Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: Aguero kompensācijas laikā nodrošina "City" pirmo uzvaru

A grupa: Aguero kompensācijas laikā nodrošina "City" pirmo uzvaru
Serhio Aguero
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas A grupā tika aizvadītas trešās kārtas spēles. Pie pirmā panākuma tika Mančestras "City" futbolisti, kas ar 2:1 pārspēja spāņu "Villarreal". Savukārt otrā spēlē Itālijā starp Minhenes "Bayern" un Neapoles "Napoli" tika fiksēts neizšķirts - 1:1.

"Bayern" nespēj pārsvaru pārvērst uzvarā

Minhenes "Bayern" Neapolē ieradās kā grupas līdervienība, un savu statusu apstiprināja jau spēles 2. minūtē - pēc Žeromē Boatenga izcilās piespēles bumbu vārtos raidīja Toni Kross, panākot 1:0 bavāriešu labā. Pēc vārtu guvuma aktivizējās arī "Napoli" futbolisti, kuri bumbu sāka kontrolēt vairāk, veidojot uzbrukumus uz Manuela Noiera sargātajiem vārtiem, tomēr reālākus vārtu gūšanas momentus radīja viesu futbolisti. No sākuma Mario Gomess, atrazdamies labā pozīcijā, sita pāri vārtiem, bet vēlāk mājiniekus pēc Boatenga sitiena glābt bija spiests vārtsargs De Sanktis.

Puslaika otrajā daļā jau spēles noteikumus diktēt pārliecinoši sāka "Napoli" futbolisti, kuru pūliņi atmaksājās 42. minūtē, kad pēc izcilā Madžo reida bezspēcīgs vārtu priekšā bija Badštubers, no kura bumba ielidoja Noiera sargātajos vārtos - 1:1. Līdz ar šiem vārtiem pārtrūka Noiera jaunā rekorda turpināšanās (neilaisti vārti vairāk nekā 1100 minūtēs). Lai arī pēc zaudētajiem vārtiem "Bayern" futbolisti vēl centās nodrošināt sev pārsvaru pirms puslaika beigām, tomēr tas neizdevās, komandām pārtraukumā ejot pie neizšķirta - 1:1

Spēles otrais puslaiks iesākās ar pamatīgu bavāriešu ofensīvu, tomēr vadību atjaunot neizdevās, lai arī iespējas bja izcilas. Vispirms paša nopelnīto 11 metru soda sitienu realizēt nespēja Mario Gomess, bet nedaudz vēlāk divas lieliskas iespējas neizmantoja Tomass Millers. Lielais viesu pozicionālais pārsvars nemazinājās, tomēr ļoti organizēta bija "Napoli" aizsardzība, kas neļāva viesiem izvērsties pie mājinieku soda laukuma. Turpinājumā arī "Napoli" futbolisti sāka uzbrukt, taču viņu uzbrukumi pārsvarā beidzās bez sitieniem, turpretī "Bayern" turpināja izšķērdēt savas izdevības. Vislabākā iespēja pēc ātrā uzbrukuma izraut uzvaru 86. minūtē radās Švainštaigeram, taču viņa sitienu bez īpašām pūlēm tvēra De Sanktis. Atlikušajā spēles daļā nevienai no komandām neko ievērības cienīgu neizdevās parādīt, kā rezultātā neizšķirts - 1:1.

Aguero kompensācijas laikā nodrošina "City" pirmo uzvaru Čempionu līgā

Pašā spēles sākumā "City" futbolisti centās vairākas reizes uzbrukt, taču pirmā vārtu gūšanas izdevība parādījās viesiem, kuri to arī izmantoja - pēc Džo Hārta atvairītā Rossi sitiena pirmais pie bumbas piesteidzās Kani, kurš to trieca vārtu apakšējā stūrī, 4. minūtē jau panākot 1:0 "Villarreal" labā. Pēc vārtu guvuma "City" sāka krietni vairāk uzbrukt, izveidojot arī bīstamus momentus. "Villarreal" vārtsargam Djegu Lopesam darba netrūka - viņš komandu glāba neskaitāmas reizes pēc "City" spēlētāju sitieniem. Lai arī kā viesi centās savu pārsvaru noturēt, "City" 42. minūtē tomēr guva vārtus - Marčena izklupienā cenšoties izsist bumbu ārā, iesita to pats savos vārtos, rezultātam izlīdzinoties - 1:1.

Uzreiz pēc pārtraukuma lielisku iespēju neizmantoja Džeko, kurš pēc Zabaletas piespēles nespēja pārspēt Lopesu no vārtu priekšas. Pēc nepilnām piecām minūtēm labs moments pie otriem vārtiem bija viesiem, taču Rossi izdarīto sitienu atvairīja Hārts. Otrā puslaika vidusdaļā "Villarreal" futbolisti spēli izlīdzināja, radot bīstamus uzbrukumus. Laikam ejot, arvien vairāk savu spēli sāka uzpiest mājinieki, tomēr ar vārtu gūšanu viņiem nesekmējās. No sākuma Džeko neizdevās sitiens ar galvu no vārtu priekšas, pēc tam līdzīgu iespēju neizmantoja Pablo Zabaleta. Šķita, ka "City" spēlētāji jau samierinājušies ar neizšķirtu, tomēr kompensācijas laikā tika izrauta uzvara - Zabaletas piespēli no labā flanga vārtu guvumā pārvērta Serhio Aguero, panākot 2:1 pašās spēles beigās.

Šis "City" bija pirmais panākums Čempionu līgā vispār, savukārt "Villarreal" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs, A grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
"Manchester City" - "Villarreal"2:1 (1:1)Marčena s.v. 42' Aguero 90+3' – Kani 4'
"Napoli" - "Bayern"1:1 (1:1)Badštubers s.v. 42' – Kross 2'

A grupa

V.KlubsSUNZVAP
1.Bayern32105:17
2.Napoli31204:25
3.Manchester City31113:44
4.Villarreal30031:60

     [+] [-]

, 2011-10-18 23:46, pirms 13 gadiem
Aguero noeikti paliks cilvekiem atmina,ka pedejo sekunzu varonis, neskaitamas speles vina laiks ir tiesi pedeja minute!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-18 23:50, pirms 13 gadiem
Diezgan solīda spēle no Napoli puses - nospēlēja aptuveni savu spēju robežās pret tik spēcīgu komandu kā Bayern, tādēļ neapmierinātībai nav pamata. Pēc 2. puslaika izskatījās, ka arī Bayern nebija nekas pret neizšķirtu. Kopumā spēle bija diezgan interesanta, pat ņemot vērā dažbrīd dīvainos tiesneša lēmumus.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-18 23:51, pirms 13 gadiem
Apsveicu City ar uzvaru.!
tagad šajā grupā manuprāt skaidrs ka pa otro vietu cīnīsies Napoli un City.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-19 00:03, pirms 13 gadiem
"Bayern" ielaida vārtus
Bet domāju, ka izbraukā niča pret "Napoli" ir oky !
Tāpat no grupas kā pirmie izies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-19 00:55, pirms 13 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: tik nožēlojamu spēli kādu spēlēja Bayern līdz ar pēdējām 10 min. nebiju sen redzējis! 1:1 pret Napolli, bet tu vari izraut uzvaru , bet negribi !! kas par lietu!??Protams glory united, bet bayern sodien pievīla, tāpat arī džungurs pa pieskari! tiesneši varēja droši dot soda sitienu kad tika nopļauts ribery
par džunguru piekrītu. Pat MC izvilka pedeja minūtē uzvaru. A bayern ņem un iesit savos vārtos + vēl neiesit pendeli

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 01:02, pirms 13 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: tik nožēlojamu spēli kādu spēlēja Bayern līdz ar pēdējām 10 min. nebiju sen redzējis! 1:1 pret Napolli, bet tu vari izraut uzvaru , bet negribi !! kas par lietu!??Protams glory united, bet bayern sodien pievīla, tāpat arī džungurs pa pieskari! tiesneši varēja droši dot soda sitienu kad tika nopļauts ribery
ja neesi pamanījis tad nu Napoli jau kādu laiku nav peramais klubs un mani nemaz neizbrīna ka Bayern nemetās neskaitāmos uzbrukumos lai ar bija pārsvars,jārespektē pretinieks tomēr ir,citādi viens pretuzbrukums un 1:1 vietā 1:2

     [+] [-]

, 2011-10-19 02:35, pirms 13 gadiem
Prieks, ka beidzot bumba Bayern vārtos! Agrāk vai vēlāk tam bija jānotiek, un labi, ka Napoli paņēma punktu. Būs interesantāk, vienīgi Villareal neattaisno cerības - bet nu vēl redzēsim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-19 09:50, pirms 13 gadiem
Super svarīga uzvara, beidzot uzvara ČL, līdz šim komandu šajā turnīrā nevarēja pazīt. Arī šādā veidā izcīnīta uzvara noteikti vairos pārliecību. Aguero jau lēnām kļūst par kluba leģendu. Bet kopumā tā nebija labākā spēle, daudz ko sabojāja stulbi ielaistais gols jau pašā sākumā, atkal rupja aizsargu laža, ceru, ka nākamā transfēru perioda top mērķis būs top klases CB, vai arī tad man labāk patiktu, ja Mančīnī jau sāktu iespēlēt Saviču pamatā. Neraksturīgi klusa spēle Silvam, bet es domāju, ka viņš nav 100% vesels, pēc spēles pret Villa BBC Manchester teica, ka viņš piekliboja, iedams pa tuneli pēc spēles. Yaya ČL izskatās ļoti labi un Kolarovs, ČL tomēr ir pilnīgi cits futbols salīdzinājumā ar EPL, līdz ar to tam jāpielāgojas.

     [+] [-]

, 2011-10-19 09:56, pirms 13 gadiem
par Viasat komentētāju, ir progress salīdzinot ar iepriekšējo spēli, lai gan pašā sākumā sajaukt un pateikt, ka Villa vinnēja City iepriekšējā spēlē nav OK. Arī spēlētāju vārdu, uzvārdu izrunu var precizēt pirms spēles. Tomēr viņš pareizi saprata AJ-Barry maiņu un Yaya virzīšanu uz priekšu. Varēja gan papētīt pirms spēles, ka Nasri, Silva, Aguero un Džeko ir šīs sezonas City starta sastāva pamatmodelis (ja visi veseli) un tas nenozīmē pāriešanu uz 442, bet to varbūt tiešām zin tikai City fani. Arī points, ka Balotelli varētu tagad izkonkurēt Džeko no pamatsastāva bija OK, es tiešām domāju, ka tā varētu notikt, vismaz un pāris nākamajām spēlēm, jo strikeru rangs City nepārtraukti mainās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-19 13:17, pirms 13 gadiem
Tad jau var lamāt arī Napoli, kas pie 1:1 var izraut uzvaru, bet negrib. Niča abām komandām ir gana labs rezultāts, Bayern cer uz uzvaru savā laukumā un tāpat 1.vietu, Napoli savukārt ar šito ir ļoti tuvu 2.vietai.

1:1 pret Napolli, bet tu vari izraut uzvaru , bet negribi !! kas par lietu!??

     [+] [-]

, 2011-10-19 14:37, pirms 13 gadiem
Kūns Aguero ir OK, jo tā ir viņa iesauka, kas pat uz krekla rakstīta. Traģiskāk bija Leskotu nosaukt par Loskotu un De Jonga vārdu viņš nepareizi izrunāja visu laiku, neatceros vairs kā. Ja Balotelli nāks pie prāta, viņš var kļūt par labāko uzbrucēju pasaulē, bet šobrīd paļauties tikai uz viņu ir pārāk liels risks. Attiecībā uz Tevesu par 99% skaidrs, ka viņš pret MU nespēlēs un ļoti iespējams, ka viņš par City vairs nespēlēs nekad. Un tas ir pareizs lēmums. Ja visi uzbrucēji ir veseli, viņš City nemaz nav vajadzīgs, varbūt vienīgi kā impact sub viņš derētu, bet nav prātīgi turēt viņu šādai lomai. Galvenais dabūt par viņu iespējami labu naudu un nopirkt vietā labu uzbrucēju, RVP variants man liekas ļoti OK.
Budenjūns rakstīja: Jā es atceros ka kun Aguero nosauca par Kūnu Aguēro.
Ceru ka Bolatelli izkonkurēs Dzeko. Kaut beidzot atgrieztos Tevezs jo šādās spēlēs viņš ir vajadzīgs, ceru ka viņš atgriezīsies spēlē pret MU.