Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Bayern" uzvar Spānijā, "City" mājās izglābjas pret ''Napoli''

A grupa: "Bayern" uzvar Spānijā, "City" mājās izglābjas pret ''Napoli''
Epizode no "Villarreal" un "Bayern'' spēles
Foto: AFP/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā tika aizvadītas nākamās astoņas spēles. A grupā spāņu ''Villarreal” savā laukumā ar 0:2 piekāpās Minhenes ''Bayern”, bet ''Manchester City'' spēlēja neizšķirti ar itāļu ''Napoli''.

''City'' dominē, bet spiesti atspēlēties

Spēli aktīvāk iesāka laukuma saimnieki "Manchester City". Pirmais kaut cik bīstamais moments izveidojās pie viesu komandas vārtiem – burzmā pie vārtiem acīgākais bija Samirs Nasrī, taču viņa sitiens lidoja garām vārtiem. "City" turpināja uzbrukt un 13. minūtē viņiem bija pirmā reālā izdevība gūt vārtus - no samērā asa leņķa pa vārtiem sita Edins Džeko, taču bumba lidoja gar pašu vārtu stabu. Spēles 17. minūtē pirmo kaut cik nopietno uzbrukumu izveidoja viesi, kuri arī varēja atklāt šīs spēles rezultātu, taču Ezekils Lavezi ar planējošu sitienu trāpīja pa vārtu pārliktni. 34. minūtē vārtus varēja gūt "City". Teicami soda laukumā nospēlēja Serhio Aguero, kurš uz malu atdeva piespēli Jajam Turē, taču Turē sitiens no tuvas distances trāpīja pa vārtu pārliktni.

Otrā puslaika sākumā rezultātu varēja atklāt viesi, taču pēc Marika Hamčika sitiena bumbu no vārtu līnijas izsita Vensāns Kompanī. 66. minūtē atkal uzbrukuma smailē nonāca Hamčiks, taču šoreiz viņa bīstamo sitienu glāba "City" aizsargs Pablo Zabaleta. Taču pēc trīs minūtēm tika atklāts spēles rezultāts – pēc "City" aizsarga kļūdas trīs pret diviem angļu kluba aizsargiem izgāja "Napoli" futbolisti. Sekoja piespēle uz labo malu, no kuras precīzs raidījums starp vārtsarga kājām padevās Edisonam Kavani – 0:1 par labu "Napoli". Taču itāļu komandas prieki nebija ilgi – vispirms Nasrī trāpīja pa vārtu pārliktni, bet nedaudz vēlāk Aleksandrs Kolarovs ar skaistu soda sitienu panāca 1:1. Spēles beigās abas komandas centās izraut uzvaru. Vistuvāk tam bija viesi, kuri pēc Kompanī kļūdas varēja gūt vārtus, taču šoreiz veiksme bija "City" pusē - spēles gala rezultāts 1:1, lai arī bumbu vairāk kontrolēja laukuma saimnieki (68% - 32%).

''Bayern'' viegla uzvara Spānijā

Spēles rezultāts tika atklāts jau septītajā minūtē - Riberī sev uzvilka virsū divus aizsargus un atdeva piespēli soda laukumā esošajam Tonijam Krosam, kurš samērā no tuvas distances sita precīzi Djego Lopeza sargātajos vārtos - 0:1. 14. minūtē labs sitiens ar galvu padevās Mario Gomesam, taču neprecīzi. Turpinājumā ritēja līdzīga spēli, kur vairāk bumbu kontrolēja ''Bayern'' futbolisti, taču pašā pirmā puslaika izskaņā tieši mājinieki varēja atklāt šīs spēles rezultātu. Uz īsu brīdi futbolisti soda laukumā pazaudēja bumbu, taču visacīgākais bija Mario Gašpars, kurš uzreiz raidīja bumbu vārtu virzienā, taču pareizu vietu vārtos izvēlējās Manuels Noiers, kurš tvēra šo bumbu – 0:1 pēc pirmā puslaika vadībā "Bayern"

Otrais puslaiks iesākās samērā mierīgi, kur nevienai no komandām nebija izteikts pārsvars. Spēles 60. minūtē labs sitiens no samērā tuvas distances padevās Nilam Petersanam, taču lieliski nospēlēja "Napoli" vārtsargs, kurš atvairīja šo sitienu. Pēc šī momenta viesi kļuva vēl aktīvāki, kuri gan vairāk kontrolēja bumbu, gan arī izveidoja bīstamākus uzbrukumus. 69. minūtē pirmo vārtu autors Kross varēja gūt otros vārtus, taču šoreiz viņa sitiens trāpīja pa vārtu stabu. Kas neizdevās Krosam, tas izdevās Rafinjam, kurš, izspēris bumbu starp aizsarga kājām, ar spēcīgu sitienu raidīja bumbu vārtu apakšējā stūrī - 0:2 par labu "Bayern". Spēles beigās trešos vārtus varēja gūt Filips Lāms. taču viņa sitiens lidoja virs vārtiem.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs, A grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
"Manchester City" - "Napoli"1:1 (0:0)Kolarovs 74' – Kavani 69'
"Villarreal" - "Bayern"0:2 (0:1)Kross 7'; Rafinja 76'
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-09-14 23:41, pirms 13 gadiem
traks mačs, no City biju gaidījis pārliecinošu uzvaru..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-14 23:43, pirms 13 gadiem
nja,ka jau pirmajam spelem,rezultati neprognozejami
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-14 23:45, pirms 13 gadiem
Cerams,ka City turpinas tada pasa gara

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 00:00, pirms 13 gadiem
Tevez vispār iesvīda,10min bija laukumā un tikai vienreiz redzēju viņu skrienam,par spēli,abas komandas bija labas,vieni spēlēja kā jau mājiniekiem pienākas,otri kā jau izbraukumā,bet savā ziņā rezultāts taisnīgs un pirmā komentāra autoram derētu atcerēties,ka arī Napoli bija štanga un Hamšika sitienu Kompany vispār tā teikt no lentītes novāca

     [+] [-]

, 2011-09-15 00:09, pirms 13 gadiem
Tikko no stadiona...un zinat ko? manās acīs Napoli akcijas ir cēlušās...Pirms spēles domāju, ka City apspēlēs pārliecinoši...a te Tev bija...Izskatījās, ka visi spēlētāji no vidējās un uzbrūkušās līnijas gribēja 1. puslaikā izspēlēt līdz tukšiem vārtiem...tāpēc ne sūda nekas nesnāca džekiem...Prieks, ka Kolarovs izlīdzināja rezultātu...citādāk diezgan skumji...Un Tevez...tam čalim ir pamatīgs formas kritums salīdzinot ar pagājušogadu...stadionu visi atstāja uz tādas kā pauzes...ne čo labi, ne slikti...redzēs, kas būs Minhenē.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 00:16, pirms 13 gadiem
ā ja kas,tad tajā sadursmē pirmajā puslaikā Koralovs esot salauzis degunu,ārsti pārtraukumā esot to ielikuši vietā(skatijos pa sky sports un to teica komentētāju palīgs uz komandu soliņiem uzreiz pēc Koralova maiņas),vot šitā spēlē iekš CL

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 00:59, pirms 13 gadiem
"City" ies smagi ČL.
Domāju, ka Minhenē dabūs pa pakaļu un pēc tam mocīsies...

     [+] [-]

, 2011-09-15 04:17, pirms 13 gadiem
Bishki viilos Villareal sniegumaa, bet Bayern speeciigi Laikam vajadzeeja tomeer MCity- Napoli skatiities...

     [+] [-]

, 2011-09-15 07:48, pirms 13 gadiem
"Bayern" soļo pretī kausam Un vispār, kā var nenovērtēt "Napoli"?! Tur jau nu gan jābūt futbola Nezinītim...vai "City" fanam

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 09:53, pirms 13 gadiem
Beidzot kāda cieņa tiek izrādīta Itālijas futbolam. Neapole ir pat ļoti reāls kandidāts uz pleiofiem, pagaidām arī Serie A demonstrētais sniegums to tikai apstiprina.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-15 10:10, pirms 13 gadiem
biju domājis, ka būs smagi un tā arī bija. galvenais iemesls pārlieku uztraukums, tomēr 1. spēle, to Mančīnī arī intervijā pateica. Napoli bija spēcīgākais pretinieks kāds mums bijis šogad (Comunity neskaitu) un tieši tādās spēlēs var vislabāk redzēt trūkumus. lai gan neceļas roka kritizēt spēlētāju, kas ar lauztu degunu iesita vienīgos vārtus, tomēr LB ir joprojām problēma, ar Clichy tajā pozīcijā mēs izskatāmies krietni labāk. City labākais spēlētājs manuprāt bija Yaya, šādās spēlēs var redzēt cik liela nozīme ir ČL pieredzei, viņš vispār ir izcils svarīgākajās spēlēs, lai gan pret vājākiem pretiniekiem dažreiz nenospēlē par 100%. Kaut kas dīvains notiek ar Kompany šosezon, spēlē kopumā joprojām izcili, bet ir pieļāvis dažas neticamas kļūdas. Cik biju redzējis Napoli bija licies, ka viņi ir viena no uzbrūkošākajām komandām Eiropā, tāpēc biju pārsteigts, ka lielāko spēlēs daļu viņi 10 spēlēja aizsardzībā. Bet šādā taktika nesa augļus, pretuzbrukumi bija ļoti bīstami vairākas reizes. Vispār Napoli man ļoti patika, šosezon sekošu viņiem līdzi A sērijā. Attiecībā uz ČL viss tikai sākas, esmu pārliecināts, ka spēlēsim labāk un tiksim ārā no grupas.

     [+] [-]

, 2011-09-15 10:11, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Un vispār, kā var nenovērtēt "Napoli"?! Tur jau nu gan jābūt futbola Nezinītim...vai "City" fanam
uzbrauciens pilnīgi nevietā

     [+] [-]

, 2011-09-15 12:59, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: uzbrauciens pilnīgi nevietā
Tas, protams, nebija Tev domāts Reizēm tāda sajūta, ka daļa cilvēku kaut vai tai pašā Anglijā dzīvo kā mucā. Šī bija replika uz Alen komentāru. Tu noteikti nepiederi pie manis minētās daļas, tā ka atvainojos, ka neprecizēju komentāra adresātu.