Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Blāzma" centīsies pārsteigt "Levadia"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Blāzma" centīsies pārsteigt "Levadia"
Guntars Silagailis ir viens no vadošajiem "Blāzmas" spēlētājiem
Foto: www.corkcityfc.ie

Šodien plkst. 16:00 Igaunijas galvaspilsētā Tallinā Rēzeknes "Blāzmas" futbolisti aizvadīs Triobet Baltijas futbola līgas atbildes spēli. Savā laukumā Latgales klubs kapitulēja ar 0:1.

Rēzeknes "Blāzma", tuvojoties sezonas izskaņai, nokomplektējusi patiešām labu sastāvu, kas ļauj cerēt uz sestās vietas iegūšanu LMT Virslīgā. Baltijas līgā klubam gan nav paveicies, jo jau astotdaļfinālā pretī tika ielozēts Igaunijas klubs "Levadia", kas vietējā čempionātā cīnās par zelta godalgu.

Pirmajā komandu spēlē Rēzeknē "Blāzma" atstāja ļoti labu iespaidu, izveidoja virkni vārtu gūšanas momentu, taču gūt kādus vārtus tā arī neizdevās. "Levadia" atbildēja ar vārtu guvumu desmit minūtes līdz pamatlaika beigām, tiekot pie svarīgas uzvaras -1:0.

Lai tiktu ceturtdaļfinālā, "Blāzmai" šodien jāuzvar, pie tam vēlams rezultatīvā spēlē, lai nenāktos spēlēt pagarinājumu vai izpildīt pēcspēles sitienus. Tādiem pieredzējušiem bukiem kā Vjačeslavs Kondakovs, Guntars Silagailis, Deniss Sokoļskis, Pāvels Riževskis un citiem tas ir pa spēkam. Spēles sākums plkst. 16:00.

Kā pirmā no turnīra izstājās Latvijas komanda "Olimps/RFS", bet jau rīt cīņā dosies "Jūrmala-VV", kas viesos centīsies atspēlēt vienu vārtu deficītu pret "Sillamae Kalev".

Triobet Baltijas futbola līgas astotdaļfināla pāri.

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Flora – Sūduva2:1
Trans – Šiauliai5:1
Nomme Kalju – Ventspils2:1
Jūrmala-VV - Sillamae Kalev1:2
Blāzma – Levadia0:1
Olimps/RFS – Ekranas0:10:30:4
Tauras – Skonto2:3
Banga - Liepājas Metalurgs1:0

Izmantotie resursi:
balticleague.com

  +1 [+] [-]

, 2010-10-11 13:34, pirms 14 gadiem
viss var gadiities,blaazmas fans!!!!

     [+] [-]

, 2010-10-11 16:44, pirms 14 gadiem
suudiig ka tik jau pasha saakumaa ir 3:0, bet varbuut ja divus iesit tad ar 2:3 var izbraukt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja