Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vai "Tottenham" arī Londonā pārsteigs "Milan"?

Vai "Tottenham" arī Londonā pārsteigs "Milan"?
"Tottenham" spēlētāji Garets Beils (no kreisās) un Benuā Asū-Ekoto
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgā divu astotdaļfinālu atbildes spēlēs Anglijas Premjerlīgas komanda "Tottenham Hotspur" tiksies ar A Sērijas līdervienību "Milan", kas savā laukumā zaudēja ar 0:1. Tikmēr Gelzenkirhenē "Schalke ar Raulu ierindā cīnīsies pret spāņu "Valencia". Pirmajā spēlē tika fiksēts rezultatīvs neizšķirts 1:1.

Četras spēles Čempionu līgā savā laukumā - četras uzvaras "Tottenham"

Par spīti bukmeikeru prognozēm, pirmajā spēlē "Tottenham” ar 1:0 viesos pieveica "Milan”, tādējādi pievienojot kārtējo sasniegumu savam šīs sezonas Čempionu līgas sarakstam. Vienīgos vārtus desmit minūtes pirms mača beigām guva Pīters Kraučs, taču vislielāko ažiotāžu izraisīja Dženāro Gatuzo nesavaldība un mešanās virsū pretiniekiem, kā rezultātā UEFA itālietim piesprieda piecu spēļu diskvalifikāciju.

"Tottenham” komandā pašlaik aktuālākais jautājums ir Gareta Beila fiziskā sagatavotība un iespējamā dalība šī vakara mačā. Galvenais treneris Harijs Rednaps atklājis, ka Beils varētu atgriezties laukumā – pēc muguras traumas un sešu spēļu izlaišanas futbolists nospēlēja pēdējas 20 minūtes aizvadītajā nedēļā Premjerlīgā pret "Wolverhampton Wanderers". Mazliet labākā situācijā atrodas Rafaels van der Vārts, kurš, visticamāk, šovakar spēlēs. Savukārt Milānai šovakar nevarēs palīdzēt jau pieminētais Gatuzo, savainotie Andrea Pirlo un Masimo Ambrozīni, Marks van Bommels (Čempionu līgā šosezon vairs nedrīkst spēlēt), bet par Kevina Prinsa Boatenga gatavību mačam vēl jālemj trenerim.

Anglijas Premjerlīgā aizvadītajās divās spēlēs izbraukumā "Tottenham” ar 1:3 atzina "Blackpool" pārākumu un nospēlēja 3:3 ar "Wolverhampton Wanderers", atkāpjoties uz piekto pozīciju kopvērtējumā (28 spēlēs 48 punkti). Turpat trīs punktus priekšā ir "Chelsea”, bet par vēl diviem punktiem augstāk - trijniekā esošā "Manchester City”. Tikmēr A Sērijā joprojām dominē "Milan" - aizvadītajās trīs spēlēs pēc kārtas svinētas uzvaras. Izbraukumā milānieši pieveica "Chievo", ar 3:0 neatstāja nekādas izredzes "Napoli", bet pagājušajā nedēļā ar 1:0 Turīnā pārspēja "Juventus". Turnīra tabulā "Milan" futbolisti ar 28 spēlēs izcīnītu 61 punktu atrodas galvgalī, piecus punktus atpaliek "Inter", bet vēl trīs – "Napoli".

"Sagaidu ļoti smagu spēli un bīstamus "Milan" pretuzbrukumus. Mūsu mērķis nebūs turēt rezultātu 1:0, mums jāmēģina pārņemt iniciatīvu jau no pašas spēles sākuma, neaizmirstot, ka Milānai ir ļoti labi uzbrucēji. Mēs protam gūt vārtus, taču reizēm grūtības rodas tos nosargāt neskartus savā laukuma pusē," atzina "Tottenham" galvenais treneris Harijs Rednaps.

"Ticu, ka mēs varam kvalificēties ceturtdaļfinālam. Mēs zaudējām pirmajā spēlē, kas bija visai dīvains mačs, taču šodien viss būs pilnīgi citādi. Esam labi sagatavojušies gan fiziski, gan mentāli. Zinām, ka "Tottenham" labi spēlē Premjerlīgā un tās vērtīgākais spēlētājs ir Garets Beils, kurš šosezon ir ievērojami progresējis. Taču viņš nav vienīgais, jo komandas rindās ir vēl citi meistarīgi futbolisti, kas lieliski spēlē gan laukuma vidū, gan uzbrukumā," teica "Milan" treneris Masimiljāno Alegri.

Vai Rauls ievedīs "Schalke" komandu ceturtdaļfinālā?

Pirmajā spēlē Valensijā jau 17.minūtē mājiniekus izvirzīja vadībā Soldado, bet izlīdzinājumu panāca Rauls, kurš svarīgos vārtus viesu laukumā guva 64.minūtē (1:1). Tādējādi spāņu uzbrucējs ar 71 vārtiem atgriezās visu laiku rezultatīvākā Eirokausu snaipera godā, apsteidzot Filipo Indzagi no "Milan”.

"Schalke” vienībai šodien palīdzēt nevarēs Klāss Jans Huntelārs, kurš pagaidām nav pilnībā atguvies pēc kājas traumas. Lukass Šmids izcietīs vienas spēles diskvalifikāciju, bet jāuzmanās būs Hurado, kuram jau ir viens brīdinājums. "Valencia” rindās pēc diskvalifikācijas pirmajā spēlē atkal ierindā būs Davids Albelda, tikmēr ar vienu dzelteno kartīti azotē Arics Aduriss atgriezīsies pēc potītes savainojuma.

Kopš abu komandas pirmās spēles 15.februārī "Schalke” turpina stagnēt Bundeslīgā – gelzenkirheniešu kontā viena uzvara (pret Menhengladbahas "Borussia”), neizšķirtis ar "Nurnberg”, kā arī aizvadītajā kārtā negaidīts zaudējums ar 0:1 pret "Stuttgart". Kopvērtējumā joprojām tikai desmitā vieta (25 spēlēs izcīnīti 30 punkti). Tiesa, jāpiemin, ka Vācijas kausa pusfinālā "Schalke” ar 1:0 no tālākas cīņas izslēdza Minhenes "Bayern".

La Liga trešās vietas īpašniece "Valencia” pa šo laiku izcīnījusi divas uzvaras vietējās čempionātā, cīnījusies neizšķirti ar "Sporting Gijon" un ar minimālu 0:1 atzinusi "Barcelona" pārākumu. Līgas tabulā "Valencia" izcīnījusi 54 punktus 27 spēlēs, kas dod trešo pozīciju. Tālu priekšā, ar 13 punktu handikapu atrodas Madrides "Real", bet līderei "Barcelona" ir vēl septiņu punktu pārsvars pār Madrides vienību. Aiz "Valencia" ceturtajā vietā esošā "Villarreal" zaudē četrus punktus (50), bet nākamai sāncensei "Athletic Bilbao" ir 41 punkts.

"Spēlēt uz rezultātu 0:0 pret "Valencia" būtu pārāk riskanti. Pieredze rāda, ka spiediens pieaug tieši spēles beigu daļā un nekad nevar zināt, vai aizsargājošā komanda noturēs vajadzīgo rezultātu. Ja vārti tiek ielaisti mača beigās, uzvarētājs praktiski ir zināms, tāpēc mēs negrasāmies sēdēt aizsardzībā. "Valencia" būs jāgūst vārti, taču tās aizsardzībā ir vājās vietas, tāpēc visticamāk, šī būs ļoti skatāma spēle, teica "Schalke" galvenais treneris Fēlikss Magats.

"Mēs varam nospēlēt labāk nekā pirmajā spēlē tieši ar komandas darbu. Esmu formulējis konkrētu plānu, un tagad mums būs tas jāīsteno. Zinām, ka "Schalke" spēlēs savā stilā, tās stiprā puse ir augsts spēles temps visas 90 minūtes. Lai gan Bundeslīgā tai ne pārāk labi sokas, Čempionu līgā Gelzenkirhene ir pierādījusi, ka ir ļoti spēcīga, taču mēs zinām, kuri ir mūsu trumpji," atklāja "Valencia" galvenais treneris Unajs Emerijs.

Izmantote resursi:
The official website for European football –...
BBC - Homepage

Kura komanda iekļūs ceturtdaļfinālā?

  • 104

  • 38


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-09 12:50, pirms 13 gadiem
domāju, ka nespēs, Milan ir vairāki plusi- daudz lielāka ČL piedze, labāki uzbrucēji, stabilāks sniegums un neforā esošais Beils Spurs sastāvā (var diskutēt vai spēlēt bez Beila ir labāk kā spēlēt ar Beilu "neformā").
Slēpts komentārs: Snikers007

  +3 [+] [-]

, 2011-03-09 13:21, pirms 13 gadiem
Serie A klubi šogad nekādi.. par baudāmu un ātru futbolu no Tottenham puses

     [+] [-]

, 2011-03-09 13:29, pirms 13 gadiem
Snikers007 rakstīja: Par "Spurs".
Varbūt kāds zin, kur varēs redzēt šo spēli?
livetv.ru, myp2p.eu, sīkāk skaties pats

  -1 [+] [-]

, 2011-03-09 13:31, pirms 13 gadiem
Snikers007 rakstīja: Par "Spurs".
Varbūt kāds zin, kur varēs redzēt šo spēli?
VSB

  -1 [+] [-]

, 2011-03-09 13:36, pirms 13 gadiem
Un par spēli - objektīvi, pagaidām viss runā par labu Spurām, 100% mājas spēļu uzvaras ČL, turklāt Pirlo nav vēl vesels, Gattuso diskābelis, un reaktīvais Lennon pret Jankulovski(?) neizskatās labi. Protams, Ibrahimovic ar abiem brazīļiem ir nopietns spēks, taču vienreiz jau izdevās noturēt, varētu izdoties atkal.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 14:21, pirms 13 gadiem
jāliek pamatā Jepess, Pato būs, un būs labi.

     [+] [-]

, 2011-03-09 14:25, pirms 13 gadiem

  -3 [+] [-]

, 2011-03-09 14:27, pirms 13 gadiem
Es domāju skatīšos Schalke vs. Valencia. Jāpaskatās kā Rauls spēlē, bet Milānas-Totenhemas spēle arī būs ļoti interesanta.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-09 14:32, pirms 13 gadiem
Ne mirkli neesmu šaubījies par SPU uzvaru divu spēļu summā, līdz ar to ceru, ka šovakar nekādi brīnumi nenotiksies White Hart Lane un SPU tiks 1/4! Pēc šīs spēles uzreiz viennozīmigi jāskatās kā SCH izsit VAL no CL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-09 14:51, pirms 13 gadiem
tas būtu sliktākais iespējamais fināla variants. ļoti iespējams, ka kāds no šiem klubiem paliks ārpus top 4 EPL šogad, kas nozīmētu, ka, ja šis klubs vinnēs ČL, lai EPL komanda tiktu ČL nākamgad tai būs jāfinišē 3niekā šogad.
bet es neticu, ka jabkura no šīm komandām spēlēs finālā, kur nu vēl vinnēs ČL šogad.

pavelsp rakstīja: Lai jau Spuri tiek tālāk
Es par Londonas finālu Londonā (Chelsea vs Spurs)

  +1 [+] [-]

, 2011-03-09 15:03, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: tas būtu sliktākais iespējamais fināla variants. ļoti iespējams, ka kāds no šiem klubiem paliks ārpus top 4 EPL šogad, kas nozīmētu, ka, ja šis klubs vinnēs ČL, lai EPL komanda tiktu ČL nākamgad tai būs jāfinišē 3niekā šogad.
bet es neticu, ka jabkura no šīm komandām spēlēs finālā, kur nu vēl vinnēs ČL šogad.
Sliktākais iespējamais priekš City drošvien.

  -2 [+] [-]

, 2011-03-09 15:22, pirms 13 gadiem
tieši tā
march_2k rakstīja: Sliktākais iespējamais priekš City drošvien.

     [+] [-]

, 2011-03-09 16:02, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: tas būtu sliktākais iespējamais fināla variants. ļoti iespējams, ka kāds no šiem klubiem paliks ārpus top 4 EPL šogad, kas nozīmētu, ka, ja šis klubs vinnēs ČL, lai EPL komanda tiktu ČL nākamgad tai būs jāfinišē 3niekā šogad.
bet es neticu, ka jabkura no šīm komandām spēlēs finālā, kur nu vēl vinnēs ČL šogad.
Būtu jauki uzzināt kritērijus, pēc kuriem tu nosaki sliktākos un labākos iespējamos fināla variantus!

  -2 [+] [-]

, 2011-03-09 16:33, pirms 13 gadiem
Man kritērijs ir tikai viens, mana mīļākā kluba- City intereses. Savādāk gribētos, lai vinnē Barsa, jo no tiem klubiem, kas palikuši tā man patīk vislabāk.
Muse777 rakstīja: Būtu jauki uzzināt kritērijus, pēc kuriem tu nosaki sliktākos un labākos iespējamos fināla variantus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 17:44, pirms 13 gadiem
Ticu tomeer,ka Milan var sho speeli uzvareet.Ja Zlatans atkal neizgaaziisies,kaa jau tas vinjam biezhi gadaas play-off stadijaa.Pato arii pashreizeejaa formaa ir nopietns drauds jebkurai aizsardziibai.
Neko nemeegjinu atnjemt Tottenhem,ja vinji buus cieniigi,tad to arii paraadiis un tiks naakamajaa kaartaa.
Vienkaarshi ir taada sajuuta.

     [+] [-]

, 2011-03-09 18:56, pirms 13 gadiem
Dievs,palīdzi milānai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-09 22:12, pirms 13 gadiem
Gomes lidinās pa mākoņiem.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-09 23:15, pirms 13 gadiem
Kaads zina cik pelna Ibrahimovics gadaa?

  -1 [+] [-]

, 2011-03-09 23:36, pirms 13 gadiem
da nu nafig tādu Milānu, neko nevar parādīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja