Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Salāhs ČL finālā labprātāk spēlētu pret "Real", nevis "City"

Rolands Eliņš

Salāhs ČL finālā labprātāk spēlētu pret "Real", nevis "City"
Mohameds Salāhs. Foto: IMAGO/Pressinphoto/Scanpix

Pēc uzvaras UEFA Čempionu līgas pusfināla "Liverpool" zvaigzne Mohameds Salāhs intervijā "BT Sport" norādīja, ka fināla dotu priekšroku cīņai pret Madrides "Real", nevis Mančestras "City", jo vēlas revanšēties Madridei par 2018. gada finālu.

"Es labāk spēlētu pret Madridi, ja man vaicā izvēlēties," teica Mohameds Salāhs pēc iekļūšanas finālā. "Mančestras "City" ir ļoti sīksta komanda, mēs pret viņiem dažas reizes šosezon jau spēlējām. Es pats labprātāk finālā spēlētu pret Madridi."

"Mēs Madridei iepriekš finālā zaudējam, tāpēc ceru, ka būs iespēja par to atdarīt un šoreiz atstājot laukumu kā uzvarētājiem," sacīja Ēģiptes uzbrucējs, kuram ČL finālspēle pret Madridi 2018. gadā beidzās ar pleca savainojumu divcīņā ar Serhio Ramosu, un šis savainojums lielā mērā sabojāja viņam ne tikai ČL titula cerības, bet arī dalību PK2018 finālturnīrā, kurā Salāhs piedalījās tieši pēc atgūšanās no traumas un nebūt ne labākajā sportiskajā kondīcijā.

Vakardien pēc pirmā puslaika "Liverpool" tikšana tālāk gan ne tuvu nebija skaidra lieta, jo komanda atradās iedzinējos 0:2 pret "Villarreal", kas rezultātu summā padarīja neizšķirtu, taču pēc tam izdevās uzvarēt ar 3:2. Salāhs norādīja, ka ģērbtuvēs puslaika pārtraukuma spēlētāji izrunājušies savā starpā un tieši šādā situācijā apliecinājuši savu čempionu raksturu.

Par to izteicās arī "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops, sakot, ka puslaika pārtraukumā visi bijuši mierīgi: "Mūsu galvās pirmajā puslaikā kaut kas nebija kārtībā. Steidzāmies, izjutām spiedienu. Teicu, ka mums vienkārši jāspiež, lai laukumā tiktu spēlēts mūsu futbols, un otrajā puslaikā mums tas izdevās."

Otra pusfināla spēle starp Mančestras "City" un Madrides "Real", kur pēc pirmā mača ar 4:3 vadībā ir Anglijas komanda, notiks šovakar. Spēles tiešraide būs pieejama Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.goal.com/en/news/salah-...

  -3 [+] [-]

, 2022-05-04 11:55, pirms 2 gadiem
...es piekrītu, derētu revanšs Madridei par 2018.gadu...taču nedrīkstēja izpaust šo noslēpumu, jo tagad Real nobijās no revanša finālā un nebūs motivēti šovakar par to cīnīties...būs vien jācīnās ar MC

     [+] [-]

, 2022-05-04 14:18, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...es piekrītu, derētu revanšs Madridei par 2018.gadu...taču nedrīkstēja izpaust šo noslēpumu, jo tagad Real nobijās no revanša finālā un nebūs motivēti šovakar par to cīnīties...būs vien jācīnās ar MC
Domāju, ka Real būs ļoti motivēti, it īpaši būs uz viļņa pēc sestdienas izcīnītā Spānijas čenpionāta.

     [+] [-]

, 2022-05-04 15:13, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...es piekrītu, derētu revanšs Madridei par 2018.gadu...taču nedrīkstēja izpaust šo noslēpumu, jo tagad Real nobijās no revanša finālā un nebūs motivēti šovakar par to cīnīties...būs vien jācīnās ar MC
.... tu nopietni? Cik esi izdzeeris?

  +1 [+] [-]

, 2022-05-04 17:36, pirms 2 gadiem
Šāds fināls būtu labs!

     [+] [-]

, 2022-05-04 21:58, pirms 2 gadiem
..skaidrs, ka labāk pret Real, jo pret City jau tik daudzreiz jāspēlē