Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Podpalijs: ''Līdzjutēji no mums Baltijas līgas finālā gaida tikai uzvaru''

Krišs Upenieks

Podpalijs: ''Līdzjutēji no mums Baltijas līgas finālā gaida tikai uzvaru''
Sergejs Podpalijs
Foto: fkventspils.lv

Rīt Ventspilī tiks aizvadīts ''Triobet'' Baltijas futbola līgas fināls, kurā tiksies divi Latvijas futbola Virslīgas klubi - ''Ventspils'' un ''Skonto''. Piedāvājam Jums abu komandu galveno treneru un ''Ventspils'' pussarga Oļega Laizāna komentārus pirms šī mača.

Sergejs Podpalijs, ''Ventspils'' galvenais treneris: ''Fināls vienmēr ir fināls – tā ir izšķirošā spēlē visā turnīrā, līdz kurai abas komandas gāja garu ceļu, aizvadīja daudz sarežģītu spēļu un iztērēja ne mazums pūļu. Tātad, par spēles svarīgumu nav iemesls runāt. "Ventspils" komandai spēles nozīmi palielina arī tas fakts, kas tā notiks savās mājās. Mūsu līdzjutēji gaida no mums tikai uzvaru, un tas noteikti ir galvenais mērķis FK "Ventspils" šajā finālā.
Mūsu komanda jau ieguva vienu trofeju šajā sezonā - Latvijas kausu. Būtu jauki, ja mēs varētu iepriecināt mūsu fanus ar vēl vienu trofeju! Turklāt FK "Ventspils" ir pašreizējais Baltijas līgas čempions un mēs vēlamies saglabāt Baltijas spēcīgākās komandas titulu.

Es saprotu, ka mūs gaida grūta spēle. "Skonto", bez šaubām, darīs visu iespējamo, lai pārspētu ”Ventspili” viņu laukumā. Mēs izturamies pret pretinieku ar cieņu, tā ir mums labi zināma komanda, kuru sestdien ceram uzvarēt.
Kopumā Baltijas Līga priekš manis ir jauns turnīrs, tomēr tas man patika. FK "Ventspils" turnīra ietvaros tikās ar dažādām komandām, bija interesanti uzzināt par futbolu Lietuvā un Igaunijā. Un es esmu priecīgs, ka tieši FK "Ventspils" iekļuva finālā. Mums jāizdara pēdējais solis, kurš, kā zināms, ir vissarežģītākais un svarīgākais. Es ticu, ka šis solis būs veiksmīgs.''

Oļegs Laizāns:, ''Ventspils'' pussargs: ''Izšķirošo spēli sagaidu ar lielu interesi. Mēs nesen izcīnījām Latvijas Kausu futbolā, bet tagad vēlamies atkārtoti kļūt arī par labāko futbola klubu Baltijā. Domāju, ka mums ir pa spēkam pārspēt ''Skonto FC”. Mūsu komanda pašlaik rāda labu, kvalitatīvu futbolu, kurš patīk mūsu līdzjutējiem un kurš palīdz mums uzvarēt. Rīdziniekus šajā sezonā mēs jau esam uzvarējuši, turklāt tas notika Rīgā. Toreiz domāju, ka visi redzēja, ka ''Ventspils” ir spēcīgāks tieši spēles ziņā. Saprotams, ka šajā spēlē tam nebūs nozīmes. Finālā abi pretinieki ir līdzvērtīgi un motivēti uzvarēt,tātad līdzjutējus sagaida ļoti spraiga cīņa futbola laukumā. Es ceru, ka pēc finālsvilpes par uzvaru priecāsies tieši mūsu līdzjutēji. ''Ventspils” sastāvā sapulcēti lieliski spēlētāji, kuri vēlas un spēj risināt pašus nopietnākos uzdevumus.''

Marians Pahars, ''Skonto'' galvenais treneris: ''Fināls vienmēr ir svarīgs, lai kāds būtu turnīrs. Tā ir viena spēle, kurā ir jāizliek visi savi spēki, jācīnās, ko var. Ja jāspēlē vēl pret ''Ventspili”, tad motivācijai īpašai pat nevajag būt. Šiem futbolistiem katra spēle ir svarīga un vēl tādā līmenī, tas viņiem nāk tikai par labu. Tas, ka spēlēsim viesos, domāju neko daudz nenozīmē. ''Ventspils” mūs apspēlēja Rīgā, ''Skonto” viesos uzvarēja ''Ekranas”, tā kā mājinieki vai viesi šoreiz neko daudz nenozīmē. Abas komandas pirms fināla ir ļoti labā formā un centīsimies izrādīt ļoti sīvu pretestību ventspilniekiem.

Lai gan daudzi runā par Baltijas līgu kā otršķirīgu turnīru, mums tā nešķiet un spēlēsim optimālajā sastāvā. Uzvara Baltijas līgā dos tikai papildus stimulu, jo katrs futbolists grib pacelt kausu virs savas galvas, izcīnīt trofeju. Kauss ir kauss, un kādā turnīrā tas izcīnīts, nav svarīgi.''

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...

  +4 [+] [-]

, 2011-06-17 20:15, pirms 13 gadiem
Loģisk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-06-17 20:41, pirms 13 gadiem
žēl, ka izlaudms iekrīt tieši šajā dienā un tieši 16:00 vismaz uzpēšu uz 2. puslaika beigām! Cerams, ka Ventspils nespēlēs ar rezervistiem un uzvara savās mājās, savu skatītāju rpeikšā neizpaliks!

  +1 [+] [-]

, 2011-06-17 20:51, pirms 13 gadiem
Priecē jau tas fakts, ka finālā ir divas Latvijas komandas. Jau tas parāda, kuras ir spēcīgākās vienības Baltijā un kurš ir labākais čempionāts. Par skaistu futbolu un, lai uzvar spēcīgākais!

  +2 [+] [-]

, 2011-06-17 20:53, pirms 13 gadiem
Ja uzvarētājs no Latvijas, tad Latvijai 2011/2012 sezonas izcīņā būs 6 vietas (nevis 5)?

  +1 [+] [-]

, 2011-06-17 20:55, pirms 13 gadiem
Pirmsezonas tikšanās reizē galvenais treneris uzsvēra,ka galvenais ir Latvijas kauss un čempiona tituls.Par Baltijas līgu sacīja,ka šajā turnīrā dos spēlēt tuvākajiem un tālākajiem rezervistiem ar piebildi,ja iekļūsim finālā tad varbūt komanda spēlēs spēcīgākajā sastāvā.Nu tas brīdis ir pienācis.Skaidrs ,ka skatītāji grib redzēt pamatsastāvu un ,protams, arī uzvaru.No otras puses ,žēl to puišu ,kuri izcīnīja vietu finālā.Arī viņi droši vien grib spēlēt.Lai nu kā,bet jāsaprot,ka tas būs kopējs panākums vai arī kopēja neveiksme(Šajā gadījumā pamatsatāvu rezervisti gan būtu tiesīgi apcelt )

  +4 [+] [-]

, 2011-06-17 21:04, pirms 13 gadiem
Pirms sezonas man likās ļoti interesanti uz ko tad šis treneris Latvijas mērogos ir spējīgs. Izrādās, ka vismaz pagaidām salīdzināt nav ar ko. Jāgaida Ventspils eirokausi, tad arī varēsim spriest par pašreizējo Ventspils spēku. Skaidrs ir viens, ja nekas nemainīsies un konkurenti Latvijā turpinās dzīt "muļķi", tad prognozēju Podpalijam uzvaru Latvijas virslīgā uz "vienas kājas".

  +2 [+] [-]

, 2011-06-17 21:10, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: Pirmsezonas tikšanās reizē galvenais treneris uzsvēra,ka galvenais ir Latvijas kauss un čempiona tituls.Par Baltijas līgu sacīja,ka šajā turnīrā dos spēlēt tuvākajiem un tālākajiem rezervistiem ar piebildi,ja iekļūsim finālā tad varbūt komanda spēlēs spēcīgākajā sastāvā.Nu tas brīdis ir pienācis.Skaidrs ,ka skatītāji grib redzēt pamatsastāvu un ,protams, arī uzvaru.No otras puses ,žēl to puišu ,kuri izcīnīja vietu finālā.Arī viņi droši vien grib spēlēt.Lai nu kā,bet jāsaprot,ka tas būs kopējs panākums vai arī kopēja neveiksme(Šajā gadījumā pamatsatāvu rezervisti gan būtu tiesīgi apcelt )
Noskatījos visu Skonto spēli ar Jelgavu. Ja slavenais "Southempton forvards" neko nebūs izmainījis, Ventspils droši var spēlēt ar otro sastāvu. Teikšu godīgi, ja Jelgava kaut uz pusi būtu izmantojusi savas dotās izdevības, rezultāts būtu pavisam cits. Tā kā Ventspilij tuvākās rezerves ir identiskas pirmajam sastāvam, problēmu nebūs.

     [+] [-]

, 2011-06-17 21:32, pirms 13 gadiem
>>>Kasparello99 Pēdējā pusfināla spēlē pret Šauļiem laukumā gāja V Barinovs P Hohlovs V Mukins K Svarups E Vērdiņš Šie visi spēlētāji ir FK Ventspils-2 sastāvā,kuri nebūt nav līderi 1.līgā(tiesa viņiem nav arī tāda uzdevuma).Šī ir finālspēle un nenovērtēt Skonto būtu nepieļaujami.Domāju ,ka tas arī nenotiks.Kā rīkosies treneri,to rīt arī redzēsim.Protams,ka pirmie trīs no manis nosauktiem būtu nopelnījuši uzspēlēt vismaz kādu laika sprīdi finālā,ja rezultāts to atļaus.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-17 22:01, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: >>>Kasparello99 Pēdējā pusfināla spēlē pret Šauļiem laukumā gāja V Barinovs P Hohlovs V Mukins K Svarups E Vērdiņš Šie visi spēlētāji ir FK Ventspils-2 sastāvā,kuri nebūt nav līderi 1.līgā(tiesa viņiem nav arī tāda uzdevuma).Šī ir finālspēle un nenovērtēt Skonto būtu nepieļaujami.Domāju ,ka tas arī nenotiks.Kā rīkosies treneri,to rīt arī redzēsim.Protams,ka pirmie trīs no manis nosauktiem būtu nopelnījuši uzspēlēt vismaz kādu laika sprīdi finālā,ja rezultāts to atļaus.
Katrā ziņā jums tā atstarpe starp dublieriem un pirmo komandu ir niecīgāka, nekā Liepājā. Ja Liepājā gadus 5 atpakaļ pirmajā koamndā varēja ielekt da jebkurš no dublieriem, tad uz doto brīdi, man stipri galva jāpalauza lai tiešām izceltu kādu, kurš VISMAZ būtu spējīgs noturēt, nākot uz maiņu, spēli esošā līmenī. Ja nemaldos tādu pLiepājā praktiski nav. Ja arī kāds Liepājā nāk uz maiņu piemēam Golovins, Hmizs, tad drīzāk varam to traktēt kā spēles kvalitātes pazemināšanās.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-17 22:09, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Teikšu godīgi, ja Jelgava kaut uz pusi būtu izmantojusi savas dotās izdevības, rezultāts būtu pavisam cits. Tā kā Ventspilij tuvākās rezerves ir identiskas pirmajam sastāvam, problēmu nebūs.
Ja tremanis nebūtu nozīmējis notēlotu pendeli tad ,kas zin kā vis būtu beidzies?.............
Bet tā kā, jau pirms mača Treimanis bija instruktēts, kam jāuzvar ,tad Jelgavai variantu nebija.

  +5 [+] [-]

, 2011-06-17 22:17, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Pirms sezonas man likās ļoti interesanti uz ko tad šis treneris Latvijas mērogos ir spējīgs. Izrādās, ka vismaz pagaidām salīdzināt nav ar ko. Jāgaida Ventspils eirokausi, tad arī varēsim spriest par pašreizējo Ventspils spēku. Skaidrs ir viens, ja nekas nemainīsies un konkurenti Latvijā turpinās dzīt "muļķi", tad prognozēju Podpalijam uzvaru Latvijas virslīgā uz "vienas kājas".
Līdz tam vēl pagaidīsim!Skaidrs ir tas, ka FKV šogad konkurentu Latvijā nav,bet ja guņam būs kāds zibenspēriens pa deniņiem,viss var sagrozīties guņas līgā kājām gaisā!
2007 g. 11 kārtas līdz beigām arī visi vienā balsī (kreipāns tai skaitā) kliedza, LM jau čempions........... un kas notika?guņa dabūja galvas traumu(zibensspēriens).Un normāla tiesāšana vairs LM mačos nebija!Domāju, ka šogad tādas lietas nenotiks,un arī ceru uz to, un FKV pelnīti izcīnīs titulu!

Bet par BFL!
FKV !!!!!!!!!!!.......Sakaujiet tos skonteļus!

  -2 [+] [-]

, 2011-06-18 22:14, pirms 13 gadiem
kasparello99 rakstīja: Noskatījos visu Skonto spēli ar Jelgavu. Ja slavenais "Southempton forvards" neko nebūs izmainījis, Ventspils droši var spēlēt ar otro sastāvu. Teikšu godīgi, ja Jelgava kaut uz pusi būtu izmantojusi savas dotās izdevības, rezultāts būtu pavisam cits. Tā kā Ventspilij tuvākās rezerves ir identiskas pirmajam sastāvam, problēmu nebūs.
ha ha ha ha eksperts lielais!