Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Indzagi pēc uzvaras Milānas kaujā: "Līdz sapņa piepildīšanai atlicis viens solis"

Emils Ozerinskis

Indzagi pēc uzvaras Milānas kaujā: "Līdz sapņa piepildīšanai atlicis viens solis"
Simone Indzagi. Foto: Zumaperss/Scanpix

LETA--AFP. Lai piepildītu sapni un iekļūtu UEFA Čempionu līgas finālā vēl jāsper viens solis, pēc panākuma sacensību pusfināla pirmajā mačā pār principiālo pretinieci "AC Milan" norādīja "Inter" komandas galvenais treneris Simone Indzagi.

UEFA Čempionu līgas pusfināla Milānas derbijā pirmajā duelī "Inter" ar 2:0 pārspēja pilsētas konkurenti AC "Milan". Abus vārtus "Inter" guva jau pašā mača sākumā - astotajā minūtē precīzi sita Edins Džeko, bet trīs minūtes vēlāk Henrihs Mhitarjans panāca 2:0. Atbildes spēle notiks 16.maijā.

"Aizvadījām spīdošu pirmo puslaiku, tomēr rezultāts nav tik labs, salīdzinājumam ar laukumā paveikto," pēc spēles sacīja Indzagi. "Arī otrajā puslaikā spēlējām labi, ja neskaita Sandro Tonali sitienu pa vārtu stabu."

"Kopumā tiešām pozitīvs vakars, kas mums sniedz lielu gandarījumu. Tomēr mums vēl nedaudz pietrūkst, lai sasniegtu sapni, kuram ticējām kopš augusta," norādīja "Inter" galvenais treneris. "Vēl ir septiņas dienas līdz atbildes spēlei un mums būs jāsper viens pēdējais solis uz priekšu."

Tikmēr AC "Milan" galvenais treneris Stefano Pioli pēc zaudējuma sacīja, ka viņa komanda joprojām tic labvēlīgam rezultātam divu spēļu summā. "Zinu savus spēlētājus. Zinu, ka mēs varam spēlēt labāk," teica Pioli. "Nākamās nedēļas spēle psiholoģiski būs ļoti grūta abām komandām, jo mums joprojām ir iespēja sasniegt finālu."

"Mums būs iespējas gūt vārtus un likt viņiem uztraukties," piebilda "AC Milan" treneris. "Protams, ka būs grūti. Tā nebūs nekāda pastaiga parkā, tomēr tas ir futbols."

Čempionu līgas fināls norisināsies 10.jūnijā Stambulā.

Izmantotie resursi:
LETA