futbolisti, kuri ne reizi vien vēl varēja iegūt vadību pirms puslaika beigām, tomēr iespējas izmantotas netika, komandām atpūtā ejot pie neizšķirta – 1:1.

Jau otrā puslaika sākumā Andrea Dosena lieliski asistēja Edinsonam Kavani, kurš ar spēcīgu sitienu vārtu apakšējā stūrī pārspēja Hārtu, gūstot savus otros vārtus un atjaunojot “Napoli” vadību – 2:1. Spēle kļuva atvērtāka – "City" centās rezultātu izlīdzināt, līdz ar to mājiniekiem bija labas iespējas atbildēt ar pretuzbrukumiem. Silva pāris reizes mēģināja uzbrukt no tālienes. Tikmēr "Napoli" uzbrukumi pārsvarā tika veidoti caur labo flangu, kur aktīvi darbojās Kristiāns Madžo.

Spēle krietni saasinājās brīdī, kad laukumā devās Serhio Aguero, kurš nomainīja nemanāmo Džeko. Gan Balotelli, gan arī Aguero lika krietni pasvīst De Sanktim, lai nosargātu mājinieku vārtus neiņemtus. Tiesa, darba otros vārtos netrūka arī Hārtam. Viņš komandu paglāba pēc Hamšika sitiena, kā arī vairākas reizes pārtvēra bīstamus centrējumus gar vārtiem. Lai arī "City" bija iespējas saglābt vismaz punktu, "Napoli" prasmīgi nosargāja uzvaru.

A grupā pēdējā spēļu kārta tiks aizvadīta 7. decembrī, kad Mančestrā viesosies Minhenes "Bayern". Lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm, "City" obligāti ir jāizcīna uzvara, kā arī arī jācer uz "Napoli" punktu zaudējumu pret pastarīti "Villarreal".

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs, A grupa (5. kārta)

SpēleRezultātsVārtu guvēji
"Bayern" - "Villarreal"3:1 (2:0)Riberī 3'; 69'; Gomess 23' - De Guzmans 50'
"Napoli" - "Manchester City"2:1 (1:1)Kavani 17'; 49' - Balotelli 33'

A grupas tabula

V.KomandaSUNZVārtiP
1.Bayern541011:413
2.Napoli52218:68
3.Manchester City52127:67
4.Villarreal50052:120
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-11-22 23:51, pirms 12 gadiem
Lielisks mačs ar lielisku rezultātu!
Pelnīta Napoli uzvara Rezultāts tik pat labi varēja būt 4:1 napoli labā!
Un daži bija tik neapmierināti, ka city 3. grozā Būs atbilstoši vietai

  +5 [+] [-]

, 2011-11-22 23:51, pirms 12 gadiem
Simpatizē abas komandas gan Napoli, gan City, taču tiks tikai viena.

Domāju ,ka ātrāk bija jālaiž Aguero ,Džeko pašvaks šodien.
Slēpts komentārs: smiegs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-23 00:04, pirms 12 gadiem
City mačš visnotaļ interesants , un izskatijās ka Napoli vairāk gribēja uzvaru , tapēc apsveicu viņus ar uzvaru. Lainukā , bet manuprat Mančīnī sevi iegāza ar spēlētāju rotāciju , jo piemēram Zabaletu ar Ričardsu vienkārši nevar salīdzināt un Džeko arī šodien bija pilnigakaa nullle..

  +6 [+] [-]

, 2011-11-23 00:43, pirms 12 gadiem
Jocīgi, ka pirms kāda laika City vadība teica, ka prioritāte ir ČL, te beigās netiks ārā no grupas, bet EPL visiem pa priekšu nesas

     [+] [-]

, 2011-11-23 01:36, pirms 12 gadiem
Protams, ka Benfika ir krutāka par kaut kādu tur "United". Par to jau neviens nešaubās.
Bet Napoli malači! Iepiecināja ne pa jokam, bet jānoved viss līdz galam.

     [+] [-]

, 2011-11-23 01:41, pirms 12 gadiem
Labi vien ir, ka atrodas komandas, kuras var apspēlēt MCity

  +1 [+] [-]

, 2011-11-23 01:41, pirms 12 gadiem
Men_in_Blue rakstīja: Villareal izskatās vnk traģiski
Nu City kā jau City Nebrīnīšos ja netiks uz Play-off
tu vismaz esi apskatījies uz Villareal sastaavu,ko var gribēt ja reāli ir viens vienpadsmitnieks,tālāk ir tikai jaunie un no sākumsastāva kādi 4 vai 5 traumēti,noņem Bayern Gomezu,Lāmu,Ribery un vēl pāris dzeku un tad varēsi runāt

  +2 [+] [-]

, 2011-11-23 02:02, pirms 12 gadiem
man jau liekās,ka gaiši zilie čaļi liek akcentu uz premjerlīgu.nevar visu uzreiz.

  -4 [+] [-]

, 2011-11-23 02:08, pirms 12 gadiem
teemu rakstīja: man jau liekās,ka gaiši zilie čaļi liek akcentu uz premjerlīgu.nevar visu uzreiz.
kaa var kko tik stulbu pateikt

     [+] [-]

, 2011-11-23 07:18, pirms 12 gadiem
Men_in_Blue rakstīja: United nospēlēja 2-2 ar Benfiku. Tas tgd nozīmē, ka MU un Benfika ir vienlīdz ''kruti'' ?
Stulbi kko spriest pēc 1 spēles...
Dotaja bridi un spele ja ja ne labaki par united bet kopuma ne.

     [+] [-]

, 2011-11-23 08:54, pirms 12 gadiem
Malači Bayern - ja pēc izlozes uzreiz likās, ka visādi scenāriji var gadīties, jo grupa tika uzskatīta par "nāves", tad spēļu gaitā atklājās, ka Bayern kopumā samērā viegli izsoļoja šai grupai cauri!! Manā vērtējumā Bayern šobrīd ir "world class" līmenī, Napoli un City - stipru klubu līmenī, bet Villa - viduvēja stipruma Eiropas klubs.
PS. Kavani man vnk atgādina kaut kādu zombiju no vecajām amerikāņu šausmenēm, tīri vizuālajā ziņā

  +2 [+] [-]

, 2011-11-23 09:49, pirms 12 gadiem
Diemžēl jāatzīst, ka pelnīts zaudējums, Napoli labi izvēlējās taktiku un lieliski to realizēja, vēlu veiksmi viņiem play off (neticu, ka viņi neuzvarēs Villareal), ļoti simpātiska komanda. Pirmā sezona ČL varbūt nepadevās tik laba cik gribētos, tomēr iegūta pieredze, ko nevar nopirkt par jebkādu naudu, un sezona līdz šim ir bijusi kā sapnis, tādēļ nav iemesla bēdāties, pozitīvi tas, ka esmu drošs, ka EL tiks izmantota tuvāko rezervistu spēles praksei un varēs koncentrēties uz EPL un FA kausu, kas šosezon ir prioritāte. Par spēli, Džeko neparādija gaidīto, prasījās ātrāk maiņa pret Aguero, bet viņam laikam bija problēmas ar kāju, turklāt Mančīni cerēja uz centrējumiem un tam bija vajadzīgs garš CF. Zaba ļoti švaks, bet pati švakākā ir aizsardzība, to ir jāuzlabo, ar tādu ČL gūt panākumus grūti (EPL var iesist 6 golus pretiniekiem, kas to kompensē

  +2 [+] [-]

, 2011-11-23 09:52, pirms 12 gadiem
Budenjūns rakstīja: Briesmigaka spele no Kolarova un Zabaletas puses kadu jeb kad esmu redzejis.
Kolarovam nebija ne vainas vien daži neprecīzi krosi, Zaba gan bija briesmīgs, biju domājis, ka spēlēs M. Ričards, tomēr Mančīni palika uzticīgs rotācijai. Visu laiku rotējot fullbackus sapratne aizsargu starpā pieklibo, tas acīmredzami atspoguļojas uz spēli aizsardzībā, jācer, ka rotācija atmaksāsies sezonas beigās, jo fullbeki nebūs pārāk noguruši.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-23 09:53, pirms 12 gadiem
Assasinss' rakstīja: Lielisks mačs ar lielisku rezultātu!
Rezultāts tik pat labi varēja būt 4:1 napoli labā!
tik pat labi varēja būt 3:2 City labā, ja Balotelli būtu realizējis iespējas

  -1 [+] [-]

, 2011-11-23 09:57, pirms 12 gadiem
Nekad neviens no vadības nav teicis, ka ČL ir prioritāte, lūdzu ieliec linku, ja tā apgalvo. Prioritāte pagājušgad bija tikšana ČL, bet šogad bija uzdevums izkļūt no grupas (kas par 99% nav izpildīts), iegūt pieredzi ČL un cīnīties par uzvaru EPL. Starp citu biļetes uz ČL spēlēm maksā gandrīz uz pusi lētāk nekā uz EPL, turklāt spēles pret Napoli un Villareal nebija izpārdotas, bet visas pēdējās spēles EPL ir sold out
idiotisma manifestācija rakstīja: Jocīgi, ka pirms kāda laika City vadība teica, ka prioritāte ir ČL, te beigās netiks ārā no grupas, bet EPL visiem pa priekšu nesas

     [+] [-]

, 2011-11-23 10:08, pirms 12 gadiem
jā, vēl gribēju paslavēt Balotelli, kurš esot spēlējis būdams slims, viņš man sāk patikt arvien vairāk tas no teamtalk:
Balotelli had a number of other chances and was also sick on the field.Mancini rubbished suggestions the maverick Italian forward might have been ill after being spotted in a pizzeria in Naples with his girlfriend on the eve of the match.
Mancini said: "He was sick but he didn't have many problems. He has a small fever, it was nothing serious.
"He had my permission to see his girlfriend for half an hour - it was only to say hello to his girlfriend in a pizzeria. He did not have a pizza."

  -1 [+] [-]

, 2011-11-23 10:26, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Nekad neviens no vadības nav teicis, ka ČL ir prioritāte, lūdzu ieliec linku, ja tā apgalvo. Prioritāte pagājušgad bija tikšana ČL, bet šogad bija uzdevums izkļūt no grupas (kas par 99% nav izpildīts), iegūt pieredzi ČL un cīnīties par uzvaru EPL. Starp citu biļetes uz ČL spēlēm maksā gandrīz uz pusi lētāk nekā uz EPL, turklāt spēles pret Napoli un Villareal nebija izpārdotas, bet visas pēdējās spēles EPL ir sold out
Da nu labi nerunā auzas. Komandai kas brauc pāri Epl visiem ar cļarulli nevar būt mērķis ČL ņemt dalību, pabraukāt pa eiropu, ievērtēt kādi ir futbola laukumi citur, un varbūt izcīnīt kādu punktu. tač pats saproti. Ja taa būtu, tad nebūtu tās izmisīgās maiņas spēles beigās pret Napoli..Āā un par biļetēm, uz čl mājas spēlēm ir gandrīz uz pusi dārgāk nekā uz Epl. Man ir ārzemju internets, tikko iemetu aci

  -1 [+] [-]

, 2011-11-23 10:32, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Nekad neviens no vadības nav teicis, ka ČL ir prioritāte, lūdzu ieliec linku, ja tā apgalvo. Prioritāte pagājušgad bija tikšana ČL, bet šogad bija uzdevums izkļūt no grupas (kas par 99% nav izpildīts), iegūt pieredzi ČL un cīnīties par uzvaru EPL. Starp citu biļetes uz ČL spēlēm maksā gandrīz uz pusi lētāk nekā uz EPL, turklāt spēles pret Napoli un Villareal nebija izpārdotas, bet visas pēdējās spēles EPL ir sold out
Nākamā spēle mājās pret Stoke Epl ietvaros ir biļetes

     [+] [-]

, 2011-11-23 10:44, pirms 12 gadiem
protams, ka City gribēja labi nospēlēt ČL un vinnēt Napoli, par to neviens normāls cilvēks nešaubās, es saku tikai to, ka neviens no vadības necerēja, ka City šogad vinnēs ČL un EPL šogad ir prioritāte, par to liecina arī bonusu sistēma, kas tiek piemērota spēlētājiem
angelos33 rakstīja: Da nu labi nerunā auzas. Komandai kas brauc pāri Epl visiem ar cļarulli nevar būt mērķis ČL ņemt dalību, pabraukāt pa eiropu, ievērtēt kādi ir futbola laukumi citur, un varbūt izcīnīt kādu punktu. tač pats saproti. Ja taa būtu, tad nebūtu tās izmisīgās maiņas spēles beigās pret Napoli..Āā un par biļetēm, uz čl mājas spēlēm ir gandrīz uz pusi dārgāk nekā uz Epl. Man ir ārzemju internets, tikko iemetu aci

     [+] [-]

, 2011-11-23 10:50, pirms 12 gadiem
angelos33 rakstīja: Nākamā spēle mājās pret Stoke Epl ietvaros ir biļetes
Manchester City Fixtures | Ticket Information &... nākamā spēle mājās nav pret Stoke, pret Stoke (tuvākā spēle uz kuru vēl ir biļetes) ir tikai 4 pēc kārtas un 2. mājas spēle, turklāt tās vietas, kas ir palikušas ir sliktas (lai gan tiešām sliktas vietas City stadionā nemaz nav), tās ir 3 standā. Cenas uz EPL ir dārgākas, to varēsi redzēt šajā pašā linkā, ja tiksi tālāk, vēl lielāka cenu atšķirība būs tiem, kam ir seasonticket vai vismaz member karte

     [+] [-]

, 2011-11-23 12:32, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: protams, ka City gribēja labi nospēlēt ČL un vinnēt Napoli, par to neviens normāls cilvēks nešaubās, es saku tikai to, ka neviens no vadības necerēja, ka City šogad vinnēs ČL un EPL šogad ir prioritāte, par to liecina arī bonusu sistēma, kas tiek piemērota spēlētājiem
Ook, nestriideeshos, izskataas, ka tu straadaa Mcity sistēmā. Nu jaa, veel jau par ātru spriest Nav teikts ka Napoli pēdējā kārtā uzvarēs villarreal..taa kaa viss veel var buut. Bet būs interesanti Junaitedam kurš paliks 2. vietā grupā Vot varētu viņus pēctam ieloozēt pret Real vai Inter vai Barcelonu.

     [+] [-]

, 2011-11-23 12:41, pirms 12 gadiem
ja Napoli nevinnēs Villareal, tā būs sensācija, tādēļ pārāk uz to neceru, lai gan Napoli iet grūti pret vājāk komandām A sērijā, tāpēc pilnīgi bezverīgi tas nav, atliek vien tāds sīkums kā vinnēt Bayern bet mājās un ņemot vērā, ka viņiem šī spēle nenozīmē tik daudz tas ir iespējams.
Par MU domāju, ka viņi tiks ārā no grupas, bet zaudēs pirmajam patiešām stiprajam pretiniekam (Barsai, Real, Bayern, iespējams arī jebkuram no A sērijas klubiem).
angelos33 rakstīja: Ook, nestriideeshos, izskataas, ka tu straadaa Mcity sistēmā. Nu jaa, veel jau par ātru spriest Nav teikts ka Napoli pēdējā kārtā uzvarēs villarreal..taa kaa viss veel var buut. Bet būs interesanti Junaitedam kurš paliks 2. vietā grupā Vot varētu viņus pēctam ieloozēt pret Real vai Inter vai Barcelonu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-23 17:36, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: tik pat labi varēja būt 3:2 City labā, ja Balotelli būtu realizējis iespējas
Napoli to neizmantoto iespēju bija vairāk, turklāt pāris uzdāvināja paši city.Uzskatu, ka Aguero bija jālaiž laukumā daudz ātrāk, jūtami atdzīvojās uzbrukums, Džeko bija nemanāms, tāpat slikta spēle Kolarovam.

     [+] [-]

, 2011-11-23 17:54, pirms 12 gadiem
Tas atkarīgs no tā ko uzskata par iespējām gūt vārtus, bet noteikti tādas Napoli netrūka. Pēc spēles jau visi gudri, domāju galvenā kļūda bija nespēlēt ierastajā formācijā (goal.com par šo labs raksts), par Aguero iekavēto maiņu piekrītu, bet jāņem vērā, ka viņš nebija 100% gatavs spēlēt tāpēc ilgu laiku neizturētu, un noteikti ir arī citi apstākļi kurus mēs nezinām. Tāpat acīmredzot Mančīnī cerēja uz centrējumiem, kuriem nepieciešams garš CF soda laukumā, kā izrādījās tas nenesa rezultātu.
Assasinss' rakstīja: Napoli to neizmantoto iespēju bija vairāk, turklāt pāris uzdāvināja paši city.Uzskatu, ka Aguero bija jālaiž laukumā daudz ātrāk, jūtami atdzīvojās uzbrukums, Džeko bija nemanāms, tāpat slikta spēle Kolarovam.