Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Žalgiris'' pretinieci ''Galatasaray'' papildina ilggadējais ''Crystal Palace'' līderis Zahā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Žalgiris'' pretinieci ''Galatasaray'' papildina ilggadējais ''Crystal Palace'' līderis Zahā
Vilfrīds Zahā. Foto: Reuters/Scanpix

Brīvu pāreju uz Stambulas ''Galatasaray'' pēc līguma beigām ar Anglijas Premjerlīgas Londonas ''Crystal Palace'' veicis tās ilggadējais līderis Vilfrīds Zahā.

30 gadus vecais kotdivuārietis Vilfrīds Zahā līdzšinējā karjerā spēlējis tikai Anglijā, lielāko tās daļu pavadot Londonas ''Crystal Palace'' rindās. Stiklinieku kreklā Zahā aizvadīja 458 spēles, kas ir trešais lielākais spēļu skaits kluba vēsturē, kā arī guva 90 vārtus, kas ir septītais rādītājs vēsturē.

Zahā kontā arī divas spēles Mančestras ''United'' rindās Premjerlīgā un 12 mači Anglijas līgu sistēmā spēlējošā Velsas klubā ''Cardiff''.

Turcijas klubs pavēstījis, ka Zahā par līguma parakstīšanu saņems 2,35 miljonu eiro lielu bonusu, bet sezonā pelnīs 4,35 miljonus eiro.

Zahā ar ''Galatasaray'' parakstījis trīs gadu līgumu.

Stambulas ''Galatasaray'' otrdienas vakarā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas ietvaros aizvada spēli Lietuvas galvaspilsētā, spēkojoties pret vietējo ''Žalgiris'' komandu. Pēc nedēļas abas komandas aizvadīs atbildes spēli Turcijas lielākajā pilsētā.

Turcijas Superlīgas jauno sezonu ''Galatasaray'' sāks 13. augustā ar spēli viesos pret ''Kayserispor''.

Izmantotie resursi:
https://www.galatasaray.org/haber/g...

  +1 [+] [-]

, 2023-07-25 21:04, pirms 9 mēnešiem
Šodien viņš nebija sastāvā,bet Žalgiris izrāva niču 2:2,bija arī vadībā 1:0.Labs futbols.

     [+] [-]

, 2023-07-26 07:25, pirms 9 mēnešiem
Par šo čali savulaik interesējās EPL top klubi, bet tā vietā CP uzcēla čalim algu debesīs. Beidzās ar to, ka beidzās brīvie līdzekļi un CP meiteņu/sieviešu komanda palika bez līdzekļiem un skuķiem pašiem nācās maksāt par treniņiem.
Un reizēm sc autori nevar izsķīrties kā rakstīt uzvārdu. Daži raksta Zā, citi Zahā

     [+] [-]

, 2023-07-26 11:32, pirms 9 mēnešiem
Speciaalists rakstīja: Un reizēm sc autori nevar izsķīrties kā rakstīt uzvārdu. Daži raksta Zā, citi Zahā
https://youtu.be/2ydVVJf-hJQ?t=165