Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Savainojumus Čempionu līgas spēlēs gūst Ovens un Švainštaigers

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Savainojumus Čempionu līgas spēlēs gūst Ovens un Švainštaigers
Bastianam Švainštaigeram lauzts atslēgas kauls
Foto: AFP/Scanpix

Kādu laiku savām komandām nevarēs palīdzēt angļu uzbrucējs Maikls Ovens un vācu pussargs Bastians Švainštaigers, kuri trešdienas vakarā guva savainojumus UEFA Čempionu līgas mačos.

"Manchester United" rezervists Maikls Ovens vakar spēlē pret rumāņu "Otelul Galati" (2:0) tika pie iespējas iziet sākumsastāvā. Pieredzējušais uzbrucējs 8. minūtē pirmo vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja Antonio Valensijam, taču jau pēc pāris minūtēm bija spiests laukumu pamest augšstilba savainojuma dēļ. Traumu 31 gadu vecais uzbrucējs guva brīdī, kad pirms rezultatīvās piespēles izdarīšanas sniedzās līdz bumbai.

"Sarūgtināts par savainojumu. Kad sniedzos pēc bumbas, cenšoties piespēlēt Valensijas vārtu guvumā, sajutu sāpes muskulī. Ļoti gaidīju šo iespēju spēlēt. Jācer, ka savainojums nav pārāk nopietns un jau drīz varēšu atkal spēlēt," pēc spēles izteicās Ovens, kura nespēlēšanas laika apjoms pagaidām vēl nav noteikts.

Aptuveni pusotru mēnesi futbolu spēlēt nevarēs arī Minhenes "Bayern" un Vācijas izlases pussargs Bastians Švainštaigers, kurš ar 3:2 uzvarētajā spēlē pret "Napoli" lauzis atslēgas kaulu. Sportistam šodien tiks veikta operācija.

"Ārsti saka, ka viņš nespēlēs 4-6 nedēļas. To, cik ilgi viņš patiešām nevarēs mums palīdzēt, varēsim nojaust tad, kad Bastians uzsāks rehabilitācijas posmu. Protams, viņa ļoti pietrūks, jo Švainštaigers ir mūsu vidējās līnijas, kas bija lieliskā formā, svarīga sastāvdaļa," teica "Bayern" galvenais treneris Jups Hainkess.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs: Badr Hari

  +2 [+] [-]

, 2011-11-03 09:53, pirms 13 gadiem
Badr Hari rakstīja: o fck, astes kauls, tas ir nenormāli sāpīgi. Kad jau atsit, nevar paiet, kādas sāpes, ja salauž. Lai veseļojas.

Un Ovenam jābeidz sevi mocīt, jāsaka ardievas lielajam futbolam. Lai iet trenēt jaunos.
es domaaju ka Ovenam ljoti gribas pieraadiit ka joprojaam ir lielisks uzbruceejs neskatoties uz visaam traumaam. Diemzheel liktenis tik pat neveiksmiigs kaa Paharam

     [+] [-]

, 2011-11-03 09:54, pirms 13 gadiem
Badr Hari rakstīja: o fck, astes kauls, tas ir nenormāli sāpīgi. Kad jau atsit, nevar paiet, kādas sāpes, ja salauž. Lai veseļojas.

Un Ovenam jābeidz sevi mocīt, jāsaka ardievas lielajam futbolam. Lai iet trenēt jaunos.
Lauza atslēgas kaulu, kad uz rokas nosēdās pēc gaisa divcīņas, nevis kā tu astes kaulu

     [+] [-]

, 2011-11-03 10:06, pirms 13 gadiem
archdevil rakstīja: Lauza atslēgas kaulu, kad uz rokas nosēdās pēc gaisa divcīņas, nevis kā tu astes kaulu
Jostvai, toč nepareizi izlasīju.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-03 10:48, pirms 13 gadiem
nu mūsdienu medicīna... lauzis atslēgas kaulu un pēc 4-6 nedēļām iespējams spēlēs

     [+] [-]

, 2011-11-03 11:04, pirms 13 gadiem
Rehabilitācija pēc atslēgas kaula lūzuma varētu būt aptuveni 2 mēnešu ilga. Tas galīgi nav labi, bet gan jau Heinkess kaut ko izdomās. Rezerves "Bayern" ir pietiekami labas.